Ristiäiskakku pienelle pojalle

Tämä kakku meni pienen miehen ensimmäiseen juhlaan eli hänen ristiäisiin. Kakkutoiveet sain aika tarkkaan sähköpostiini kera kuvan perheen suuresta mustasta koirasta ja korista jonka päällä vauva nukkui. Toiveita on aina helpompi toteuttaa, kun ne ovat hyvin selvillä. 



Tässä kakussa oli kaakaoinen sokerikakkupohja sekä täytteenä suklaamoussea ja vadelmahilloa. Nämä maut olivat tilaajien toiveina. Kuorrutus kakussa oli sokerimassaa/kaulintamassaa ja välissä kaakaoinen sokerikreemi. Koristeet on valmistettu sokerimassasta sekä muotoilumassasta. Kuorrute on myös sokerimassaa/kaulintamassaa. 



*****

Haluaisitko valmistaa itse kauniita koristeita täytekakkuihin? Vai haluaisitko oppia kuinka viimeistellään kermakakku kauniilla pursotuksilla?  

Jos haluat itse oppia valmistamaan hienoja kakkuja ja yksityiskohtaisia kakkujen koristeita, niin käy kurkkaamassa alkuvuoden 2015 leivonta- ja koristelukurssivalikoima täältä. Vielä kerkeät osallistumaan ja hakemaan vinkit vaikka kevään valmistujaiskakkujen tai muiden juhlakakkujen koristeluun.  

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostitse [email protected]

 Tarjolla on myös aikuinen-lapsikursseja osittain samoilla aiheilla. Aikuinen-lapsikursseilla pääset valmistamaan koristeita ja leipomaan muffinsseja yhdessä lapsen kanssa. Samalla saatte molemmat oppia tulevaisuuden kakkuja ja muita leivonnaisia varten. Ilmoittautukaa mukaan ja viettäkää yhteinen herkullinen hetki leipoen ja koristellen!


Kommentoi

  1. Nimetön says:

    Kiinnostais tietää miten ton korin oot punonu..haluaisin tuon tyylisen jutun tehdä, (tossut jo kokeiltu). Ois kiva saada uus juttu ristiäiskakkuun, tuo vauva tehdään kait muotilla ja sellanen mulla on. Tuija

    1. Pullahiiri/Taru says:

      Hei, Punoin tuon tasaisena levynä ja sen jälkeen nostin tuohon korin reunalle punoksen liimaamalla elintarvikeliimalla tai muulla vastaavalla. Vauva on tosiaan tehty muotilla. Näillä pääset jo varmasti hyvään alkuun 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close