KurssitHaluatko saada oppia ja vinkkejä kakkujen sekä muiden juhlaleivonnaisten koristeluun ja leivontaanKatso Pullahiiren leivontanurkan Helsingin kurssitarjonta alta! PULLAHIIREN KURSSITARJONTA


Kurssipaikkana toimii Asukastalo Kaari, Helsingin Viikissä. Osoitteessa Tilanhoitajankaari 9, 00790 HELSINKI  

Kurssien vetäjänä toimii  Taru ”Pullahiiri” Vihavainen, joka on toiminut leivonta- ja koristelukurssien ohjaajana jo useiden vuosien ajan. Voit lukea minusta lisää täältä


Vapaat kurssipaikat näet ajankohdan jälkeen suluissa. Jos haluamasi kurssi on jo täynnä, kannattaa silti ilmoittautua jonoon. Välillä kurssipaikkoja vapautuu kursseille. Jos ilmoittautumisia tulee jonoon tarpeeksi, myös lisäkurssien järjestäminen on mahdollista!
***************************************************

 MAALISKUU


Kakkukoristeiden perusteet, lauantai 10.3.2018 klo 10.30-13.30

Kurssilla pääset harjoittelemaan sokerimassan käyttöä kakkukoristeissa sekä koristeiden valmistamista erilaisia koristeluvälineitä apuna käyttäen. Kurssilla käydään läpi täytekakun kuorruttaminen sokerimassalla, elintarvikevärien käyttö sekä ideoidaan ja valmistetaan hienoja syötäviä sokerimassakoristeita. Kurssimaksuun sisältyy kaikki tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallinen kurssimateriaali. Kurssilaiset saavat kurssilla tehdyt koristeet mukaansa. Kurssille otetaan enintään 12 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Hinta: 45 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)


Pursotuskurssi - Kauniit kermapursotukset, lauantai 10.3.2018 klo 14.00-17.00 

Tule kurssille mukaan harjoittelemaan kauniita kermapursotuksia täytekakkuja ja muita leivonnaisia varten. Kurssilla pääset harjoittelemaan erilaisia pursotustekniikoita ensin alustoille ja lopuksi oikeaan täytekakkuun. Kurssilla on tarjolla laajavalikoima erilaisia pursotusvälineitä. Jokainen kurssilainen tuo mukaaan valmiiksi täytetyn täytekakun. Ohjeet ja reseptit täytekakun leipomiseen lähetetään sähköpostilla viimeistään viikkoa ennen kurssiajankohtaa. Jos kakun leipominen tai kuljettaminen ei jostain syystä onnistu, niin voit varata stryrox-harjoituspohjan ilmoittautumisen yhteydessä 5 euron lisähintaan. Kurssille otetaan mukaan 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Hinta: 48 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)
Cupcakes-kurssi – Kauniit kuppikakut, aikuinen-lapsi, sunnuntai 11.3.2015 klo 11.30-13.30

Tule viettämään mukava iltapäivä tutustumalla muffinssien koristelun ihmeelliseen maailmaan yhdessä oman lapsesi, kummilapsen tai vaikka lapsenlapsen kanssa. Kurssilla leivotaan muffinsseja ja koristellaan ne sokerimassalla monin eri tavoin. Osallistujien käytössä on laaja valikoima erilaisia koristeluvälineitä, joilla voi tehdä viimeisen silauksen muffinssien koristeluun. Kurssimaksuun sisältyy kaikki tarvittavat raaka-aineet sekä reseptit. Jokainen pari saa kuusi koristelemansa muffinssia mukaansa kurssilta. Kurssille otetaan enintään 8 paria ilmoittautumisjärjestyksessä.   


Hinta: 48 euroa/pari (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä reseptit)


HUHTIKUU


Mirror glaze eli leivonnaisten näyttävä peilikiille, lauantai 14.4.2018 klo 10.30-13.30

Tällä kurssilla harjoitellaan kauniin ja kiiltävän peilikiilteen valmistamista, värjäystä sekä käyttöä leivonnaisten upeana kuorrutteena. Kiille antaa kakuille ja leivonnaisille hienon viimeistelyn. Kiilteellä kuorrutetut leivonnaiset ovat kuin kondiittorin käsissä valmistuneita. Kurssimaksuun sisältyy kaikki kurssin raaka-aineet ja leivonnaiset. Jokainen kurssilainen saa kurssilta mukaansa kauniisti kuorrutetut leivonnaisen. Kiilteet valmistetaan pareittain tai pienryhmissä. Kurssille otetaan mukaan 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Hinta: 58 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)


Ilmoittaudu kursseille sähköpostitse osoitteeseen pullahiiri@pullahiiri.com. Muista ilmoittaa myös yhteystietosi (puhelinnumero ja osoite) ilmoittautumisen yhteydessä! Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi muutaman päivän sisällä. Jos et saa vahvistussähköpostia, niin tarkista myös roskapostikansio sähköpostistasi. Kurssihinnoissa on huomioitu arvonlisävero. Kurssihinnat sisältävät 15% elintarvikemaksua (alv 14%).
*****


Lahjakortit saat tilattua nopeasti ja helposti vaikka syntymäpäivälahjaksi, valmistujaisiin tai äitienpäivälahjaksi. Tilaa kurssilahjakortit sähköpostitse osoitteesta pullahiiri@pullahiiri.com. Lahjakortin arvon voit valita itse. 

Lisätietoja kursseista, lahjakorteista tai yksityistilaisuuksista voit kysyä pullahiiri@pullahiiri.com tai puhelimitse p. 040-1242042 / Taru


Synttärit, polttarit, työpaikan tilaisuus! Kaikki kurssit on tilattavissa yksityisesti myös tilaajan toivomaan paikkaan. Kurssien sisältöä voidaan suunnitella myös yksilöllisesti. Ota minuun yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ryhmällenne sopiva leivontatilaisuus! 

Kuvia aikaisemmilta kursseilla 
tehdyistä koristeita ja kakuista:

51 kommenttia:

 1. Onkohan milloin seuraavan kerran taas tarjolla kursseja, kun kaikki on jo täynnä minne olisin halunnut ilmoittautua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinikka: Laita minulle sähköpostia, niin tiedän mille kurssille olisi lisäkysyntää. Lisäkursseja järjestetään kysynnän mukaan. Nyt toukokuulle on seuraavaksi luvassa lisäkursseja. Aikataulut osassa vielä hieman auki, mutta kun saan aikataulut selville, niin jaan tiedon täällä. Jonoon kannattaa siis aina ilmoittautua, niin saa ensimmäisten joukossa tiedon lisäkursseista!

   Poista
 2. En välitä opiskelusta, mutta ostin kerran sukulaiseni kanssa kaupasta kuppikakkuja, joita sitten esittelimme isälle ja äidille. Siinä olikin ihmettelemistä. Vähän erikoisempaa kuin tavallinen pullapitko kahvileipänä.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Sokerimassakukat-lisäkurssi ensi lauantaina on jo täynnä, mutta ajattelin kysyä, onko peruutuspaikkoja tullut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olet kiinnostunut peruutuspaikoista tai tulevista kursseista, niin laita minulle sähköpostilla yhteystietosi, niin palaan asiaan. Peruutuspaikkoja tulee aina välillä ja minulla on jonossa innokkaita kurssilaisia, joille ilmoitan suoraan sähköpostilla vapautuvista paikoista. Jonoon voi ilmoittautua ja paikka voi tulla sitä kautta! Toukokuun aikana pyrin saamaan elo-syyskuun kurssit tänne blogiin ilmoitettua. Terveisin Taru

   Poista
 5. Kiitos Taru inspiovista kursseista! Oli ilo osallistua. Syksyllä nähdään aivan varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Syksyn kurssit tulevat tänne blogiin vielä toukokuun aikana :) Nähdään kursseilla!

   Poista
 6. Toivottavasti koristelukursseja tulee vielä myöhemmin syksyllä tai talvella. Elo-syyskuussa, marja- ja sieniaikana, ei vielä malta olla viikonloppuja kaupungissa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kursseja tulee tarjolle myös loppuvuodeksi. Luulisin, että seuraavat kurssit saadaan esille tuossa elokuun aikana.

   Poista
 7. Jes!Olen etsinyt kakkukursseja/koristelukursseja, ja nyt niitä täältä sinulta löysin. Ainoa vain, että kaikki kurssit mihin olisin halunnut ovat sellaisena päivänä, mikä minulle ei sovi. Haluaisin vain varmistaa että koristelu- ja sokerimassakukka kursseja on tulossa lisää!?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että myös sinulla on kiinnostusta osallistua kursseille. Kursseja on tulossa lisää ja niistä ilmoittelen tarkemmin varmasti tuossa elokuun aikana täällä blogissa. Voit myös laittaa minulle kiinnostavista kursseista sähköpostia, niin voin olla sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä, kun saan kurssiaikataulut ja -sisällöt mietittyä loppuvuodelle.

   Poista
 8. Onko aikuinen-lapsi-kursseja tulossa lisää? Esim. kuppikakut tai kakkutikkarit kiinnostavat ja mieluusi myöhmmin syksyllä tai talvella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa vielä tarkalleen sanoa syksyn/talven osalta. Elokuun aikana vielä varmasti vahvistuu nuo kurssit syyskuun lopulle sekä loka-joulukuulle. Jos olet kiinnostunut tuosta jo täyttyneestä muffinssikurssista, niin ilmoita yhteystietosi minulle sähköpostilla. Laitan teidän jonoon. Aina voi tulla peruutuksia, joten jonostakin on moni päässyt kurssille mukaan!

   Poista
 9. Voi kun olisi Jyväskylässä tai Kuopiossa kursseja, että pääsisi itsekkin käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kurssitarjontaa yritetään laajentaa muuallekin suomea, mutta se vie oman aikansa. Jos löydän hyvät tilat lähiseudultanne, niin kurssien pitäminen myös Jyväskylä-Kuopio-akselilla on mahdollista. Jos tiedät hyvistä tiloista, niin laita asiasta minulle sähkpostia pullahiiri@pullahiiri.com.

   Poista
 10. Kiitokset kurssista! Osui ja upposi tyttärelle :) Ja uudelleen pitäisi kuulemma päästä... Muffinssit saivat loistavan vastaanoton kotona ja maistuivat hyvin myös leipureille :) Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 11. Heipsan, onko Oulun kurssista vielä mitään suunnitelmaa taikka ajatusta?
  t. Eija RK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oulun kurssit ovat vielä suunnitteluasteella. Asiaa kuitenkin mietitään edelleenkin ja toivotaan tapahtuvaksi tuossa kevään aikana :)

   Poista
 12. Hei!
  Entäs Tampereen suunta, onko tännepäin tulossa kursseja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä "ulkopaikkakuntien" kurssit vaativat tarkempaa suunnittelua. Ne ovat kyllä mietinnässä :)

   Poista
 13. Ois kiva oppia kunnolla tekemään noita ruusuja ja muita hahmosia massoista ja marsipaanista, mutta kurssit ovat aina Hesassa. Järkkää Tampereen suunnalle kurssi, varmasti on tulijoita. Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Tuija kuulla, että myös muualla olisi kysyntää. Laita minulle sähköpostia asiasta, niin saan yhteystietosi. Laitan kaikki toiveet kirjoihin ja kansiin. Toivon, että jonain päivänä saan "kiertueen" aikaiseksi ja pääsen toiveiden mukaisesti pitämään kursseja! Näin ollen kannattaa ilmoittaa toiveet sähköpostilla ja silloin saa ensimmäisten joukossa tiedon mahdollisista ulkopaikkakuntien kursseista!

   Poista
 14. Kiitos Taru! Kiva kurssi tänään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla aina kurssilaisten kokemuksia!

   Poista
 15. Pitsikurssi vaasaan kiitos 😊!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita minulle sähköpostia, niin saan ilmoitettua heti, kun saamme kurssiaikataulut selviteltyä. Voin jo tässä vaiheessa paljastaa, että tuo pitsikurssi on suunnitelmissa myös Vaasaan :)

   Poista
 16. järjestetäänkö macaron kurssia ensi vuoden puolella? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyritään siihen :) Kyllä siis suunnitteilla on myös macaron-kurssi. Päivämäärät eivätihan vielä ole lyöty lukkoon.

   Poista
 17. Laitatko minulle vielä sähköpostia asiasta, niin saan sinulle viestitettyä heti kun kurssiaikataulut varmistuvat!

  VastaaPoista
 18. Hei mitä tarkoitat aikuinen lapsi kurssilla , minkä ikäiset lapset saavat olla. Olis kiva tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! En ole tuohon laittanut mitään ikärajaa, koska on niin lapsesta kiinni. Pienemmät tarvitsevat hieman enemmän apuja kurssilla ja isompien lasten kanssa saa äitikin tehdä enemmän omia juttuja lapsen avustamisen ohella. Nuorimmat ovat olleen 3-vuotiaita ja vanhimmat lapset jo täysi-ikäisyyden ylittäneitä :) Ei muuta kun mukaan vaan, jos yhtään tuntuu, että lasta kiinnostaisi! Laita minulle vaikka asiasta sähköpostia, niin voidaan myös yhdessä pähkäillä asiaa. pullahiiri@pullahiiri.com Taru

   Poista
 19. Kurssit Kuopioon! Kiitos!

  VastaaPoista
 20. Onko pursotuskursseja tulossa ylivieskan, oulun tai kokkolan alueelle. Ois kiva oppia koristelemaan täytekakut nätisti ja tekemään koristeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouluun on ollut suunnitteilla myöskin. Matka vain on niin pitkä, että vaatii hyvän suunnittelun, jotta saan mahdollistettua monta kurssia samalle matkalle.

   Poista
 21. Hei!
  Tammikuussa kirjoittelit, että Vaasan suunnallekin olisi ehkä luvassa kurssia? Millon olisi tiedossa, että järjestyykö sellainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaasassa viime syksynä kävinkin ja siellä kurssit onnistuisivat. Samaan kurssiviikonloppuun pitäisi mahduttaa muutama muukin kurssi (esim. Oulu, Seinäjoki, Tampere). Kunhan näiden kurssipaikkakuntien kurssipaikat saataisiin selvitettyä, niin tulen varmasti myös Vaasaankin. Toisin sanoen asia on vielä auki.

   Poista
 22. Hei! Olispa ihanaa saada kakkujen koristelu kurssi Vaasaan tai Seinäjoelle. Niin ruusujen ym koristeiden teko marsipaanista / sokerimassasta kuin myös oppia pursotuksia!

  VastaaPoista
 23. Hei, minkälaisia hintoja kursseillasi on ? Ja olisi jossain tietoa tulevista kursseista lisää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllä näet hieman hintahaitaria jokaisen kurssin alapuolella. Uudet kurssit ovat tulossa blogiin vielä heinäkuun aikana. Jos haluat asiasta tiedot suoraan sähköpostiisi, niin laita sähköpostiviestiä osoitteeseen pullahiiri@pullahiiri.com

   Poista
 24. Hei, kiinnostaisi vanhempi-lapsi kurssit. Eli cupcake ja cakepops. Onko tulossa vielä keväällä? T. Marianne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi viikonloppuna on tulossa vielä yksi aikuinen-lapsi koristelukurssi 6.3. Sinne mahtuu vielä mukaan muutama pari. Muutoin en osaa tällä hetkellä sanoa, mahtuuko keväälle vielä aikuinen-lapsikurssia. Laajempi kurssitarjonta on tulossa taas syksylle, joten siellä uskoisin olevan aikuinen-lapsikurssejakin.

   Poista
 25. Oisipa ihanaa jos kursseja tulisi Joensuuhun! :)

  VastaaPoista
 26. Onko tulossa lähiaikoina kurssia Seinäjoki, Vaasa, Kokkola, Oulu alueelle? Olisin kiinnostunut useammasta kurssista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kokoajan noita kursseja suunnitellaan eri puolille Suomea, mutta toteutuksessa on pieniä haasteita kurssitilojen osalta.

   Poista
 27. Onko tulossa koriste kurssia vaasaan tai Seinäjoelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kokoajan noita kursseja suunnitellaan eri puolille Suomea, mutta toteutuksessa on pieniä haasteita kurssitilojen osalta. Tällä hetkellä kurssipäiviä ei ole tiedossa.

   Poista
 28. Täällä löytyisi ainakin yksi innokas leivontakurssilainen Kokkolan alueelta! :) Mielellään jos tänne päin kurssia järjestät, tulisin kurssillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva päästä sinne asti kurssittelemaan! Katsotaan miten tuo onnistuisi! Ilmoittelen täällä blogissa, kun tuo toteutuu!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...