tiistai 5. elokuuta 2008

Niiskuneiti balleriinana

Tuttava perheen nyt jo 3-vuotias tyttö on innostunut tanssimisesta ja oli juuri käynyt vieläpä Muumimaassa kyläilemässä. Niinpä synttärikakkuun tuli yhdistelmä Muumeista ja tanssimisesta.Minun oli tarkoitus tehdä koko kakku, mutta sitten mutkien kautta juhlasuunnitelmat muuttuivat ja teinkin vain kakkupohjan ja tuon koristeen.Tuosta kuvasta ei nyt ihan selkeästi eroitu, että tuo edessä oleva vaaleanpunainen on niiskuneidin balettitossua:o)

02.03.2008 - 13:22
Naapurissa vietetään tänään 2-v. synttäreitä ja minä sain tehdä kakun. Jutellessamme asiasta ajatuksena nousi muumi-kakku. No, minä sitten ryhdyin koristeita miettimään ja tämä nyt oli yksi jonka tein, mutta totesin sen olevan ehkä hieman aikuismainen, joten tämä ei kakkuun sitten päätynyt.Koriste on tehty marsipaanista. Merenelävät on tehty silikonimuotilla ja muumit tein käyttäen apuna lasten muumiaskartelupaketin muotteja. Niitä ei siis ole koskaan käytetty askarteluun vaan ostin ne ihan näitä koristeluja varten aikoja sitten. Ei vaan ole tullut käytettyä aikaisemmin:o)

Nuo muumit hieman lässähti (=tuore marsipaani) ja huomasin tässä kuvia koneelle laittaessani, että molemmilta puuttuu suut :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...