keskiviikko 15. elokuuta 2012

Pullahiiren kakkukurssit Vantaan aikuisopistolla syksyllä 2012
Vantaan aikuisopiston kakku- ja koristelukursseille ilmoittautuminen lähestyy! 

Pullahiiren (Taru Vihavainen) kakkukursseja on tarjolla Tikkurilan toimipisteessä syksyn aikana kolme: 

 Fantasiakakkujen peruskurssi
Muotokakkukurssi (auto-teemalla) 
 Kakkukoristekurssi

 Ilmoittautuminen alkaa torstaina 16.8.2012. 

Lisätietoja kursseista ja ilmoittautumisesta löydät www.ilmonet.fi

*Peruskurssilla leivotaan sokerikakkupohja, joka täytetään kurssin aikana. Kakku koristellaan omavalintaisen teeman mukaisesti. Kurssilla harjoitellaan myös kerman pursottamista kakun reunoille. Kakkukurssilla kakku valmistetaan alusta loppuun itse ja jokainen kussilainen saa oman kakun kotiin vietäväksi! 
 
*Muotokakkukurssilla harjoitellaan kakkujen muotoilua sokerikakkupohjasta haluttuun muotoon, kurssin teeman mukaisesti. Kakkukurssilla kakku valmistetaan ja täytetään alusta loppuun itse ja jokainen kussilainen saa oman kakun kotiin vietäväksi! 

*Koristelukurssilla tutustutaan erilaisiin syötäviin massoihin ja niiden käsittelyominaisuuksiin. Kurssilaiset pääsevät kokeilemaan koristeluvälineiden käyttöä ja massojen muovailua. Jokainen saa viedä kurssilla tekemänsä koristeet kotiin mukanaan! 

Tässä kuvia viime maaliskuun autokakkukurssilta:
10 kommenttia:

 1. Kävi hyvä tuuri ja onnistuin saamaan paikan kaikkiin kolmeen kurssiin. Vielä kun malttais odottaa siihen asti että kurssit alkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olit sitten nopea :o) Kuulin blogin lukijalta, että paikat olivat menneet supernopeasti! Muutamassa minuutissa oli kaikki ryhmät täynnä ja jonossakin jo tuossa ajassa paljon ilmoittautuneita! Nähdään siis kursseilla :o)

   Poista
  2. Totta, paikat meni ihan parissa minuutissa, tai jopa alle. Tätä vähän ounastelinkin joten olin hyvissä ajoin odottamassa että rekisteröityminen aktivoituu. Pian nähdään :D

   Poista
 2. Et satu tekemään viikonloppukursseja toisille paikkakunnille?? ;)
  Asun täällä Pohjanmaalla, ja kukaan ei järjestä mitään kivaa...
  Olisi tosi mahtava osallistua tuollaiselle kurssille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Syksyn aikana olisi tarkoitus laajentaa kakku- ja koristelukurssitarjontaa. Toki matkaa teille on aika paljon, mutta katsotaan saisinko järjestettyä kursseja muuallakin kuin täällä etelässä :o)

   Poista
 3. Tervetuloa takaisin lomilta!

  Minä olisin niin kaipaillut (taas) kermanpursotus-kurssia. Pistäpä korvan taakse, jos sellaisen ehdit jossain välissä pitämään. :)

  Terkuin Pirjo Porvoosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pirjo! Tosiaan nyt syksyn kursseja ei saatu aikataulutussyistä mahtumaan aikuisopistolle syksyksi kuin nuo kolme. Nyt syksyn aikana (ehkäpä jo aika lähiaikoinakin) ilmoittelen kurssimahdollisuuksista muualla kuin aikuisopistolla. Katsotaan saanko pursotuskursseja mahtumaan vielä syksylle. Jos kysyntää riittää, niin toki pursotuskurssi tullaan järjestämään!

   Poista
  2. Hei,
   olisin myös kiinnostunut pursotuskurssista!

   Poista
  3. Mukava kuulla! Yritän saada sellaisen kurssin vielä syksyn aikana järjestettyä!

   Poista
  4. Pirjo ja Merja: Nyt syksylle sain mahdutettua yhden pursotuskurssin tuonne Viikkiin. Syksyn uudet kurssit ja anajkohdat tulevat ihan lähipäivinä tänne nettiin jakoon, joten täältä voitte bongata kurssin tarkemmin. Päivä tulee olemaan 28.10..

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...