torstai 16. elokuuta 2012

Veljeni syntymäpäiväjuhlat

Veljeni täytti pyöreitä vuosia tuossa parisen viikkoa sitten. Viime viikonloppuna pääsimme sitten syntymäpäiviä juhlistamaan. Tarjolla oli kaksi kattausta. Osa ihmisistä oli läpi molempien kattausten ja osa vain toisessa. Minä lupauduin hoitamaan makean puolen valmistuksen toiveiden mukaan ja veljeni vaimo hoiti hienosti ruokapuolen. Lisäksi myöhäistä iltaa varten tein vielä muutaman kinkkupiirakan tarjolle. 


Harmi, että juhlista jäi ottamatta tarjoilupöydästä kuvia ennen tarjoilun alkua, mutta aina ei kerkeä olemaan monessa paikassa samaan aikaan... Muutaman räpsäsyn pääsin kuitenkin tarjolla olleista ruoista ottamaan.

Alla ruokapuolen tarjoilut:


Vihersalaatti Cantaloupemelonilla


(pastaa, paprikaa, aurinkokuivattua tomaattia, fetajuustoa, salaattia sekä yrttiöljyä)Lisäksi oli vielä lämminsavulohta, uusia perunoita, kermaviilikastiketta sekä paljon muuta. Iltajuhlissa oli tarjolla grillistä naudanlihapihvejä. Kyllä pitää sanoa, että tarjoilut olivat oikein maistuvat.

Makeana tarjottavana oli toiveiden mukaan tehdyt tarjoilut:


oli tarjolla kolme kulhollista ja marenkeja olin paistanut vielä ylimääräistäkin. Kyllä ne vaan on niin herkullisia - vaikka itse sanonkin :o)

Varsinaisena kakkuna oli kaksi golf-aiheista täytekakkua


Olin kasannut - äidin avustuksella- lahjaksi veljelleni valokuva-albumin menneistä vuosista. Loppuun jäi vielä muutama sivu tyhjää vieraiden muisteloille sekä juhlan valokuville. Niitä tulikin napsittua illan mittaan mukavasti, joten eiköhän loputkin sivut tule täyttymään...Onnittelut sankarille!

2 kommenttia:

  1. Hienot oli juhlat samoin kuin tarjoilut. Kiitos siitä pullahiirelle ja kaikille mukana olleille! Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Suuri kiitos kuuluu talon emännälle! Vieraat tekivät kyllä juhlista ikimuistoiset :o)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...