sunnuntai 30. syyskuuta 2012

BlogiarvontaPistetäänpäs blogiarvonta pystyyn tänne Pullahiiren leivontanurkkaan. Te lukijat olette ihanasti löytäneet Pullahiiren leivontanurkkaan kesätauosta huolimatta.

Kohta vanhan ja uudistetun blogin yhteiskävijämäärä ylittää kahden miljoonan (2 000 000) kävijän rajan - aika hurja määrä! Jokainen jättämänne kommentti lämmittää mieltä ja antaa puhtia uusiin blogikirjoituksiin. Lisäksi facebook-ryhmässä lähestyy 1000 tykkääjän raja. Myös blogin 6-vuotissynttäreitä juhlistetaan lokakuussa, joten nyt on monta hyvää syytä arvonnalle :)

Kerro alla olevassa kommenttilaatikossa minkälaiselle leivonta- tai koristelukurssille sinä haluaisit mukaan! Vaihtoehtoisesti voit myös kertoa mikä on oma syyssadon herkkusi! Vain yksi kommentti/henkilö.


Kaikkien kommenttilaatikkoon viestin jättäneiden kesken arvotaan kaksi paikkaa Pullahiiren järjestämille leivonta- ja koristekursseille (arvo 45/47 euroa). Voittaja voi myös halutessaan valita vaihtoehtoisesti leivontaan liittyvän tavarapalkinnon. Tämän hetken kurssitarjontaan voitte käydä tutustumassa täällä.


Aikaa kilpailuun osallistumiseen on 14.10.2012 klo 23.59 asti.  Kaikki siihen mennessä tuohon kommenttilaatikkoon kommentin jättäneet ovat arvonnassa mukana! 

  Jos voitat arvonnassa ja olet jo varannut paikkasi tulevalta kurssilta, kurssimaksusi palautetaan. Kannattaa siis joka tapauksessa tehdä kurssivaraus, jos jollekin tietylle kurssille haluaa päästä.

 Ilmoitan voittajat tässä blogissa 16.10., joten käy täällä viimeistään silloin kurkkimassa pääsitkö itse palkinnoille. Jos voittajan yhteystietoja ei ole lähetetty osoitteeseen pullahiiri@pullahiiri.com 19.10. mennessä, arvotaan uudet voittajat! Ole siis tarkkana! Voit myös jättää sähköpostiosoitteesi kommenttikenttään jo arvontakommentin yhteyteen, jolloin otan sähköpostilla yhteyden suoraan voittajaan.

Arpaonnea kaikille lukijoille!

******************

Ja vielä neuvo, kuinka tuon kommentti jätetään... Eli klikkaa tuo kirjoitus auki ja mene kommenttikenttään. Kirjoita siihen haluamasi teksti. Valitse alla olevasta "kommentit nimellä"-valikosta nimi ja url-kohta. Kirjoita "nimi"-kohtaan oma nimesi (tulee näkyviin blogiin). Jos sinulla on nettisivut, niin voit linkittää myös niiden osoitteen url-riville. Jos sinulla ei ole blogia, niin ei tarvitse kuin lähettää kommentti ja se pitäisi sitten näkyä muiden kommenttien joukossa. Voit myös kirjoittaa anonyyminä kommentin, mutta muista silloin kirjoittaa nimensi kommenttikenttään. Ilman nimeä julkaistuja kommentteja ei oteta arvontaan mukaan.

153 kommenttia:

 1. Voisin osallistua teemakoristelukursseille, jos teema sattuisi kiinnostamaan.

  VastaaPoista
 2. Minulle kävisi mikä vain kurssi, jolla voisin kehittyä ja oppia uutta. Nyt leivontataitoni on perustasoa, koristelua en osaa oikeastaan lainkaan. :)

  VastaaPoista
 3. Minusta olisi mukava osallistua kakkukoristeiden perusteet -kurssille. Harmi, että en asu Helsingissä!

  VastaaPoista
 4. Koristelu ja pursotuskurssit kiinnostaisivat!

  VastaaPoista
 5. Ruusut ei vaan meinaa onnistua, joten niiden tekokurssi tulisi tarpeeseen. Samoin kauniit pursotukset on hakusessa.

  VastaaPoista
 6. Haluaisin koriselukurssille, mutta asun niin kaukana, että "joudun" valitsemaan palkinnon. :)

  Tässä tulee sähköpostiosoite: natalia.98@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 7. Vuokko .Syysadon herkkuni on ehdottomasti Omenapiirakka.voke1@luukku.comPs.valitsen jonkun muun palkinnon.

  VastaaPoista
 8. Sähköpostini on essi.vertanen@hotmail.com ja syyssadon herkkuni on ehdottomasti omenapiirakka! <3 Ja mielellummin tavarapalkinto. :)

  VastaaPoista
 9. Vuosi vierähtää muualla kuin Suomessa, joten arpaonnen sattuessa kohdalle palkinto :)

  VastaaPoista
 10. Osallistuu arvontaan ja leivontatarvikepalkinto kiinnostaa(^^,)

  VastaaPoista
 11. Syysherkku on kyllä ehdottomasti kuuma kaakao. Kunnollinen, missä on suklaata ja vaniljaa.
  tiina.ryynanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Pursotukset tekniikka ja käyttö

  VastaaPoista
 13. Syysherkku on omenapiirakka.
  sähköpostiosoite on myy28@hotmail.com
  Vantaan aikuisopiston kurssilla taas nähdään!

  VastaaPoista
 14. Syyssadon herkku on ehdottomasti amerikkalainen kurpitsapiiras! Nami!

  VastaaPoista
 15. Hei,
  Kiitos hienosta arvonnsta!

  Mieluiten muffinssikurssi (9v tytön kanssa)- jos ei onnistu, niin sitten leivontatarvikkeita :-)

  Tuula
  tuulapell@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Leivontakurssi, jonka teemana olisi amerikkalaiset leivonnaiset olisi kiinnostava.

  mijori@ luukku.com

  VastaaPoista
 17. koristeet eri massoista kiinnostaa
  -*Voke

  VastaaPoista
 18. Erilaiset omena- ja marjapiirakat tuoksuvat syksyisin meidän keittiössä. <3

  eewis_4@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Joskus kun oppisi tekemään kauniita kakkuja..
  A.K.K.

  VastaaPoista
 20. Ehdoton syysherkku on omenapiirakka, sinun ohjeellasi tehtynä! Lapsien kanssa tahtoisin osallistua jollekin leivonta/koristelukurssille :D
  Kiitos tämän päivän koristelukurssista, suosittelen lämpimästi kaikille!
  t. Outi, outsa123(at)gmail.com

  VastaaPoista
 21. Kyllä kunnon itsetehty omenahillo on kaikkein parasta syysherkkua :)... Ja siitä voi nauttia pitkin talvea! Ja jos arpaonni suosii, ottaisin mielelläni vastaan tavarapalkinnon :).

  VastaaPoista
 22. Omenapiirakka on minunkin syysherkkuni. Minullakin on liian pitkä matka kurssille.
  makeaahyvaa@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Mua kiinnostaa koristelut ja pursotukset..

  terkuin ullamaija@welho.com

  VastaaPoista
 24. Syksyisin omena kaikessa muodossa on suurinta herkkua! Erityisesti rapeapohjaiset omenapiirakat reilulla täytteellä. Nam!

  VastaaPoista
 25. Olisi mukava oppia koristelemaan kakkuja paremmin: erilaiset pursotustekniikat, koristeet eri massoista, kakkukuvat jne..
  Haluaisin ehdottomasti kakkukurssille, mutta asun liian kaukana..
  t. Iris
  iris.laaksonen@windowslive.com

  VastaaPoista
 26. Kakkujen kuorrutuskurssi olisi itseä kiinnostava, "vesieristys" sokerikreemillä kun ei jostain syystä ikinä onnistu sataprosenttisesti kun kreemi ei tartu kunnolla täytteen pintaan, vaikka sitä kuinka mikrossa notkistaisi. Mukavaa olisi myös päästä maistamaan ja työstämään useampia kuorrutteita ja massoja, niitä kun alkaa olla niin paljon MMF:n, sokerimassan ja marsipaanin lisäksi. Syysherkuista lemppari on muropohjaan tehty omenapiirakka, jossa omenat on isoja "sattumia". Resepti on äidiltä peritty, joten tuo mieleen myös lapsuuden huolettomat syyspäivät.

  Kiitokset blogista ja kirpakan aurinkoisia loppusyksyn päiviä!

  -Karoliina-

  VastaaPoista
 27. Pursottamista olisi mukava opetella osaavan opastuksella ja, elämäni ensimmäisen sokerimassaruusun juuri väsänneenä, kukkien/ruusujen tekemistä myös.
  eela75(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Pursotuskurssi, muffinssikurssi, kuulostaa hyvältä! Pikeerinkäyttökurssi voisi olla myös tarpeen :)

  VastaaPoista
 29. Mulle kans ruusujen teko kurssi tulisi tarpeen tai tuohon Pauliinan ehdottamaan pikeerin käyttökurssille tulisi kans käyttöä ;)

  VastaaPoista
 30. Kurssille olisi ihana päästä, mutta tuo välimatka on liian pitkä. Omenoista on tullut tehtyä muutaman kerran piirakkaa nyt syksyn aikana :)

  VastaaPoista
 31. Minua kiinnostaisi pursotustekniikat ja myöskin koristeiden tekeminen. Kunpa kakkukurssillesi pääsisikin muualla kuin Helsingissä.

  nuppuliini@luukku.com

  VastaaPoista
 32. Minua kiinnostaisi kurssit joilla opeteltaisiin pursotustekniikoita eri pursotusmassojen (erilaatuiset kermat, diplomaatti-, voi- ja muut kreemit, pikeeri) kanssa, ja mihin mikäkin kävisi ja miten käyttäytyvät pursottaessa, sekä muiden koristeluvälineiden (raapat, paletit, koristekammat yms.) käytön hallintaa. Myös keksien koristelu uusine ideoineen olisi kiinnostava. Marsipaanille maalaaminen olisi myös mukava oppiaihe. :)
  T: Sokerihelmi

  VastaaPoista
 33. Kaikenlaiset leivonta- ja koristelukurssit kyllä kiinnostavat, mutta ainakin pursotuskurssille haluaisin joskus osallistua.

  VastaaPoista
 34. Koristelu- ja pursotuskurssi tulisi tarpeeseen, mutta en tiedä voisinko osallistua välimatkasta johtuen. Riippuisi ajankohdasta. :) Kaikki omenaiset leipomukset ovat hyviä, mutta jostain syystä minun syksyyn kuuluu aina Guinness-kakku, nams :)

  VastaaPoista
 35. Koristelu- ja pursotuskurssit olisivat aika kivoja, mutta osallistuminen on minullakin hankalaa välimatkan takia. Olisi kyllä kiva oppia uusia tapoja ja tekniikoita.

  VastaaPoista
 36. Minulle kelpaisi kaikenlaiset kurssit. Varsinkin koristeluaiheiset. Pursotus erityisesti kaipaisi opastusta. Vielä kun kursseja olisi täälläpäin. :D Kurssikiertue vaan pystyyn. :)

  yommblog@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Syksyn sadon herkku on ehdottomasti Paholaisen hillo nams! Kurssi taas.. Pitempää kun lähtee matkaan, niin sellainen koristelupäivä olisi kivempi muutaman tunnin kurssin sijaan. Siellä voisi sit olla monenmoista asiaa. Kukkia, hahmoja, vaikka autokakun valmistusta alusta saakka. Tai taikinan nyt varmaan kaikki osaa tehdä, jos tällaista harrastaa, mut täyttö ja muotoilu tuollaiseen erikoiseen kakkuun. Sit tietty autokakun koristelua. Tästä saisi jo hyvän mittaisen päivän, et viittii kauempaakin lähteä. ;)

  VastaaPoista
 38. Miljoonasti onnea blogillesi!!
  Pursotuskurssi ehdottomasti! Tosin myös kaikenlaiset koristelukurssit olisivat myös erittäin tarpeen!

  VastaaPoista
 39. Tahtoo kursseille!

  VastaaPoista
 40. Haluaisin täytekakkukurssille, jossa tehtäisiin koristelut pursotuksilla ja muilla koristeilla, ei niinkään marsipaani- tai sokerimassapäällysteellä. Muotokakut ei niinkään siis innosta.

  VastaaPoista
 41. Kun nuo kurssit on aina niin kaukana, niin vastaan tuohon toiseen eli syyssadon herkkuun, joka on kyllä perinteinen omenahyve vaniljajäätelön kera. Sitä tulee tehtyä usein ja siihen ei vain kyllästy :)

  VastaaPoista
 42. Mikä tahansa kurssi kävisi,mutta matka on pitkä Etelä-Savosta. Syysherkkuihin siis....Omenoista,puolukoista,karpaloista...niistä on syysherkut tehty.Ehkä valkosuklaata tai vanilijaa sekaan. :P Kakkua,piirakkaa,leivosta ihan mitä vaan ;D

  VastaaPoista
 43. Hahmokurssille haluaisin, mutta matka on pitkähkö.... Syksyyn kuuluu omenaherkut :)

  VastaaPoista
 44. Syysherkut valmistuu ehdottomasti puolukasta.

  Olisin kiinnostunut kurssista, jossa keskityttäisiin muotokakkuihin. Niiden tekeminen on niin hataralla pohjalla. Toki mikä vaan kurssi kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 45. Pursotus- tai koristekurssi.

  VastaaPoista
 46. Mikä vaan kursseista olisi hyväksi =)

  Syksyinen herkkuni on erilaiset omenaherkut...piirakat, paistokset jne.

  VastaaPoista
 47. Puolukka on ehdottomasti syksyn ykkös-suosikkini. Puolukka taipuu niin hilloon, kakun täytteeksi, pullaan kuin leipäänkin. Anoppilassa käynnit maistuvat näin puolukkasadon aikaan erityisen hyviltä sillä siellä on usein tarjolla puolukkarahkaa kinuskikastikkeen kera -NAM!
  Kukkien teko eri massoista olisi ehdottomasti kurssi, jolle ilmottautuisin heti mikäli sellainen täällä Länsi-rannikolla järjestettäisiin.

  VastaaPoista
 48. kurssille olisi mukava päästä mutta liian pitkä matka.
  omenat kuuluu syksyyn.

  VastaaPoista
 49. Lempiherkkuni näin syksyllä on itsetehty omenahillo. Olen keitellyt nyt kaksi satsia. Aivan ihanaa talvella lettujen tai puuron päällä tai esim. kääretortun välissä:)
  Mukana arvonnassa. mustikkasuuleipoo@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Kurssi kun kurssi sopisi minulle mainiosti, mutta eniten minulle olisi hyötyä kakkukoristeiden peruskurssista taikka pursotuskurssista... Sinulla on muuten ihana blogi!!!

  VastaaPoista
 51. Kaiken uuden oppiminen on aina paikallaan.
  Syysherkku parhaimmillaan on tosca-omenat vanhasta Antonovka-lajikkeesta päällä tietenkin vanilijajäätelöä tai -kastiketta. Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
 52. Erityisesti haluaisin oppia kakun päällystämistä eri massoilla ja materiaaleilla. Näin syksyisin minulle maistuu mieluiten uunituore kaura-omena-paistos vanilijajäätelöllä. Ihana blogi oikein innostava :)

  VastaaPoista
 53. heippa, kaiken kruunaa omena-kaurapaistos. Mukana arvonnassa rinne.sari@dnainternet.net

  VastaaPoista
 54. Haluaisin oppia tuota vaahtokarkkimassan käyttöä. Olenkin osallistunut 2x vantaan kurssille ja saanut hyvää opetusta. Sari T

  VastaaPoista
 55. pursotukset sekä fanasiakakkujen teko kiinnostaa

  VastaaPoista
 56. Muotokakut tai konditoriatyylin koristelut voisivat kiinnostella tätä leipuria! :) Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
 57. Kakunkoristelu for dummies kiinnostaisi. Ei oikein pysy pursotin hallinnassa

  VastaaPoista

 58. Omenat kaikessa muodossa on syksyn sadon parhaimpia, omenapiirakka vaniljakastikkeella, nam.

  VastaaPoista
 59. Omenapiirakka jäätelön kera on ehdoton suosikkini syksyllä.Kakkukurssit kyllä kiinnostaa mutta matka on vaan niin mahottoman pitkä.
  Terveisin pikkeliini@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Omenapiirakkan eri variaatiot ovat namia. Kursin aihe kuin aihe olisi varmasti apua kaikesta mutta asun niin kaukana joten tuotepalkinnon joudun valitsemaan jos kohdalle osuu. Sähköposti: piiam82@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Koristelu- ja pursotuskurssit kiinnostaisivat minua. Syysterveisin, Reija V.

  VastaaPoista
 62. Kaikki kurssit tulis varmaan tarpeeseen ja ois kiva osallistua joskus jollekkin :) Syksyn satoa tykkään kaikista mieluiten käyttää ihan perinteiseen pelti-marjapiirakkaan :) Ensin menee viinimarjat ja mustikat, tässävaiheessa puolukat :)

  VastaaPoista
 63. Cup Cake-koristelukurssit kinnostaisivat eniten. Siis sellaiselle tekisi mieli jos päivämäärät sattuisivat sopimaan, jos en pääsisi niin tavarapalkintokin olisi tietysti enemmän kuin tervetullut!

  VastaaPoista
 64. Koriste- ja pursotuskurssit kiinnostavat!

  VastaaPoista
 65. Mua kiinnostaisi oppia leipomaan macaron-leivoksia, eli semmoinen kurssi ois kiva :D
  Ehdoton syysherkku on omenapiirakka oman puutarhan ompuista :)
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Syksyn herkku on kauraomenapaistos omilla omenoilla! Kaikkinleivontaan liittyvät kurssit kiinnostaa ja myös tuotepalkinto vaihtoehtona. henuskikinuski@me.com

  VastaaPoista
 67. Cupcakes-kurssi kiinnostaisi minua tällä hetkellä eniten. Olen jo pidemmän aikaa haaveillut kauniiden muffinssien teosta, mutta kunnollisia koristeluja ja kuorrutteita en niihin vielä ole onnistunut tekemään.

  VastaaPoista
 68. Hei! Syksyisin pidän erityisesti mustikkapiirakasta. Kakkukoristeiden perusteet -kurssi tulisi tarpeen. Sähköpostini on eeva.somerkoski(at)gmail.com

  VastaaPoista
 69. Suurin haaveeni olisi oppia tekemään nättejä sokerimassaruusuja, joten kukkakurssi olisi paikallaan :)
  Ja syksyn ehdoton hitti on kyllä apple pie, eli amerikkalaiseen tyyliin kannellinen omenapiirakka. Sen voittanutta ei ole!

  VastaaPoista
 70. Ehdoton syysadonherkku on omenasoseesta tehty muropohjainen piirakka,namskis! Ihan saa veden herahtamaan kielelle! Kyytipojaksi vaniljajäätelöä ja piirakkahan tietenkin syödään vähän lämpöisenä! Onnea blogille ja menestystä jatkoonkin!

  VastaaPoista
 71. Yksi ihana syys resepti on maailman paras omenahillo mikä keitetään ja siitten laitetaan uuniin,aivan ihanaa ja meidän tytötkin tykkää :)

  A-K (aksu_85@hotmail.com)

  VastaaPoista
 72. Tykkäisin erilaisista koriste sekä pursotuskursseista. :)

  jassunikula@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Mua kiinnostaisi oppia tekemään kunnollisia pioneita ja neilikoita, eli kukkakurssille menisin mielelläni!

  VastaaPoista
 74. Tarvisin kyllä kipeästi pursotuskurssia - en saa koskaan nättiä aikaan! :D

  VastaaPoista
 75. Tarvisin kyllä kipeästi pursotuskurssia - en saa koskaan nättiä aikaan! :D

  VastaaPoista
 76. Macaron-leivokset kiinnostaa! Sitten kun kurssin saisi vielä tänne Ouluun. :D
  elisa.sarajarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Minun lempiherkkuni näin syksyisin on omenat sekä viinimarjat.

  VastaaPoista
 78. Omenapuut ovat taas tuottaneet makeaa satoa; mehua ja piirakkaa luvassa. :)

  VastaaPoista
 79. Syksy on ihanaa sadonkorjuun aikaa. Silloin maistuvat makeat omenapiirakat ja suolaiset vaikka sienistä. Nam!

  VastaaPoista
 80. Syyssadon herkkuni on omenapaistos ja omenapiirakka, naminam!

  VastaaPoista
 81. Tykkään luumukeikauskakusta.

  VastaaPoista
 82. Haluaisin osallistua aivan peruskurssille. Lisäksi kurssilla voisi tuoda esille, mitä välineitä aloittelija kannattaa ostaa.

  VastaaPoista
 83. Minä haluaisin osallistua kukkakurssille:)Rakastan yksityiskohtia leivonnaisissa!

  VastaaPoista
 84. Kakun koristelu ja pursotukset kiinnostais! lyyli86@suomi24.fi

  VastaaPoista
 85. Syyssadon herkku on perinteinen omenapiirakka, yllätys!

  VastaaPoista
 86. Kakkukoristeiden perusteet on noista se eniten omalta kuullostava ! Muutkin ovat toki houkuttelevia ;)

  VastaaPoista
 87. Pursotustekniikka- tai muffinsinkoristelu-kurssi olisi kiva. nina.k.holm@gmail.com

  VastaaPoista
 88. Haluan oppia pursottamaan paremmin.talkkukoo@luukku.com

  VastaaPoista
 89. Olen oikeastaan kaikkiruokainen;) Muffinssien ja täytekakkujen koristelun opettelu olis loistava juttu!!

  VastaaPoista
 90. Pursotuskurssi olisi kiva, jenni.koivumaa@gmail.com

  VastaaPoista
 91. Puolukka ja omenat ovat syksyn ykkös-suosikkeja! Sekä sieniruuat suolaiselta puolelta.
  Kukkien teko eri massoista olisi toivekurssi.

  VastaaPoista
 92. Niin kivoja olisi kaikki leivontakurssit, mut ovat valitettavasti liian kaukana asuinpaikastani.Mutta jos voitto osuu kohdalle, niin eihän sitä koskaan tiedä...:).hanttulampela@hotmail.com

  VastaaPoista
 93. Koristelukurssille olisi mahtavaa osallistua - harmi kun asun niin kaukana kurssipaikoista! Syysherkkua ovat kirpeät omenat ja makeat luumut :)

  VastaaPoista
 94. Kaikki pitämäsi kurssit kiinnostavat, mutta jos valita pitää, niin sokerimassakukat tai pursotuskurssi :) Syysherkkuni ovat Omena ja luumu. Mukavaa syksyä! Malehu

  VastaaPoista
 95. Taitaa tätäkin neitiä, kuten monia muitakin kiinnostaa tuo pursotus ja koristelukurssi!:)

  VastaaPoista
 96. Oh, kun oppisi massailemaan kaikenmaailman kukkasia... hentoisia, eikä sellaisia betonimöhkäleiden näköisiä... wiiks ät luukku.com

  VastaaPoista
 97. Kurssi, jossa sais kakkujen koristeluun monipuolisia vinkkejä kiinnostai paljon :) Eli se ois varmaan tuo pursotus- ja koristelukurssi! :) Tosin taitaa olla kurssit vähän väärällä paikkakunnalla, mutta jos sellasen voittaa niin pitää kattoa saisko sen jotenki järkättyä, ois huippu! :)

  VastaaPoista
 98. Pursotuskurssi kuulostaa hyvältä:)

  VastaaPoista
 99. Oma syksyn herkku on SIENET! Oli sitten keitto, kastike tai piirakka niin sienet ovat syksyssä parasta. Muun karttaminen menee lähinnä allergian piikkiin.

  Itselleni eniten hyödyksi tulisi todennäköisesti tuo Kakkukoriste- ja Pursotus-kurssi. Ylipäänsä yleiskurssi leipomiseen olisi kova sana, jossa käytäisiin myös läpi "soveltamistapauksia". Esim. jos täytyy korvata tai jättää jokin ainesosa pois allergian tai vegaaniuden vuoksi.

  VastaaPoista
 100. Syysherkku..Tähän vastaan, että porkkanapiirakka/kakku! Tässä samalla kahvia juon ja kahvin kanssa pala porkkanapiirakkaa. :) Kaikille, jotka eivät ole kokeilleet mascarponejuustoa porkkanapiirakan kuorrutteessa, niin tässä kuorruteohje kokeiltavaksi: 100 g pehmeää voita 250 g mascarponea, 2 tl vaniljasokeria, 2,5 dl tomusokeria vatkaimella sekaisin

  VastaaPoista
 101. Sokerimassakukkia olisi ihana päästä opettelemaan. Kotona olen yrittänyt itsekseni väkerrellä mutta jostain syystä eivät koskaan näytä niin hyvältä kuin päässäni suunnittelen :)

  heini_pent@wippies.com

  VastaaPoista
 102. Kurssilla oppisin mieluiten tekemään sokerimassakoristeita, sillä omat kotiharjoittelut ovat sytyttäneet innostuksen oppia vieläkin enemmän. Syysherkkuni on puolestaan kotimaiset omenat, joista olen kehitellyt monia herkkuja.
  sannaseuranen@gmail.com

  VastaaPoista
 103. Leipominen on aina ollut intohimoni ja tykkäänkin säännöllisesti ilahduttaa perhettä ja ystäviä herkuilla :)
  Leipomusten koristelu puolestaan ei kuulu vahvuuksiini ja yksin kotona opettelustakaan ei ole tullut mitään.
  Haaveilen osaavani leipoa pienen tyttäreni 1-vuotis synttäreille tietysti hyvänmakuisen, mutta ennen kaikkea KAUNIIN kakun! :)

  Iina-p@hotmail.com

  VastaaPoista
 104. Aina voi oppia uusia asioita ja saada uusia ideoita vaikka on leiponut jo pitkään ja sehän noilla kursseilla olisi varmaan mukavaa.

  VastaaPoista
 105. Oma syyssadon herkkuni on mehevä porkkanakakku appelsiinikuorrutteella (:

  VastaaPoista
 106. Onnea, onnea, onnea! Minun syyssadon herkkuni on mehevä porkkanakakku jota pitäisikin juuri viikonlopuksi tehdä!! =) marileeleivoskelee(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 107. Oikein paljon onnea Pullahiiren leivontanurkkaan! Yksi syyssadon herkuistani on marjapiiras jäätelön kera.
  Mukavaa syksyä! :)

  VastaaPoista
 108. Syksyn herkut omenasta , omenasta ja vielä kerran omenasta, kakkukursseista ihan mikä vaan. ONNEA ONNEA IHANALLE BLOGILLESI...
  Muhru
  eija.jalko@luukku.com

  VastaaPoista
 109. Tämän syksyn löytö oli kesäkurpitsapiirakka. Toimi todella hyvin!

  VastaaPoista
 110. Uuniomenajäätelö on sopivan syksyinen, niin maultaan kuin koostumukseltaan. Pohjalle omena-kauraseos, jota esipaistetaan uunissa hetki, sitten lisätään jäätelö, jonka päälle tulee marenki. Namm! Raikas ja hyvä. Kaneli lisää hyvää makua.
  Kiinnostaisi molemmat, tavarapaketti ja kurssi, jos vaan ajankohta käy.
  Värikästä syksyä! :)
  -kaiku-

  VastaaPoista
 111. Oma syyssadon herkkuni on ehdottomasti omena-kaurapaistos =).

  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 112. Syksyllä maistuu perinteinen omenapiirakka vaniljakastikkeen kera.
  Tavarapalkintoa tavoittelen :)

  Iloista syksyä!

  minnapo1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 113. Omenoista on tänä syksynä leivottu piirakkaa, pullaa ja tehty hilloa, kotimaisia omenoita kannattaa hyödyntää :)
  tavarapalkintoa tavoittelen minäkin!

  VastaaPoista
 114. Korjausta tuohon edelliseen! edellinen kommentti on siis mun :-)

  VastaaPoista
 115. Erilaiset kakkujen koristelu tekniikat vaatisi harjoitusta! Välimatka vaan taitaa olla liian pitkä..

  VastaaPoista
 116. Minua kiinnostaa Cupcakes-muffinssikurssi.

  krista-koskinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 117. Olen erityisen ihastunut marja-aroniaan tänä syksynä. Kurssille olisi kiva osallistua, jos vain asuisin lähempänä :)¨

  ankary84@gmail.com

  VastaaPoista
 118. Tämän syksyn yllättäjä oli asiakkaaltani saama kesäkurpitsasuklaakakku-ohje. 5 dl kesäkurpitsaa raasteena kakussa ja maistuu myös heille jotka eivät pidä kesäkurpitsasta. Kakkujen päälle tehtävät koristeet kiinnostavat minua erityisesti.

  VastaaPoista
 119. Kakkukoristeiden tekeminen olisi kivaa, kuten myös muffinssikurssi koristeluineen päivineen.=)

  VastaaPoista
 120. Syyssadon herkku on vanha kunnon omenariisipuuro, joka on tehty hauduttamalla pitkään puuroriisistä.
  Mieluusti kursseille osallistuisin, mutta matkaa on useampi sata kilometriä niin joudun tyytymään tavarapalkintoon.

  VastaaPoista
 121. Haaveena olisi kakkujen, pikkuleipien ym. koristelun taito. Osaan jonkin verran tehdä kakkuja, mutta koristeluni eivät ole niin hienoja, kuin haluaisin. Harmittaa katsella blogeista ihania koristeluita, joita ei sitten itse osaa toteuttaa. Varsinkin spritsaus ei tahdo onnistua tärisevän käden kanssa,eikä marsipaani/sokerimassa työt lämpimien käsien vuoksi. Minun syysherkkuni on ihanainen omena-juustopiiras. Onnea jo nyt 6 ihanasta vuodesta :).

  VastaaPoista
 122. Olisi kiva osallistua jollekkin koristelukurssille joka olisi vähän enemmän advanced tasoa.

  Blogisi on ihana ja täällä tulee käytyä usein.

  VastaaPoista
 123. Muffinssien koristelukurssi olisi kiva, sellanen kunnon hc-kurssi =)

  Kiitokset ihanasta blogistasi, olen täältä monet hyvät ohjeet/kestosuosikit löytänyt.

  Yksi syysherkuista on omenaminimuffinssit.. (Olikohan sinun blogissasi joskus ohje niihin pari vuotta sitten?)

  VastaaPoista
 124. Ysäväni teki juuri marja-aroniasta mehua minullekin asti, ja olen aivan hurmaantunut sen makuun. Hienoa, että juuri samaan aikaan julkaisit reseptin marja-aronia kakkuun. Toivottavasti saan aikaiseksi poimia marjoja talteen, ja löytyisi vielä aikaa kakun leipomisellekin. Kakkukurssisi ikävä kyllä taitavat olla kehä-3 -painotteisia, joten oli ohjelma mikä tahansa, Länsi-Suomesta ei tule kurssille lähdettyä. Ihania valokuvia ja kertomuksia kursseista olen kuitenkin nähnyt ja kuullut. Ihana Blogi, itsellä harmillisen vähän tilaisuuksia kokeilla ja toteuttaa.. ja kun kaikki leipomukset ottavat pian kylkeen kiinni, ei uskalla liian usein siis makeaa tehdä. :-)

  VastaaPoista
 125. Osallistun arvontaa! Syysherkkuna karpalojuustokakku, joka tuli juuri pari viikkoa sitten väännettyä. Tavarapalkinto olisi tänne mieluinen lahja.

  VastaaPoista
 126. Kaikki kakkujen tekoon ja koristeluun liittyvät kurssit ovat mielenkiintoisia. Niille osallistuisin mielelläni :)

  anne.flander@hotmail.com

  VastaaPoista
 127. Hei!
  Itse en ole uskaltanut Macaronseja vielä kokeilla, joten mielelläni tutustuisin niiden tekoon kurssilla, jos semmoinen järjestettäisiin.
  -tiinakaisa.kontinen(at)gmail.com-

  VastaaPoista
 128. Osallistun tähän mukavaan arvontaan :)

  mia.salo72@gmail.com

  VastaaPoista
 129. Omenapaistosta tulee syksyisin tehtyä ja syötyä paljon!

  VastaaPoista
 130. Mukana arvonnassa! :)
  Haluaisin sellaiselle kakkukurssille, jossa käytäisiin läpi erilaisia kakun täytteitä ja niiden yhteen sovittamisesta, sekä myös kermapursotusniksejä ja peruskoristelutekniikkaa, esim. marsipaanin ja sokerimassan käytöstä.
  t. heidi
  heidi.kuisma (at) hotmail.fi

  VastaaPoista
 131. Yleensä leivonta, leivän, sämpylöiden,kakkujen yms. tietotaito

  VastaaPoista
 132. Cupcakes eli muffini kurssi kiinnostaisi. On vain tuo paikka vaikeassa paikassa Helsingissä. Satun nimittäin vihaamaan bussien, metron tai ratikan käyttöä. Keskustaan olisikin helppo täältä junalla tulla. Joten haluaisin sen tuotepalkinnon jos arvonnan voittaisin. Syysherkkuni on perinteisesti itse tehty omenapiirakka ja itse tehty vaniljakastike. Muistan kun lapsena äiti teki omenapiirakkaa omenasoseesta jota mummo oli tehnyt oman pihamaan omenista. Tuli sitä omenasosetta aina vähän muutenkin popsittua, oli se niin hyvää =)
  T: Kitchenqueen

  VastaaPoista
 133. Meinasi koko arvonta unohtua. Leivontakurssina kiinnostaisi suolainen leivonta, esim. suolaiset piirakat ja täytteet.

  Terkuin Pirjo Porvoosta

  VastaaPoista
 134. Mä haluisin oppia väkertämään niitä suloisia pikku ötököitä. Ne näyttää aina niin ihanilta ja sitten kun alkaa itse väkertämään niin niistä tulee ihme klönttejä ;D

  VastaaPoista
 135. Hei, kakkukoristekurssi olisi kiinnostava näin pienen lapsen äitinä ;)

  VastaaPoista
 136. Näin pimeän syksyn kunniaksi olisi kiva osallistua kurssille, jossa tehtäisiin Halloween-aiheinen kakku, keksejä, koristeita ym aiheeseen liittyvää =)

  VastaaPoista
 137. Oii leivonta tai koristekurssille olis tosi kiva päästä! Haluaisin oppia hyviä koristelu vinkkejä kakkuihin ja kekseihin:)

  VastaaPoista
 138. Ehdoton syysherkku on muhkea porkkanapiirakka!

  VastaaPoista
 139. Pursottamaan haluaisin oppia! Jos sattuisin olemaan onnekas ja voittamaan, valitsisin kuitenkin tavarapalkinnon kun kurssille en paasisi.

  Syksylla leivotaan kurpitsasta!

  VastaaPoista
 140. Ehdottomasti haluaisin kurssille mistä voisin saada ideoita hyytelökakkujen koristeluhin. Rakastan hyytelökakkuja, mutta niiden koristelu meinaa tuottaa päänvaivaa. :)
  http://markanpilkkuja.blogspot.fi/2012/09/mango-valkosuklaa-hyytelokakku.html

  Mukava blogi, etenkin viimevuoden joulukalenteri on ihana. Liityin lukijaksi. :)

  VastaaPoista
 141. Mieluummin valitsisin tavarapalkinnon, mikäli onni suosisi. Ihania reseptejä sinulla ja kiva kun jatkoit blogia entistäkin ihanammassa blogissa. :) Syksyllä maistuvat sienet ja ompot, niistä herkkuja on tullut tehtyä, lisää ohjeita metsästäen! :p

  Mukavaa syksyä!

  maija.helin@luukku.com

  VastaaPoista
 142. Olisi kiva oppia koristelemaan kakkuja muutenkin kuin kermavaahdolla

  reettavaa@gmail.com

  VastaaPoista
 143. HEI! Syksyllä leivotaan ompuista... Valitsisin tavarapalkinnon koska matka keskisuomesta liian pitkä....
  Terveisin Kirsi

  VastaaPoista
 144. Perinteinen omenapiirakka, vielä en ainakaan muuta ole saanut kokeiltua :) Anna Lindfors

  VastaaPoista
 145. Omenaa on tänä syksynä syöty monessa muodossa, mutta ehkä sanoisin kuitenki puolukka-kookospiirakan. Niin herkullista että huhhei! Minä valitsisin myös tavarapalkinnon, koska kurssille osallistuminen ei onnistu.

  VastaaPoista
 146. Minunkin syysherkkuani ovat oman pihani omenapuun omenat ja niistä tehdyt erilaiset piiraat. Jos onni potkii, niin tavarapalkinto toiveissa. Hyvää syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 147. Tämä on oikein hyvä ja opastava blogisivusto.
  Olis kyllä ihana päästä kakunkoristelukurssillekii.

  VastaaPoista
 148. Hassun hauskaa syksyn aikaa sinulle! :) Olisi aivan mahtava juttu päästä järjestämällesi kurssille, mutta se ei taida onnistua, eli hyvän tuurin käydessä toivoisin tavarapalkintoa.

  Hanna

  VastaaPoista
 149. Entten tentten... Cupcakes-kurssit vaikuttavat tosi kiintoisilta, mutta toisaalta pursotuksen saloihinkin olisi syytä perehtyä. :) Iiiisot onnittelut huikean kävijämäärän johdosta!

  VastaaPoista
 150. Makoisa blogi sinulla, monta hyvää ohjetta ja vinkkiä olen saanut, Suuri kiitos. Valitettavasti matkan takia joudun tyytymään tavarapalkintoon :(

  Hyvää alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...