maanantai 17. syyskuuta 2012

Koristekurssi-infoa ja kuulumisia

  Lisätietoa koristekursseista

Helsingin kursseille on ilmoittautumisia tullut hienosti viikonlopun aikana. Kovin montaa paikkaa ei enää kursseille ole vapaana, mutta vielä muutama kurssilainen mahtuu mukaan! Laitan alle vielä tarkempaa kurssitietoa, kun sähköpostilla on tullut kyselyitä ilmoittautumisten ohessa. 
 


Kurssit järjestetään nyt syys-lokakuussa Helsingin Viikissä. Jatkossa kursseja voidaan järjestää mahdollisuuksien mukaan myös muualla pääkaupukiseudulla sekä lähes ympäri Suomen. Lisää kurssitarjontaa on tulossa kysynnän mukaan. Tilauskursseja omalle ryhmälle voi kysellä joko alla olevien kurssien aiheilla tai jollain aivan muulla leivontaan ja kakkujenkoristeluun liittyvällä aiheella. Tällä hetkellä suunnitteilla on kursseja mm. Vaasan ja Savonlinnan suunnilla. Jos olet kiinnostunut edellä mainittujen paikkakuntien tarjonnasta, niin ota yhteyttä ja kysy lisää! Tulen mielelläni myös esimerkiksi tyhy-päiville tai pikkujouluihin pitämään tilauskursseja! Kaikki ilmoittautumiset ja kyselyt sähköpostitse pullahiiri@pullahiiri.com. Lisätietoja voi kysellä myös puhelimitse p. 040-1242 042.

Kakkukoristeiden perusteet-kurssiin kuuluu kolme tuntia opetusta kirjallisineohjeineen sekä kaikki kurssilla tarvittavat raaka-aineet. Kurssilla käytetään laadukkaita kakkujen koristeluvälineitä, joista jokaiselle kurssilaiselle on tarjolla omat perustyövälineet sekä lisäksi erikoismuotteja ja muita koristeluvälineitä. Jokainen kurssilainen saa opetuksen kakkujen kuorruttamisen ja koristelun perusasioista (mm. kakun tasainen kuorruttaminen massalla (marsipaani/sokerimassa), erot eri kuorrutteiden välillä, elintarvikevärien käyttö kuorrutteissa ja koristelussa sekä erilaisten koristeluvälineiden käyttö). Kurssilta jokainen kurssilainen saa mukaan tekemänsä koristeet. Koristeita saa tehdä kurssilla useampia, ajan sallimissa rajoissa.

Sokerimassakukat-kurssiin kuuluu kolme tuntia opetusta kirjallisineohjeineen sekä kaikki kurssilla tarvittava raaka-aineet. Kurssilla käytetään laadukkaita kakkujen koristeluvälineitä, joista jokaiselle kurssilaiselle on tarjolla omat perustyövälineet sekä lisäksi erikoismuotteja ja muita koristeluvälineitä. Jokainen kurssilainen saa kattavan opetuksen erilaisten kukkien (mm. ruusu, lilja, kalla, gerbera) valmistuksesta. Kaikki kukat valmistetaan täysin syötävistä materiaaleista. Jokainen kurssilainen saa mukaan tekemänsä sokerimassakukat koristamaan tulevia juhlakakkuja tai vaikka muffinseja. 

Lisätietoja yksityiskursseista sekä yllä olevien kurssien aikatauluista löytyy kakkukurssit-välilehdeltä (sivuston yläosasta tai linkkiä klikkaamalla).

 Blogitunnustus

Huomasin eilen yllätyksekseni nettiä selaillessani, että blogini oli jo jonkin aikaa sitten päätynyt tällaiseen Kakkublogit top 100-listalle 2. sijalle.
Olipa mieltä lämmittävä yllätys!
 Hauskaa tässä on se, että kun muut bloggaajat ovat naureskelleet minun tavaramerkikseni noita tissikakkuja, niin sellainen koristi tuota blogin kuvausta tällä kertaa :o)Kyllä se pitää sanoa, että tästä bloggaamisesta on tullut suuri osa arkea. En iki maailmassa, lähes kuusi vuotta sitten, osannut ajatella asiaa niin, että muutamien vuosien kuluttua tämä olisi näin iso osa omaa elämääni. Kuuden vuoden bloggailun kunniaksi vielä lähiaikoina laitetaan arvonta pystyyn. Oikeastaan arvontaan on aika monta muutakin syytä... 2 000 000 blogikävijän raja rikkoutuu ihan lähiaikoina ja lisäksi facebook-ryhmäänkin on liittynyt hieno määrä tykkääjiä. Arvonnassa on tarjolla mukavia leivontaan liittyviä palkintoja, mutta niistä myöhemmin :o)

 Nöyrä kiitos tähän astisista vuosista teille kaikille lukijoille, jotka käytte täällä katsomassa reseptejä, jaksatte jättää kommentteja sekä lisäksi lähetellä sähköpostia! Te teette tästä bloggailusta innostavaa ja annatte energiaa jatkaa - vastoinkäymisistä huolimatta... 
Viime kesänä kuvien katoamisesta sekä pitkästä (pakollisesta) blogitauosta huolimatta ei tullut edes hetkeksikään mieleeni lopettaa tätä hommaa. Lähinnä oli huoli siitä, että moni lukija saattoi luulla minun lopettaneen, kun en päässyt blogiani päivittämään enkä kysymyksiin vastailemaan pitkään aikaan.

Nyt puhaltaa taas uudet tuulet, jotka antavat uutta potkua tällekin blogille! Katsotaan mihin tuulet Pullahiirtä kuljettaa ;o)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Pullahiiri 
Taru


1 kommentti:

  1. Moi, tässä olisi linkki minun ja ystäväni yhteiseen blogiin. Emme ole vielä ehtineet kunnolla muokkailemman sun muut apistelemään blogiin oikeastaan mitään, mutta Keskiviikkona tulee ainakin kaksi uutta reseptiä!
    PS. Anteeksi mainostus.
    http://sweetteams.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...