torstai 4. lokakuuta 2012

Korvapuustipäivä 4.10.2012 Tänään 4.10. vietetään korvapuustipäivää. Pulla on kyllä meidän perheessä suurta herkkua. Pulla kuin pulla, mutta kyllä meillä suosikkia on korvapuustit... Pitihän tähänkin päivään sitten osallistua korvapuusteja paistamalla. Kyllähän se pitää itsekin sanoa, että pulla on melkeinpä meidän suomalaisten kansallisleivonnainen - eikö? 
Tällä kertaa leivoin pullan Appelsiinipulla-ohjeen mukaisesti. Viime viikonlopun kurssilla eräs kurssilainen pyysi minua lisäämään tuon vanhan ohjeen tänne uuteen blogiin, koska heillä leivotaan tuolla ohjeella pullat nykyään aina. Hyvää tuosta tulikin taas kun tuota reseptiä muistin käyttää. Täytteeksi laitoin kyllä voita, sokeria ja kanelia - niin kuin kunnon korvapuustissa kuuluukin olla :o) Appelsiiniversiota suosittelen myös kokeilemaan!
Nautiskelkaahan tänään ihan luvan kanssa näistä ihanista herkuista!


 

11 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Minulla oli tänään mikrobrownie päivä. :D Laiskuus iski. Aina ei jaksa käydä kaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo brownie kuulostaa aika hyvältä myös korvapuustipäivänä :o)

   Poista
 2. Ihana blogi tämä!! Löysin kerrankin jonkun leivontaan liittyvän hyvin päivitetyn blogin.
  Ihan mielenkiinnolla kysyn,että kun nyt usein leivot. Niin kuka ne herkut syö? Sillä jos perheesi niin eikö se ole aika epäterveellistä pitemmän päälle?
  T. Faniši

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tätä pyritään kyllä päivittämään niin usein kuin mahdollista ;o) Kyllä meillä aika usein leivontaa, mutta eipä nuo lapsoset niin kamalasti herkkuja kuitenkaan syö. Pullat uppoaa hyvin sekä suklaiset leipomukset ja keksit. Onneksi on tuttavia, perhettä ja kavereita sekä meillä aikuisilla että lapsilla. Juhliakin on aina välillä ja vieraita käy kylässä, joten sinne ne uppoavat. Pääasiassa herkuttelut säästetään viikonlopuille. Tervetuloa blogiini!

   Poista
 3. Ai tänään on oikeasti Korvapuustipäivä! Vitsit, nyt kyllä tekisi hirveästi mieli leipoa korvapuustia, mutta ei kyllä ihan viitsi kun juuri sattuu olemaan leipälaatikko täynnä kaupan pullaa.. No, sillä mennään tänään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan sen oman korvapuustipäivän pitää vaikka huomenna ;o)

   Poista
 4. Olipa hyvä kun muistutit! 10 minuuttia sitten taistelin pakastimen vieressä, että otanko korvapuustia sieltä vai en, ja en ottanut.. Taidan sittenkin mennä ja ottaa kun on näin hyvä syy! Nyt ei ehdi leipomaan tuoreita mut "mikrotuoreetkin" on oikein makoisia. :)
  Ja korvapuusti on parasta pullaa, varsinkin juuri tuoreena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoreet korvapuustit ovat herkkua varsinkin kylmän maidon kanssa. Mikrotuoreetkin menettelee - nehän ovat lähes tuoreita ;o)

   Poista
 5. Olen jo syönyt silmilläni ainakin puolet noista pullista, niin hyviltä näyttää. Olin suunnitellut pullan paistoa tietämättä ollenkaan että on tuollainen korvapuustipäivä :). Taitaa pullapäivä siirtyä viikonlopulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että pulla maistuu virtuaalisestikin :) Perjantai tai viikonloppu on oikein hyvä pullapäivä. Saa rauhassa leipoa ja saa samalla ihanan tuoksuisen kodin! Makoisaa viikonloppua!

   Poista
 6. Nam nam! Korvapuustit ovat ehottomasti mun lemppareita. Muistan aina miten pienenä leivottiin niitä äitin kanssa yhessä. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...