torstai 11. lokakuuta 2012

Pullahiiren kakkukilpailun voittajakakut

Kevään aikana olleeseen Pullahiiren makeat kakut-kirjan kakkukilpailuun kertyi runsaasti erilaisia kakkuja - kiitos siitä kaikille osallistujille! Kakut julkaistaan resepteineen loppuvuodesta Pullahiiren makeat kakut-kirjan 2. painoksessa, mutta sain luvan jo julkaista kuvat ja voittajien nimet täällä blogissani.
 Kilpailukakkuina oli niin muotokakkuja, hyydykekakkuja, juustokakkuja, täytekakkuja kuin kerroskakkujakin. Voitte varmasti arvata, että valinta oli todella vaikea tehdä! Tarvitsin kyllä lopputulosta varten makuraadin, joka koostui ihan tavallisista kakun syöjistä. He tekivät päätöksensä maistelemalla kakkuja ja samoihin lopputuoksiin päädyin makuraadin kanssa.

Tuo voittajien valinta meni seuraavasti: Reseptit käytiin läpi huolella ja niistä koottiin parhaimmat leivottaviksi reseptiä noudattaen. Maistiaistilanteen jälkeen nämä arvioitiin ja alla olevat kolme saivat palkintosijat.

Tässä voittajakakut nyt ovat :o) 1. palkinto 
Suklaakakku
Sanna Keituri2. palkinto 
Mango-appelsiinikakku
Catrine Lindholm 
(Ida Westerling) 3. palkinto 
Täyteläinen marjakori 
Kaisa-Maria Mäki


Onnittelut voittajille!


4 kommenttia:

 1. Upeita kakkuja kaikki! Onnea voittajille!

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajille !

  Aivan upeita kaikki kolme ! Minun suosikkini olisi ollut numero 3 - makuasia - kuvittelisin raikkaaksi, marjaiseksi ja makeaksi, suussa sulavaksi suklaiseksi ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nami-Hiiri omasta arviosta :) Ihan oikeassa olet maun suhteen! 3. kakussa on suklaakeksipohja, joka on nostettu myös reunoille. Täyte on valkosuklaavaahtoa. Onneksi oli makuraati, koska yksin olisikin ollut todella vaikea kakkuja listata.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...