sunnuntai 18. elokuuta 2013

Bikinikakku vartalolla / female torso cake


Eräs synttärisankari yllätettiin tällaisella syntymäpäiväkakulla synttärijuhlissaan. Sankari oli ihastellut erilaisia blogistani löytyviä "tissikakkuja". Näin ollen aihe oli siis sankarin ja mitä ilmeisemmin muunkin juhlaväen makuun :) Syöjiä oli kuitenkin niin paljon, että tällä kertaa tissikakkuun tuli koko keskivartalo. Aikaisemman samaan tapaan tehdyn kakun löydät Täytekakkuja-osiosta.
Tämä kakku on tehty noin 30 syöjälle. Täytteenä tässä kakussa oli mansikkamoussea ja kuorrutteena marsipaania. "Vaatetus" sokerimassaa. Kuorrutteen alla on sokerikreemi.
Onnea vielä sankarille!

Osa tekemistäni täytekakuista löytyy tuolta jo aikaisemmin mainitsemastani Täytekakkuja-osiosta, josta voi käydä kuvia katsomassa. Jotkut kuvat on myös linkitettyinä blogiteksteihin.

4 kommenttia:

 1. uskomaton! niin oikean näköinen iho! onko tosiaan vain marsipaania, mikä on sävytetty? millä värillä/väreillä? hauska olis tehdä joskus miehelle vastaavantyyppinen kakku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi! Tosiaan käytän hieman tilanteesta riippuen marsipaania/marsipaania vastaavaa kaulintamassaa tai sokerimassaa. Kaikilla onnistuu oikein hyvin. Ehkä paras lopputulos tulee marsipaanilla tai tuolla marsipaania vastaavalla kaulintamassalla. Väreinä käytin ruskeaa ja hieman punaista geelimäistä pastaväriä. Väriä pitää sitten tilanteen mukaan lisäillä. Parempi lisäillä vähitellen kuin että laittaa kerralla liikaa. Hyvin tuo pinta onnistuu kaikista kaulittavista massoista, jotka on tarkoitettu kakkujen kuorruttamiseen. Massojen tuoreus vaikuttaa tuohon lopputulokseen paljon eli mitä tuoreempaa marsipaania, niin sen parempi on yleensä lopputuloskin. Ei muuta kuin kokeilemaan. Tuollainen perus bikini-/tissikakku on hieman yksinkertaisempi tehdä, jos ensimmäistä kertaa lähtee kakkua valmistamaan. Kyllä tämäkin varmasti onnistuu, kun paneutuu kakun valmistamiseen rauhassa ja miettii mitä tekee. Tsemppiä matkaan! Jos innostut tuon leipomaan, niin laita vaikka sähköpostiin minulle valokuvaa!

   Poista
 2. Hieno! Tosi kaunis sävy "ihossa". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin olin tällä kertaa väriin tyytyväinen. Kesän jälkeen kauniisti ruskettunut iho :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...