perjantai 13. syyskuuta 2013

Pullahiiren koristelu- ja leivontakurssit


Nyt on tulevien koristelu- ja leivontakurssien aikataulut ja kurssisisällöt lisätty tuonne kurssit-välilehdelle. Siellä pääset tutustumaan kurssisältöihin tarkemmin sekä aikatauluihin. Muutama aivan uusi kurssikin on tarjolla marraskuussa, jolloin keskitymme jo hieman jouluun ja erilaisiin herkkulahjoihin. 
Laitan kurssit myös tähän alle lyhennetyillä tiedoilla. Kurssipaikkana toimii Asukastalo Kaari, Helsingin Viikissä. Osoitteessa Tilanhoitajankaari 9, 00790 HELSINKI  


Kakkukoristeiden perusteet, lauantai 19.10.2013 klo 10.30-13.30 
Kurssilla harjoitellaan erilaisten koristelumassojen käyttöä kakkukoristeissa sekä erilaisten koristeluvälineiden käyttöä.
Hinta: 45 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)
Tule hakemaan oppia erilaisten syötävien kukkien tekemiseen. Kurssilla neuvotaan syötävien massojen käsittelyä, värjäämistä sekä erilaisten kukkien valmistusta muoteilla ja ilman muotteja. Tällä kurssilla pääset valmistamaan myös kauniita sokerimassaruusuja.
Hinta: 45 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)

Tule viettämään mukava iltapäivä tutustumalla muffinssien koristelun ihanaan maailmaan, yhdessä oman lapsesi, kummilapsen tai vaikka lapsenlapsen kanssa. Kurssilla leivotaan muffinsseja ja koristellaan ne kauniisti pursottamalla ja koristeita käyttämällä.
Hinta: 47 euroa/pari (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä reseptit)
Lisälapsi 20 euroa


Pursotuskurssi, sunnuntai 20.10.2013 klo 13.00-16.00
Kurssilla pääset kokeilemaan erilaisia pursotuksia niin kermasta kuin sokerikreemistäkin. Hinta: 45 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)
Tällä kurssilla opit pikeerin eli valkuais-tomusokeriseoksen valmistuksen sekä oikeaoppiset koostumukset erilaisiin koristeisiin ja pursotuksiin. Kurssilla opetetaan myös helppo tapa piparkakkutalon kasaamiseen sokerin avulla. Kurssin aikana käymme läpi monta koristelutapaa piparkakkutalon koristelussa.
Hinta: 47 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)
Kurssilla valmistetaan erilaisia lahjoiksi sopivia makeisia. Käymme läpi kovien karamellien valmistuksen eri vaiheet, tikkukaramellit sekä vaahtokarkkien ja fudgen valmistuksen.
Hinta: 47 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet, reseptit sekä kirjallisen kurssimateriaalin)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ilmoittaudu kursseille sähköpostilla osoitteeseen pullahiiri@pullahiiri.com. Muista ilmoittaa myös yhteystietosi (puhelinnumero ja osoite) ilmoittautumisen yhteydessä! Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi muutaman päivän sisällä. Jos et saa vahvistussähköpostia, niin tarkista myös roskapostikansio sähköpostistasi.


Mikäli yksityinen kurssi esimerkiksi ystävä-, työ-, harraste- tai vaikka polttariporukalle kiinnostaa, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen pullahiiri@pullahiiri.com tai puhelimitse numeroon 040-12 42 042. Sovitaan kurssin sisällöstä ja aikataulusta yhdessä. Tämän jälkeen saatte kirjallisen tarjouksen kurssin järjestämisestä.

7 kommenttia:

 1. Kurjaa kun noita kursseja on vain Helsingissä...tahtois kans,mut kun ei oo mahdollista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tami: Laita minulle sähköpostia, niin katsotaan josko lähiseuduille olisi kurssia luvassa. Paljon on tullut kyselyitä koskien minun matkaamista muualle Suomeen ja nyt on jo suunitteillakin vielä loppuvuodelle. Laita tosiaaan sähköpostia minulle, missä toivoisit kurssin järjestettävän. Voi olla, että jo lähelle sinua on kurssi suunnitteilla. Myös te muut, jotka toivotte kurssia lähemmäksi kotia, laittakaa ihmeessä asiasta sähköpostia.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Olin miettinyt että olisin tuonnut parhaan kaverini syntymäpäivänään kursillesi mutta taitaa tulla budjetti vastaa lahjan hinnalla harmi olisi ollut varmasti ikimuistoinen lahja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tosiaan kakuista kiinnostuneen sankarin suosikkilahjalta. Josko saisit jonkun mukaan kimppalahjaan? Kursseja on tosiaan ostettu lahjaksi ja myös lahjakortti on yksi vaihtoehto. Lahjakortit ovat olleet suosittuja lahjoja niin valmistujaislahjaksi kuin myös syntymäpäivälahjaksi. Näin sankari voi itse valita haluamansa kurssin.

   Poista
 4. Heippa! Liityin lukijaksi juuri, oon vasta kokeillut noita minttu muffinsseja, nyt aion kyllä kokeilla jotain uutta!:) Aivan ihana ja mahtava blogi, oon 13 vuotias tyttö ja olisin mieluusti noille kursseille tullut, mutten asu sielläpäin... Kaikki on niin ihanasti toteutettu tässä blogissa, ihan KAIKKI! Kuvat on hyvälaatuisia&kivoja, leivokset on tosi hyvännäköisiä, ohjeet ovat selvät, leivokset on tehty tosi hyvin ja aseteltu kauniisti, tykkään ihan hirmuisesti ja aionkin täältä nykyään sitten anina poimia vinkkejä ja leivoskella kaikenlaista c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentistasi! Varsin mukava lukea, että olet nuori ja kovin innostunut leipomisesta. Jatka vain samaan malliin. Leipominen on niin mukavaa, kun sitä voi tehdä yksin tai vaikka suuremmassa porukassa ja lopputuloksista voi nautiskella ystävien ja läheisten kanssa. Toivottavasti myös jatkossa löydät blogistani omaan keittiöösi sopivia reseptejä. Jos sinulla herää kysyttävää resepteistä tai kokeilet reseptejä, niin jätä ihmeessä tänne blogiin viestiä tai kirjoita sähköpostia. Blogin puolelle jätetyt kommentit toki auttavat myös muita blogilukijoita. Makoisia leivontahetkiä sinulle :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...