maanantai 4. marraskuuta 2013

Blogiarvonnan voittaja


Viime viikko vierähtikin blogin synttäreiden ja Halloweenin teemoissa. Ihan mahtavaa oli huomata, miten paljon teitä vierailijoita ja lukijoita täällä blogissa viikon aikana kävi.

Viime viikolla laitettiin blogiin myös synttäriarvonta, jossa jokainen halukas sai jättää oman kommenttinsa arvontalipukkeena. Ihania ideoita ja vinkkejä minulle tulikin noista teidän kommenteistanne. Yritän saada vastattua mahdollisimman moneen toiveeseen. Ja pyrin nyt arvonta-ajan päätyttyä kirjoittaa vastauskommenttia myös ainakin osaan jättämistänne kommmenteista.

------------------------------

Ja arvonnan voittaja on kommentti numerolla.....tiinakk
Voileipäkakkujen tekoon olisi kiva saada ohjeita :)

Onneksi olkoon!


Meillä muuten blogin synttäriviikko päättyi kuopuksen nimipäiviin. Nimipäivä osui lauantaille ja tokihan niitä piti juhlistaa sankarin toiveiden mukaisesti. Pyhäinpäivän perinteiden jälkeen käväisimme leikkimässä koko perheen voimin mukavassa leikkipaikassa ja sen jälkeen otimme muutamat nimpparivieraat vastaan kotosalla. Tuossa yllä hieman esimakua tarjoiluista. Reseptejä ja päivityksiä näistä leivonnaisista on tulossa tänne blogiinkin. Mahtuu viikkoon myös isänpäiväkakku. Eli vinkkiä moniin erilaisiin tarjoiluihin luvassa täällä blogissa. Myös vinkit isänpäiväkakkua varten.

Muistakaahan viikon aikana leipoa, askarrella ja muutenkin miettiä miten isää voisi sunnuntaina muistaa ja hemmotella! Itse leivotut pikkuleivät tai isänpäiväkakku voisivat olla aika hyviä herkkuja hemmotteluhetkeen - ihan vaan vinkiksi :)

2 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle!
  Hmmm, pitääpä alkaa miettimään millaisen isänpäiväkakun leipoisin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katri: Juuri päivitin respetin ja vinkit isänpäiväkakkua varten. Muutama reseptivinkkikin siinä on lisäksi. Käy kurkkaamassa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...