keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Pullahiiren koristelu- ja leivontakurssit - Talvi 2014Nyt on saatu kurssiaikataulut varmistettua alkuvuoden kurssien osalta. Luvassa on tuttuja ja kovasti toivottuja kursseja, mutta on luvassa jotain uuttakin. Uutena kurssina talvella 2014 on Kakun kuorruttaminen ja koristelu-kurssi, jossa osallistujat pääsevät harjoittelemaan styrox-kakun kuorruttamista kaulittavalla massalla sekä koristeiden valmistamista sokerimassasta. Koristeet tehdään pääosin ilman muotteja, joten tällä kurssilla pääsee hyvin harjoittelemaan sokerimassan muotoilua. Kaikilta kursseilta osallistujat saavat mukaan kotiin tekemänsä leivonnaiset ja/tai koristeet!
Kurssipaikat täytetään kaikille kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä. Ajalla 28.11.-2.12.2013 sähköpostivastauksissa voi olla viivettä. Jos sähköpostivastausta ei kuulu, muista tarkistaa myös sähköpostisi roskaposti-kansio.
Kurssipaikkana toimii Asukastalo Kaari, Helsingin Viikissä. Osoitteessa Tilanhoitajankaari 9, 00790 HELSINKI   

Kakkukoristeiden perusteet, sunnuntai 19.1.2014 klo 10.30-13.30 
Kurssilla harjoitellaan erilaisten koristelumassojen käyttöä kakkukoristeissa sekä erilaisten koristeluvälineiden käyttöä. Lisäksi kurssilla käydään läpi kakun kuorruttamisen perusteet, massojen värjääminen sekä ideoita koristeiden valmistukseen. Kursseille otetaan enintään 12 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. 
Hinta: 45 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)

Sokerimassakukat, sunnuntai 19.1.2014 klo 14.00-17.00 
Tule hakemaan oppia erilaisten syötävien kukkien tekemiseen. Kurssilla neuvotaan syötävien massojen käsittelyä, värjäämistä sekä erilaisten kukkien valmistusta muoteilla ja ilman muotteja. Tällä kurssilla pääset valmistamaan myös kauniita sokerimassaruusuja. Kursseille otetaan enintään 12 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.
Hinta: 45 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)


Cupcakes-muffinssikurssi, aikuinen-lapsi, lauantai 25.1.2014 klo 10.30-13.00
Tule viettämään mukava iltapäivä tutustumalla muffinssien koristelun ihanaan maailmaan, yhdessä oman lapsesi, kummilapsen tai vaikka lapsenlapsen kanssa. Kurssilla leivotaan muffinsseja ja koristellaan ne kauniisti pursottamalla ja koristeita käyttämällä. Kursseille otetaan 8 paria ilmoittautumisjärjestyksessä.    
Hinta: 47 euroa/pari (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä reseptit)
Lisälapsi 20 euroa


Kakun kuorruttaminen ja koristelu, lauantai 25.1.2014 klo 13.30-17.30(nalle ja ruusut-kakku)
Tällä kurssilla pääset tutustumaan ja itse kuorruttamaan kakun kaulittavalla massalla. Kurssilla valmistetaan myös kakun koristeet ja harjoitellaan koristeiden sommittelua. Kurssin aikana kaikki kurssilaiset valmistavat kakut samoilla koristeilla, mutta koristeiden värisävyt saa valita itsenäisesti. Myös koristeet voi sommitella oman maun mukaan. Kurssilla opit tasaisen kuorrutuksen salat sekä pääset kokeilemaan monia koristeiden valmistustapoja. Koristelut tehdään styrox-kakuille, jolloin kakku jää kurssin jälkeen kotiin vietäväksi. Kurssille otetaan enintään 10 kurssilaista ilmoittautumisjärjestyksessä.
Hinta: 69 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet, tarvikkeet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)

Kakkukoristeiden perusteet, sunnuntai 26.1.2014 klo 10.30-13.30 

Kurssilla harjoitellaan erilaisten koristelumassojen käyttöä kakkukoristeissa sekä erilaisten koristeluvälineiden käyttöä. Lisäksi kurssilla käydään läpi kakun kuorruttamisen perusteet, massojen värjääminen sekä ideoita koristeiden valmistukseen. Kursseille otetaan enintään 12 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.
Hinta: 45 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)


Pursotuskurssi, sunnuntai 26.1.2014 klo 14.00-17.00

Kurssilla pääset kokeilemaan erilaisia pursotuksia niin kermasta kuin sokerikreemistäkin. Tarjolla on erilaisia pursotusteriä, joilla pursottamalla saa aikaiseksi kauniita koristeita. Kurssilla opetetaan alusta alkaen pursotettavien massojen valmistaminen, värjääminen ja pursotukseen tarkoitettujen välineiden käyttö. Ohjeet kakkupohjaan ja täytteeseen lähetetään sähköpostilla. Kursseille otetaan enintään 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.
Hinta: 45 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)


Cake pops - kakkutikkari, sunnuntai 8.3.2014 klo 10.30-13.30 
Tule kurssille harjoittelemaan kakku- ja keksitikkareiden valmistusta. Kurssilla opit niksit ja vinkit kakkutikkareiden valmistukseen ja koristeluun. Kursseille otetaan enintään 10 kurssilaista ilmoittautumisjärjestyksessä.
Hinta: 47 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä reseptit)

Cupcakes-muffinssikurssi, sunnuntai 8.2.2014 klo 14.00-17.00 Kurssilla jokainen osallistuja pääsee leipomaan ja koristelemaan herkulliset muffinssit. Muffinssit kuorrutetaan kauniilla ja makoisilla kuorrutteilla sekä viimeistellään sokerimassasta tehdyillä koristeilla. Vaihtoehtoja koristelun aiheiksi on monia, joten tällä kurssilla voit päästää mielikuvituksesi valloilleen! Kurssille otetaan 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.
Hinta: 47 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä reseptit)

Ilmoittaudu kursseille sähköpostilla osoitteeseen pullahiiri@pullahiiri.com. Muista ilmoittaa myös yhteystietosi (puhelinnumero ja osoite) ilmoittautumisen yhteydessä!

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi muutaman päivän sisällä. Jos et saa vahvistussähköpostia, niin tarkista myös roskapostikansio sähköpostistasi.


Näin joulun alla kannattaa muistaa myös Pullahiiren kurssilahjakortit pukinkonttiin. Lahjakortin voi ostaa sähköpostitse osoitteesta pullahiiri@pullahiiri.com. Lahjakortti lähetetään sähköpostin liitteenä haluttuun osoitteeseen - joko tilaajalla tai lahjan saajalle. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...