tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulukalenteri - Luukku 24: Rentouttavaa ja nautinnollista joulua!Tänään olemme päässeet joulunodotuksessa siihen hetkeen, että jouluaatto on täällä ja saamme nauttia joulutunnelmasta sekä tietysti myös jouluherkuista! 

Tätä blogin joulukalenteria on ollut ilo tehdä teille lukijoille taas tänäkin vuonna. Joka vuosi tämä kalenterin ylläpitäminen vaatii työtä aikalailla normaalia blogin pitämistä enemmän, mutta kyllä tämä paljon myös antaa. Tietysti joulunodotuksen aikaan kotirintamalla on kiireisempää, kuten varmasti aika monella muullakin. Jotenkin sitä kuitenkin aina saa voimaa teidän lukijoiden kommenteista ja sähköposteista. On ollut ilo jakaa omia ajatuksia, ideoita ja reseptejä teille tässä joulunodotuksen lomassa. Toivottavasti te lukijat olette löytäneet omaan jouluunne idoita ja reseptejä niin lahjaksi kuin myös omaan kahvipöytään tarjottaviksi. Kannattaa myös muistaa, että nämä reseptit ovat käyttökelpoisia myös muissa tilaisuuksissa, joten joulukalenterin reseptejä ei kannata unohtaa heti loppiaisen jälkeen :) 

Kiitän teitä lukijoita ahkerasta päivitysten seuraamisesta niin täällä blogissa kuin myös facebookissa. Toivottavasti saatte kuvan tekstin mukaan viettää rentouttavan ja nautinnollisen joulun! Jatketaan taas bloggailua pyhien jälkeen! 

Taru 
"Pullahiiri"

10 kommenttia:

 1. Hyvää ja rauhallista joulua sinulle ja perheellesi :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 3. Tein tuon puolukkahyydykekakun aatoksi yhdeksi kakuksi. Hyvää oli:)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kaikille joulutoivotuksista! Herkullinen joulu on ollut tähän asti ja joulun viettoa vielä jatketaankin makoisissa merkeissä :)

  VastaaPoista
 5. Oi sun kaikki leivokset on niin ihania ja sun blogi on ihana ja toi sun joulukalenteri on upee idea( vaikka huomasinkin sen vähän myöhässä, mutta sitä on niin kiva lukea):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi nuo joulukalenterin reseptit sopivat myös muihin tilaisuuksiin :) Kiva saada kommentteja ja palautetta teiltä lukijoilta.

   Poista
 6. Kiitos joulukalenterista, tätä on ollut ilo seurailla :) Syötävät lahja vinkit ovat ilahduttaneet erityisen paljon! Mukavaa ja menestykästä uutta vuotta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...