torstai 2. tammikuuta 2014

Katse viime vuoteen!


Vuosi vaihtui ilotulitteiden paukkuessa ja jäätelökakulla herkutellessa! Nyt uuden vuoden puolella on hyvä katsoa viime vuotta kokonaisuutena.Tässä välipäivien aikaan pohdin tuota kulunutta vuotta. Mitä kaikkea vuosi toikaan mukanaan. Ehkä eniten muutoksia tapahtui omassa henkilökohtaisessa elämässä. Kävin alkuvuodesta läpi kovan kunto- ja ruokavaliomuutoksen. Tämän myötä sain toteutettua yhden haaveistani juoksemalla toukokuussa elämäni ensimmäisen puolimaratonin ja syksyllä elämäni ensimmäisen täysmaratonin. Nämä vaativat kuitenkin suurta panostusta koko perheeltä. Kotiäitiys yhdistettynä yrittäjyyteen sekä siihen vielä kuntoilutavoitteet vaativat kyllä paljon. Onneksi sain kaiken tehtyä ja vähän enemmänkin. Tavoitteena oli nimittäin puolimaratonin maaliin pääsy, mutta nälkä kasvoi syödessä ja lopputuloksena oli täysmaratoni saman vuoden aikana.

Työrintamalla oli hieman opettelua, koska tämä oli ensimmäinen vuosi yrittäjänä ja sitä myötä paljon uutta tuli koettua. Yrityksen pyörittäminen ensimmäistä kertaa elämässä on uuden opettelua. Onneksi ympärillä ovat olleet hyvät opettajat ja ammattilaiset sekä joukko muita uusia yrittäjiä - Kiitos teille kaikille!

Reseptejä tuli kehiteltyä vuoden aikana paljon. Toivottavasti reseptit tulevat käyttöön myös teidän lukijoiden keittiöissä. Niin tämän blogin kautta kuin myös yhteistyökumppaneiden sivustojen ja tuotteiden kautta. 

Keräsin tähän postaukseen nyt muutamia omia suosikkejani tältä vuodelta. Päätin valita joka kuukaudelta yhden suosikin. Monen kuukauden kohdalla oli vaikeaa tyytyä vain yhteen, mutta tällä mentiin. Kannattaa kurkata tuolta blogiarkistosta oletteko samaa mieltä kanssani.

Tammikuu

http://www.pullahiiri.com/2013/01/arretje-nof-cake.html

Helmikuu

http://www.pullahiiri.com/2013/02/kuorrutetut-minttusuklaamuffinssit.html

Maaliskuu

http://www.pullahiiri.com/2013/03/cookie-dough-fudge-vai.html

Huhtikuu

http://www.pullahiiri.com/2013/04/heinasirkkapiirakka-eli-grasshopper-pie.html

Toukokuu

http://www.pullahiiri.com/2013/05/aitienpaivavinkit-suklainen-hyydykekakku.html

Kesäkuu

http://www.pullahiiri.com/2013/05/aitienpaivavinkit-suklainen-hyydykekakku.html

Heinäkuu

http://www.pullahiiri.com/2013/07/mansikkainen-mascarpone-jaatelokakku.html

Elokuu

http://www.pullahiiri.com/2013/08/riisimurotikkarit-ja-koristepohdintaa.html

Syyskuu

http://www.pullahiiri.com/2013/09/red-velvet-cake-punaista-samettia.html

Lokakuu
http://www.pullahiiri.com/2013/10/suklainen-juustokakku-olut-twistilla.html

Marraskuu

http://www.pullahiiri.com/2013/11/hyydytetty-kinkkuvoileipakakku.html

Joulukuu

http://www.pullahiiri.com/2013/12/joulukalenteri-luukku-17-kinuskipalat.html

Olisi vielä mukava kuulla myös teiltä lukijoilta, onko blogista jäänyt joko mieleen tai jopa ihan omaan leivontaan käyttöön jokin tietty resepti tai vaikkapa vinkki! Jättäkäähän kommenttia, niin näemme kaikki mitkä reseptit ovat niitä parhaimpia! Näin saan myös teiltä samalla ideaa minkä tyylisiä reseptejä tänä vuonna tänne blogiin suunnitellaan :)

Kiitokset teille blogin seuraamisesta sekä keskusteluun osallistumisesta! Jatketaan samaan malliin! 

12 kommenttia:

 1. Aivan ihana blogi! Ja itse oon alottanut nyt leivontablogin kun vähän rohkastuin. Ihana ois joku päivä olla yhtä hyvä :) www.murustellaan.blogspot.fi Käy kurkkaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla uudesta bloggaajasta. Tulen kyllä kurkkaamaan blogiasi! Mukavaa hommaa tämä kyllä on :)

   Poista
 2. Hei. Teeppä näistä kaikista sun resepteistä kirja :) ois kiva ostaa semmone :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Osasta resepteistä on kirja jo tehtynäkin -Pullahiiren makeat kakut.

   Poista
 3. Red velvet on kyllä huikea herkku, kiitos kun tutustutit siihen! Onneksi olkoon elämänmuutosten, maratonien ja yrittäjyyden toteutuksesta äitiyden lisäksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin ahkerasta kommentoinnista! Mukava on saada keskustelua aikaiseksi teidän lukijoiden kanssa. Kiva kuulla myös, että tuo resepti on osunut kohdilleen!

   Poista
 4. Wau, olet kyllä ollut melkoisen aikaansaava viime vuonna. Ei muuta kuin onnea kuluvalle vuodelle:) itsekin odotan että lapset vähän kasvavat ja sitten olisi taas aikaa tehdä töitä myös oman hyvinvoinnin eteen;) nyt kun tyttöjä on neljä alle 10-vuotiasta ja yksi pulla masussa, niin olen kyllä saanut haaveeni puolimaratonista unohtaa...hetkeksi:( noh, kaikki aikanaan. Nyt keskitytään yritykseen ja kakkuihin, sekä perheeseen<3

  VastaaPoista
 5. Wau Tiina! Sinä se olet kerinnyt sitten viime näkemän! Mahtava suoritus tuokin :) Juoksuaikaa voi ottaa sitten kuin siihen tulee "pullilta" mahdollisuus ;) Tsemppiä tulevaan!

  VastaaPoista
 6. Hanna toivoo aloittavan leipurin kokkikoulua. Sellaisia vinkkejä, että nyt jos mä ryhdistäytyisin ja alkaisin leipomaan sun ohjeilla. Eihän siihen oo kulunut kun nelkytvuotta. Pojat ois niin onnellisia. Odotan siis sellaisia ohjeita, että mistä kannattais eka leipomus aloittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanna, aloita vaikka muffinsseista tai noista viipalepikkuleivistä. Herkkua tulee helposti ja pojat tykkää :)

   Poista
 7. Riisimurotikkarit, voi ihanuus ne on hyviä! :)

  VastaaPoista
 8. Tässä juuri muutama päivä sitten noita tikkareita taas mietin. Ovat kyllä niin herkullisia. Pakko tehdä joku päivä niitä lisää :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...