lauantai 8. helmikuuta 2014

Tervetuloa kotiin - kakku


Sain jo viime syksynä pyynnön täytekakusta, joka toivottiin Tervetuloa kotiin-ohjelman yhteyteen, erään remontin jälkeen tarjottavaksi talkooporukalle ja muulle työryhmälle. Nyt vihdoin, kun jakso näytettiin telkkarissa, voin laittaa tämän kakun myös tänne blogiin näkyville.


 Tilaajan toiveissa oli, että kakussa näkyisi ohjelman tunnuksen vaaleansininen pohja ja punaiset ilmapallot. Koska kakusta haluttiin suuri, päätin tehdä kakun kerroskakkuna. Valkoisella (löysähköllä) pikeerillä koristelin "pilvimäisesti" nuo kerrosten saumakohdat. Jos oikein muistan, kakkuun tuli mansikkatäyte. Tukina kakun sisällä on kerroskakkua varten tehdyt tukiputket ja alustat. Ja jos oikein muistan, niin kakku mitoitettiin noin 60 henkilölle.


Jaksossa Seijalle valmistui aivan ihastuttava keittiö ja ruokailutila, jossa on varmasti mukava jatkossa leipoa ja laittaa ruokaa - vaikka suuremmallakin porukalla.

Tässä alla kakku vielä tarjolla talkooporukalle kuohuviinin kera.

 

4 kommenttia:

 1. Huomasinkin tuon kakun ohjelmassa ja ajattelin että onpas kaunis. Ja se olikin siun leipomosta! Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältähän se oli :) Mukava, että kakku kiinnitti huomiotanne, vaikka ei kovinkaan kauan ruudussa viipynyt.

   Poista
 2. Minunkin silmääni pisti tämä kakku ohjelmassa :) Hieno kakku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hauska, että aika moni on laittanut minulle viestiä kakusta ja tv-ohjelmasta. Mukava, että pieni vilahduskin saa kakkukansan huomion :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...