lauantai 29. maaliskuuta 2014

Viikonlopun piristys: Bikinikakku / Boob cake / Torso cake


 Näin viikonloppuna on mukava hieman keventää - myös blogisisältöä... Tämä typy lähti juhlistamaan eräitä 30-v. juhlia. Kyllä se tällaisen kakun kanssa on yleensä aikamoinen yllätys juhlasankarille, joka odottaa tavallista täytekakkua pöytään :)


Tämä kakku mitoitettiin 30 henkilölle ja täytteeksi toivottiin vadelmamoussea. Päällä on marsipaania/marsipaanin kaltaista kaulintamassaa. Bikinit on tehty sokerimassasta. Bikinit voi halutessaan kuvioida esimerkiksi kohokuvioisella kaulintamatolla, kuvioidulla muovisella kakkupaperilla tai kohokuvioisella kaulimella. Kaulittavan massan alla on sokerikreemi voista, tomusokerista ja vaniljasokerista.Tässä alla vielä kuva kakusta kera toivottuine teksteineen.


 
Kun tein tätä kakkua, aurinko paistoi ulkosalla ja oli muutenkin keväinen/kesäinen fiilis. Taustamusiikkina soi vielä JVG:n ja Anna Abreun Huominen on huomenna-kappale. Sopi muuten jotenkin tähän kakkuun tuo kappale :)
Täältä löydät vielä muita kakkuja, niin torso- kuin myös bikinikakkujakin. Näitä kakkuja on tullut tehtyä niin syntymäpäiville kuin polttareihinkin. Aika sopiva polttarikakku :)

8 kommenttia:

 1. Wau, komiat vatsalihakset tällä kakulla :) Tosi hieno kakku!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oli kuuleman mukaan ollut synttärisankarille mieleinen ja odottamaton kakku.

   Poista
 2. Hei tässä on todella hienosti ja siististi toteutettu bikinikakku! :)

  VastaaPoista
 3. Hei, voiko ihon tehdä sokerimassalla? Onko kovin huono? Kun en kiireessä tiedä uskallanko alkaa kokeilemaan marsipaanin värjäystä, vai olisiko sinulla hyvä vinkki miten saan sekoitettua marsipaaneista hyvän ihonvärin? Vai onko väliä käyttääkö marsipaania tai sokerimassaa? Olen löytänyt vain ihonväristä kaulintamassaa.. -Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit toki tehdä sokerimassallakin tuon "ihon". Makuasia kumpaa haluaa käyttää. Valmiiksi ihonväristä massaa ei ole myynnissä tai ainakaan en ole itse törmännyt. Kannattaa käyttää vaikka ruskeaa ja hieman punaista elintarvikeväriä sekaisin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...