perjantai 15. elokuuta 2014

Uudet leivonta- ja koristelukurssit Helsingissä ja Vaasassa 

Pullahiiren leivontanurkka-blogista löydät herkkureseptien lisäksi erilaisia leivontaan ja leivonnaisten koristeluun liittyviä kursseja. Nyt uudet elo-syyskuun kurssit on julkaistu Kurssit-välilehdellä. Tarjolla on mm. sokeripitsikurssi, jolla pitsin lisäksi valmistetaan kaunis korkokenkä sokerimassasta, sekä paljon muita kauniisiin pursotuksiin sekä upeisiin koristeisiin liittyviä kursseja. Lisäksi tarjolla on monta kurssia kakkukoristeiden perusteista Cake pops - kakkutikkarit- leivontakurssiin.

Nyt syksylle on tarjolla koristelukurssi myös Vaasassa. Alla on tietoja kurssien sisällöistä, mutta tarkemmat kurssiajankohdat ja - paikat ovat esillä täällä.HELSINKI; Viikki Tilanhoitajankaari 9:Kakkukoristeiden perusteet-kurssi
Tällä kurssilla saa paljon vinkkejä ja ideoita kakkujen koristeluun. Kurssi soveltuu vasta-alkajille ja jo hieman enemmän koristelun saloihin tutustuneille. Kurssilta saat vinkit ja neuvot niin kakkujen kuorruttamiseen kaulittavalla massalla kuin syötävien koristeiden valmistamiseen. Tällä kurssilta saat kattavat tiedot sokerimassan käsittelyyn! 

Näyttävä sokeripitsi
Sokeripitsi on kaunis ja elegantti koristelukeino, jolla saa kauniita yksityiskohtia niin kakkujen koristeluun kuin myös yksittäisiin koristeisiin. Kurssilla pääset tutustumaan sokeripitsin valmistamiseen sekä kokeilemaan pitsimuotteja ja värityksiä syötävässä sokeripitsissä. Syötävä sokeripitsi taipuu lähes muotoon kuin muotoon, joten koristelumahdollisuudet sokeripitsillä ovat lähes rajattomat! 

Upeat sokerimassaruusut 
Sokerimassaruusuilla koristelet niin yksinkertaisen syntymäpäiväkakun kuin vaativammankin täytekakun. Ruusun valmistuksessa on hyvä hallita terälehtien ohennustekniikka sekä oikeanlainen asettelu. Noihin tekniikoihin saat opit tällä sokerimassaruusut-kurssilla. Jos olet koskaan miettinyt, kuinka astella terälehdet kauniisti tai kuinka ohentaa sokerimassaruusun terälehdet paperin ohuiksi, niin tämä kurssi on sinulle. Kurssin tiedoilla harjaannutat itsestäsi ruusumestarin!  

Kauniit kermapursotukset
Koristeiden ohella kakkujen kaunis ulkomuoto vaatii myös kaunista pursotusjälkeä. Tällä kurssilla pääset koristelemaan itse leipomasi täytekakun kauniilla ja monimuotoisilla kermapursotuksilla. Pursotuksia voi värjäillä ja yhdistellä monella eri tapaa. Nuo tavat opit tällä kurssilla! Kauniita pursotuksia voit hyödyntää myös muihin leivonnaisiin kuten kuorrutettuhin muffinsseihin sekä voileipäkakkuihin.


Cake decorating basics in english
This course is in two languages - finnish and english. Now you can learn cake decoration in english, in Finland. You are very wellcome to study different kind of cake decorating techniques. You will get the secrets of smooth fondant icing and of course lots of other important hints how to create your own cakes after the course. We will use sugar paste and food colors. Registration and information: pullahiiri@pullahiiri.com


Makeat Cake/Cookie pops - kakkutikkarit (aikuinen-lapsikurssi)
Myös perheen pienimmät on muistettu Pullahiiren kurssivalikoimassa. Tällä hetkellä valikoimassa on kurssi yhdessä aikuisen kanssa leipoville lapsille. Kurssin aiheena on cake/cookie pop-keksitikkarit. Aikaisemmin järjestetyillä kursseilla on ollut hyvin iloisia ja innokkaita lapsia valmistamassa herkullisia leivostikkareita. Mikä onkaan parempaa kuin koristella lopuksi itse tehdyt tikkarit värikkäillä kuorrutteilla ja koristeilla. Tältä kurssilta saa kotiin viemisiksi niin tikkarit, kurssireseptit kuin myös monta vinkkiä ja ideaa tulevia leivontahetkiä varten!
VAASA; Marttala, Raastuvankatu 3


Kakkukoristeiden ja sokerimassaruusujen perusteet 
Tällä kurssilla saa paljon vinkkejä ja ideoita kakkujen koristeluun. Peruskurssin sisältöön on yhdistetty myös sokerimassaruusujen valmistus. Kurssi soveltuu vasta-alkajille sekä jo hieman enemmän koristelun saloihin tutustuneille. Kurssilta saat vinkit ja neuvot niin kakkujen kuorruttamiseen kaulittavalla massalla kuin syötävien koristeiden valmistamiseen. Tällä kurssilta saat todella kattavat tiedot sokerimassan käsittelyyn!

Aikaisempia  kurssipäivityksiä voit käydä lukemassa täältä. Kurssikuvia voi käydä katselemassa facebook-sivuilla täällä sekä täällä.

Lisätietoja kursseista löydät Kurssit-välilehdeltä tai sähköpostitse: pullahiiri@pullahiiri.com

Ilmoittautumiset tulee tehdä myös sähköpostitse osoitteeseen pullahiiri@pullahiiri.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...