perjantai 3. lokakuuta 2014

Omena-kaneli pretzel-palat / apple-cinnamon pretzel bitsIhania pretzels-herkkuja löytyy täältä blogista jo valmiina. Nyt päätin yhdistää naapurilta saatuja hapokkaita omenoita kanelin kanssa pretzels-taikinaan. Kannattaa muuten kokeilla. Reseptejä löytyy Amerikasta useita, mutta minä tuunasin tuon oman hyväksi havaitsemani. Lyhyen paiston aikana omenat kerkeävät hyvin kypsymään pehmeiksi, kun leikkaat ne pieniksi paloiksi. Omena-kaneli pretzel-palat
Apple-cinnamon pretzel bits


Lisäksi
2 omenaa
2 tl kanelia
1 rkl venhäjauhoja

Valmista taikina ohjeen mukaisesti nostatus vaiheeseen. Nostatuksen aikana pilko omenat pieneksi kuutioksi ja lisää niiden joukkoon kaneli ja vehnäjauhot. Sekoita omenat, kaneli ja jauhot keskenään hyvin. Lisää nostatuksen jälkeen omenan palat taikinan joukkoon ja leivo kuten pretzel bites-ohjeessa. Voit valmistaa tästä myös isompia pretzelsejä, mutta vahdi silloin paistoa (sekä aikaa että lämpötilaa).


Herkuttele ihanilla ja tuoreilla Pretzelseillä!Kuvassa pretzelsit heti paiston jälkeen voideltuina. Tuohon vielä ihana sokeri-kanelikurrute, niin maistuu todella ihanalta!
Herkullista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...