tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukalenteri - Luukku 2: Pikkujoulujen ohjelmanumero - Makuparit
Olen jo aikaisemminkin täällä blogissa kertonut, kuinka pääsin lokakuussa maistelemaan kahvien ja erilaisten leivonnaisten yhdistelmiä Pauligille. Siitä voit lukea tarkemmin täältä. Makuparien löytäminen voi tuntua hieman "kahvihifistelyltä", mutta se voi myös tuoda uuden ulottuvuuden kahvipöytään. Kahvimaisteluilla voit löytää uusia kahvimakuja oman vakiovalinnan rinnalle.

Tuollainen Makupari-maistelu voi olla kiva ohjelmanumero vaikka pikkujouluihin - "Kahvitasting"

1. Valmista kolmea erilaista leivonnaista ja valitse niille jokaiselle sopiva kahvi hyödyntämällä Makuparit-sivustoa.
2. Laita leivonnaiset tarjolle ja kaada tarjolle jokaiselle leivonnaiselle sopiva kahvi.
3. Pyydä testaajia maistamaan leivonnaista jokaisen kahvimaun kanssa ja maistelkaa mikä kahvi juuri teidän mielestänne on paras kahvimaku kyseiselle leivonnaiselle. 
4. Makuparit-sivustolta löydät monta erilaista yhdistelmää, joihin voitte verrata omaa tulostanne.

Kannattaa muistaa, että tämä on leikkimielinen ohjelmanumero, joten kannattaa pitää pilkesilmäkulmassa...


Minä etsin kolmelle kahville Pullahiiren blogin suosikeista löytyvät makuparit. Näitä vinkkejä voit hyvin hyödyntää juuri pikkujoulujen tarjoiluissa ja vaikka tuossa Makuparit-ohjelmanumerossa. Lisää yhdistelmäreseptejä löydät täältä. Uusimpana tuolla on vielä eri maakuntien perinneleivonnaiset yhdistettyinä kahveihin.

http://www.pullahiiri.com/2014/04/meheva-suklaakakku-tuoreilla-mansikoilla.html

"Täyteläisen suklaakakun kanssa Paulig suosittelee tarjottavaksi voimakasaromista kahvia, joka täydentää kakun suklaisuutta. Parhaiten suklaakakun makupariksi sopii vahva ja tummapaahtoinen Kenya."Paulig Kenyahttp://www.pullahiiri.com/2014/09/helppo-yhden-kulhon-omenapiirakka.html

"Omenapiirakan kanssa Paulig suosittelee tarjottavaksi tummapaahtoista kahvia, joka taittaa omenan hapokkuuden. Parhaiten mehevän omenapiirakan makupariksi sopii hienoarominen ja lempeän makea Mexico."

  
Paulig Mexico


http://www.pullahiiri.com/2013/01/kinkkuvoileipakakku.html
"Mehevän voileipäkakun kanssa Paulig suosittelee tarjottavaksi ryhdikästä kahvia, jonka maku antaa tasapainoittavan vastuksen kaikille täytteille. Parhaiten voileipäkakun makupariksi sopii täyteläinen ja voimakasarominen Presidentti Tumma Paahto."


 Presidentti Tumma Paahto

Reseptit leivonnaisiin löydät klikkaamalla leivonnaisen kuvaa. 

Yhteistyössä

www.paulig.fi

www.blogirinki.fi
 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tämä tosiaan voi toimia kivasti erilaisissa juhlatilaisuuksissa, joihin muutenkin tarjoiluja tehdään. Kannattaa kokeilla!

   Poista
 2. Hei vaan Taru! Kiitos aivan ihanan blogin ylläpitämisestä. Olen saanut monet herkulliset piiraat tehtyä sinun innoittamana. Sinun blogisi taitaa olla paras kaikista ja ei parempaa joulukalenteria voisi ollakkaan minulle. Tiedän jo nyt tykkääväni tästä todella paljon. Viime vuotinenkin kaleneri oli niin hieno ja vertaansa vailla. Ihanaa joulun odotusta sinulle ja koko perheellesi! Terv Meeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! Lämmittää mieltä kuulla, että täältä on tarttunut reseptejä mukaan ja niitä on tullut vielä leivottuakin! Juuri se blogin tarkoitus toteutuu tällöin! Mukavaa joulunodotusta myös sinulle!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...