keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Pullahiiren leivonta- ja koristelukurssit HelsingissäNyt - tai oikeastaan jo eilen - blogissa julkaistiin Pullahiiren leivonta- ja koristelukurssit kevään osalta. Huhti-toukokuulle on nyt neljä leivonta- ja koristelukurssia. Tarjolla on sokerimassakoristeiden perusteita, kauniita kermapursotuksia sekä sokeripitsillä koristeltuja kuppikakkuja. Katso kurssit alta ja ilmoittaudu nopeasti mukaan, niin saat paikkasi haluamaltasi kurssilta! Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Alla olevien kurssien lisäksi on mahdollista järjestää myös yksityiskursseja esimerkiksi kaveri- ja työporukan illanistujaisiin, syntymäpäiväkutsuille tai vaikka polttareihin. Tällä hetkellä suosittuina kursseina ovat lasten- ja nuorten syntymäpäiväjuhlat esimerkiksi kakkutikkarien tai kuppikakkujen merkeissä. Polttareissa suosittuina aiheina on olleet hääkakun koristeluharjoitukset sekä erilaiset kuppikakkuaiheet. Jos suunnittelet keväälle tai kesälle juhlia tai tapahtumaa, niin ole hyvissä ajoin liikenteessä. Keväälle löytyy vielä muutama viikonloppuvaihtoehto, mutta arki-iltaisin mahtuu paremmin tilaisuuksia. Myös kesälle on vielä muutamia ajankohtia vapaana, joten ole yhteydessä! 

Tarjolla on tänä keväänä Helsingin Viikissä:
(Kurssipaikkana toimii asukastalo Kaari, Tilanhoitajankaari 9, 00790 Helsinki)

Kakkukoristeet aikuinen-lapsi, sunnuntai 19.4.2015 klo 12.30-14.30


Tällä kurssilla pääset tutustumaan kakkujen ja leivonnaisten koristeluun yhdessä lapsen kanssa. Kurssilla aikuiset ja lapset saavat valmistaa kauniita koristeita sokerimassasta. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia koristelumuotteja ja muita koristeluun tarkoitettuja välineitä. Tämän kahden tunnin aikana saatte opit koristeiden valmistukseen, joita on helppo hyödyntää myös jatkossa erilaisten juhlaleivonnaisten koristeluun. 
Hinta: 45 euroa/pari (sisältää kaikki tarvittavat raaka-aineet) Lisälapsi 20 euroa


Kakkukoristeiden perusteet, sunnuntai 19.4.2015 klo 15.00-18.00 

Tällä kurssilla harjoitellaan koristelumassojen käyttöä kakkukoristeissa sekä erilaisten koristeluvälineiden käyttöä. Kurssi lähtee liikkeelle aivan perusteista, joten sinulla ei tarvitse olla ennakkoon kokemusta koristeiden valmistamisesta. Kurssilla käydään läpi myös kakun kuorruttamisen perusteet, massojen värjääminen sekä ideoita koristeiden valmistukseen.Tällä kurssilla on mahdollista suunnitella ja valmistaa myös ylioppilaskakun koristeita.
Hinta: 45 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)Pursotuskurssi - Kauniit pursotukset, lauantai 9.5.2015 klo 10.30-13.30

Tällä kurssilla pääset kokeilemaan erilaisia pursotuksia niin kermasta kuin sokerikreemistäkin täytekakun päälle. Tarjolla on erilaisia pursotusvälineitä, joiden avulla saat koristeltua kakun kauniilla pursotuksilla. Kurssilla opetetaan alusta alkaen pursotettavien massojen valmistaminen, värjääminen ja pursotukseen tarkoitettujen välineiden käyttö. Osallistujat tuovat kurssille mukanaan valmiiksi täytetyn kakkupohjan.
Hinta: 48 euroa/henkilö (sisältää kurssilla tarvittavat raaka-aineet, reseptit sekä kirjallisen kurssimateriaalin)

Cupcakes-kurssi – Kauniit kuppikakut ja sokeripitsi, lauantai 9.5.2015 klo 14.00-17.00

Tule kurssille valmistamaan kauniit ja herkulliset kuppikakkuleivokset. Kurssin aikana leivotaan herkulliset muffinssit ja valmistetaan ihanat kuorrutteet. Muffinssipohjat koristellaan kauniisti pursottaen tai sokerimassalla. Valmistamme kurssilla myös sokeripitsiä, joka käytetään kuppikakkujen koristelussa. Sokerimassasta on mahdollista valmistaa vielä yksityiskohtaisia koristeita leivonnaisille.
Hinta: 48 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin ja reseptit)

Tarkemmat kurssitiedot löydät täältä!

Ilmoittaudu mukaan kursseille sähköpostilla pullahiiri@pullahiiri.com ! 
Lisää ilmoittautumisen yhteyteen omat yhteystietosi. Myös lisätietokyselyt ja yksityiskurssien tarjouspyynnöt voit jättää samaan sähköpostiosoitteeseen tai kysy puhelimitse p. 040-1242042!
Tervetuloa kursseille mukaan!

(5.3.2015 korjaus: Aikuinen-lapsikurssi on huhtikuussa ei toukokuussa)

4 kommenttia:

 1. Minkä ikäisestä alkaen suosittelet aikuinen-lapsi kurssi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään ikärajaa kurssilla en ole pitänyt, koska lapset tekevät asioita aika yksilöllisesti. Jos nyt haluat jonkinlaisen ikähaitarin, niin ehkä paras ikä on noin 5-14-vuotiaat. Sitä vanhemmat voivat hyvin osallistua jo noille muillekin kursseille. Pienempien kanssakin voi myös tulla kurssille, mutta silloin oma keskittyminen menee paljolti lapsen auttamiseen. Isomman lapsen kanssa pääsee siis itsekin valmistamaan hyvin koristeita :) Ei muuta kuin mukaan. Vielä tuolle kurssille on muutamalle parille paikat.

   Poista
 2. Onko kurssin pitopaikalle kuinka helppoa päästä julkisilla? Nimimerkillä Tampereelta kurssilta tahtova

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Julkisilla pääsee keskustasta bussilla. Kannattaa katsoa tarkemmin omaan aikatauluun sopien www.hsl.fi-osoitteesta julkisten kulkuneuvojen aikataulut. Sinne saat syötettyä tarkkaan lähtöpaikan ja määränpään sekä kelloajan. Näin ollen saat juuri itsellesi sopivat aikataulut.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...