keskiviikko 12. elokuuta 2015

Pullahiiren leivonta- ja koristelukurssit - Syksy 2015
Näin elokuussa on ollut tapana julkaista Pullahiiren tulevan syksyn kurssiohjelmat. Näin tapahtuu myös tänä vuonna. Syksyn leivonta- ja koristelukurssit ovat nyt esillä Kurssit-välilehdellä.

Tarjolla on monia kakkujen ja muiden leivonnaisten koristeluun liittyviä kursseja sekä tietysti suosittu pursotuskurssi. Peruskursseja on tällä hetkellä tarjolla kahdessa eri ajankohdassa. Koristelukursseilla harjaannutaan sokerimassakoristeiden valmistamisessa. Upeat sokerimassaruusut kurssilla harjoitellaan ruusujen valmistamista monella eri tekniikalla, sekä sokerimassaruusujen terälehtien ohentamista, asettelua ja värjäämistä. Hahmokurssilla pääset muovailemaan vapaalla kädellä kauniin hahmon kakkukoristeeksi ja opit erilaisia taitoja hahmokoristeiden valmistamisessa.

Leivontakursseilla pääset harjoittelemaan macaron-leivonnaisten leipomista sekä kauniiden ja todella herkullisten kuppikakkujen leivontaa, täyttämistä ja koristelua. Näillä opeilla pääset yllättämään itsesi ja ystäväsi kahvipöydässä. 

Jos haluat oppia koristelutaitoja yhdessä lapsen kanssa, ja samalla viettää mukavan iltapäivän koristeiden parissa, niin osallistu yhdessä lapsen kanssa aikuisille ja lapsille suunnatulle koristekurssille. Kurssilla valmistetaan mitä erilaisimpia syötäviä koristeita sokerimassasta, hyödyntäen kurssin välineitä ja muotteja. Vain mielikuvitus on rajana massan muotoilussa.

Uutuutena kurssivalikoimassa on täytekakun tasainen kuorruttaminen eli täytekakun sokerimassakuorrutus. Tällä kurssilla saat parhaat vinkit täytekakun tasaiseen kuorrutukseen. Kurssin vinkeillä onnistut yllättävän helposti! Enää ei tarvitse pähkäillä ryppyyntyvän massan tai ratkeilevan kuorrutteen kanssa. Myös tomusokerin voit unohtaa kokonaan tämän kurssin neuvoilla massan kaulimisesta!


Kakkukoristeiden perusteet, 
lauantai 5.9.2015 klo 10.30-13.30 /  lauantai 24.10.2015 klo 10.30-13.30  (3 tuntia)

Kurssilla harjoitellaan erilaisten koristelumassojen käyttöä kakkukoristeissa sekä koristeiden valmistamista erilaisia koristeluvälineitä apuna käyttäen. Lisäksi kurssilla käydään läpi kakun kuorruttamisen perusteet, massojen värjääminen sekä ideoita koristeiden valmistamiseen. 
Hinta: 45 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)


Pursotuskurssi, lauantai 5.9.2015 klo 14.00-17.00 (3 tuntia)
Kurssilla pääset kokeilemaan erilaisia pursotuksia niin kermasta kuin sokerikreemistäkin. Tarjolla on erilaisia pursotusvälineitä, joilla pursottamalla saat aikaiseksi kauniita koristeita makeisiin ja suolaisiin juhlatarjottaviin ja täytekakkuihin. Kurssilla opetetaan pursotettavien massojen valmistaminen, värjääminen ja pursotukseen tarkoitettujen välineiden käyttö. Kurssimaksuun sisältyvät kaikki kurssilla tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallinen kurssimateriaali. Osallistujat tuovat kurssille mukanaan valmiiksi täytetyn kakkupohjan. 
Hinta: 48 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)

Kauniit sokerimassaruusut, sunnuntai 6.9.2015 klo 10.30-13.30 (3 tuntia)
Tällä kurssilla pääset tutustumaan sokerimassaruusujen valmistamiseen. Harjoittelemme ruusujen valmistamista erilaisilla tekniikoilla sekä erilaisilla sokerimassoilla. Kurssilla neuvotaan terälehtien ohennustavat ja asettelut sekä muut ruusunvalmistuksen oleelliset asiat. 
Hinta: 45 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)


Koristelukurssi, aikuinen-lapsi, sunnuntai 6.9.2015 klo 14.00-16.00 (2 tuntia)
Tule viettämään mukava iltapäivä tutustumalla leivonnaisten koristelun ihmeelliseen maailmaan yhdessä oman lapsesi, lapsenlapsesi tai vaikka kummilapsesi kanssa. Kurssilla valmistetaan sokerimassasta kauniita koristeita, joilla voi koristella tulevien juhlien leivonnaiset. Osallistujien käytössä on laaja valikoima erilaisia koristeluvälineitä. 
Hinta: 45 euroa/pari (aikuinen-lapsi) (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin) Lisälapsi 20 euroa

Täytekakun tasainen kuorrutus, lauantai 26.9.2015 klo 14.00-18.00 (4 tuntia)
Tuskailetko täytekakun epätasaisen kuorrutuksen kanssa? Oletko ollut arka kokeilemaan täytekakun kuorruttamista kaulittavalla massalla? Tällä kurssilla saat vinkit ja pääset kokeilemaan omalla kakulla tasaista kuorruttamista. Osallistujat tuovat kurssille mukanaan valmiiksi täytetyn kakkupohjan. 
Hinta: 54 euroa/henkilö (sisältää kurssilla käytettävät raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)

Macaron-leivonnaiset, lauantai 24.10.2015 klo 14.00-17.00 (3 tuntia)
Macaron-leivonnainen on herkullinen kahvipöydän tarjottava, mutta sen valmistaminen ei aina ole helppoa. Oletko miettinyt, mistä saisit vinkit onnistuneisiin macaron-leivonnaisiin? Tervetuloa Pullahiiren macaron-kurssille! Kurssilla pääset itse valmistamaan macaron-leivonnaisia. Teemme kurssilla eri makuisilla täytteillä täytettyjä macaron-leivonnaisia. 
Hinta: 48 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjalliset reseptit)

Hahmokurssi, sunnuntai 25.10.2015 klo 10.30-13.30 (3 tuntia)
Hahmokurssilla harjoitellaan sokerimassan muovaamista valmiiksi syötäväksi koristeeksi. Kurssin aikana käydään läpi minkälaisia massoja hahmokoristeissa kannattaa käyttää ja kuinka koriste valmistetaan sokerimassasta valmiiksi koristeeksi. Kurssin aikana harjoitellaan myös tavat, joilla erilaiset osat kiinnitetään koristeeseen upeaksi kokonaisuudeksi.
Hinta: 45 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)

Cupcakes-muffinssikurssi, sunnuntai 25.10.2015 klo 14.00-17.00 (3 tuntia)
Tällä kurssilla jokainen pääsee leipomaan ja koristelemaan herkulliset kuppikakut. Nämä ihanat leivokset kuorrutetaan kauniilla ja makoisilla kuorrutteilla sekä viimeistellään sokerimassasta tehdyillä koristeilla. Myös kuppikakkujen täytteeksi voi valita monia herkullisia vaihtoehtoja. Tällä kurssilla voit päästää mielikuvituksesi valloilleen myös koristelussa! Kuppikakut leivotaan pareittain, mutta jokainen saa mukaansa kuusi itse koristelemaansa muffinssia kauniissa rasiassa. 
Hinta: 48 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä leivonnaisten reseptit)
Kaikki ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse osoitteeseen pullahiiri@pullahiiri.com.l Kursseista voi kysellä lisätietoja sähköpostilla tai puhelimitse 040-1242042. 
Jos sinulla heräsi ajatus kaveri- tai työporukan yhteisestä illanvietosta, johon leivonta tai leivonnaisten koristelu sopisi ohjelmanumeroksi, niin ota yhteyttä. Kurssit voidaan räätälöidä täysin tilaajan toiveiden mukaisiksi. 

Lahjavinkki! Myös lahjakortit on tilattavissa joko tietylle arvolle tai tietylle kurssille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...