torstai 10. syyskuuta 2015

Suklainen tennarikakku

Muotokakku tennari converse cake


Tämän kakun tein jo kesän alussa yhteen leikkimieliseen kakkukilpailuun. Meillä oli tapaaminen Blogiringin porukan kanssa ja kyseisessä tilaisuudessa järjestettiin hauska Dansukkerin kakkukilpailu. Alunperin oli siis ajateltu, että kyseessä olisi vain kakkubuffa, mutta jossain järjestelyn vaiheessa asiasta tulikin kilpailu. 

No, kilpailussahan on tarkoitus erottua... Idea tähän kakkuun lähti siitä, kun keskustelupalstalla moni bloggaaja kysyi, voiko tilaisuuteen tulla tennareissa. Itse olen tennareiden suurkäyttäjä, joten minulle aihe iski heti kakkuidean muodossa. Kakku saikin nimekseen #kenkäkriisi.


sokerimassatennari sugar paste shoeTämä tennrikakku on sisältä mehevää suklaakakkua ja täytteenä oli suklaakreemi suklaasta, kermasta, sokerista ja voista valmistettuna.  Päällä käytetty kuorrute on sokerimassaa (vaahtokarkinmakuista kaulintamassaa) ja mikä parasta - koko kenkä on täysin syötävää. Sainpa illan aika muutaman niin mahtavan kommentin koskien kakun ulkonäköä ja makua, joten olin hyvin tyytyväinen, vaikka ensimmäiselle sijalle ei tämä kakku Instagram-kisassa päässyt.


täytekakku vaihekuvat cake tutorialTässä alla vielä kakkukilpailun kaunis tarjoilupöytä. Ainakin tuo kenkäkakku erottui joukosta ja sillä oli bloggaaja ryhmään sopiva tarina. Siitähän usein nuo muotokakkujen ideat lähtevät - hyvästä tarinasta!


kakkukilpailu täytekakku


Kakkukilpailu järjestettiin yhteistyössä Dansukkerin ja Blogiringin kanssaSeuraa Pullahiiren leivontanurkkaa myös Instagramissa @pullahiirenleivontanurkka, niin saat nähdä jo ennakkoon jotain vilautuksia tulevista resepteistä ja muista työprojekteista :) Tämäkin tennarikakku vilahti Instagram-kuvissa jo kesäkuussa! 
10 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän upea! Tennareita en käytä, mutta kakkuna sitä ei voi vastustaa. Ehdottomasti olisit ansainnut ykkössijan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marle sanoistasi! Kyllä siellä oli niin monta kaunista ja herkullista kakkua, että hyvälle hävisin :)

   Poista
 2. Ihan huikeen hieno!! Uskomaton kakku! Olet huippuleipuri :)

  VastaaPoista
 3. Tämä kenk... eikun kakku oli niin upea ilmestys! Lisäksi vielä lempivärini mutta kyllä makukin oli ihan superherkullinen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, sinä pääsit oikein maistamaankin :) Mukava kuulla!

   Poista
 4. Todella upea kakku! Ja kakun makumaailmakin kuulostaa oikein hyvältä, nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihan suosikiksi noussut kakkupohja ja täyte! Kiitos!

   Poista
 5. Upea! Tämä vois olla kova sana teinien synttärikemuissa :) Converser kaikilla aina jalassa, voisivat sitten syödäkin yhden :)
  Tosin en kyllä tiedä saanko aikaan noin hienoa kakkua, mutta voisihan sitä kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopisi varmasti tuolle synttäriporukalle :) Aika kiva yllätys!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...