Joulukalenteri – Luukku 3: Jouluinen arvonta

Tästä luukusta paljastuu jo aikaisemmin lupaamani arvonta.

 Minä sain tänä vuonna joululahjani jo marraskuussa, kun uusin kirjani tuli marraskuun lopulla painosta. Tuon kirjan aiheena on syötävät lahjat, joten se sopii hyvin jouluun, vaikka ei pelkkä joulukirja olekaan. Nämä lahjaideat sopivat ympäri vuoden erilaisiin tilaisuuksiin. 

Jos haluat hankkia tämän kirjan itsellesi tai lahjaksi läheiselle, niin kirjoja on myynnistä ainakin Confetti Vantaan myymälässä ja  Confetin verkkokaupassa sekä Adlibriksessä. Kirjan kansi on ihanan mattapintainen ja kirjan selkä on kankainen – ihana tuntuma kirjaa käsitellessä. Tämä kirja on myös erinomainen lahja sellaisenaan.

Jos haluat voittaa kirjan itsellesi tai lahjaksi, niin löydät arvonnan tämän päivityksen lopusta!

Kirjasta voit käydä lukemassa arvostelut Sweet food o´mine-blogissa sekä HerkkuHovi-blogissa. Sari ja Johanna leipoivat kirjasta ihanan herkullisia kakkuja. Kirjan sisältö ei rajoitu pelkkiin leivonnaisiin, vaan sieltä löydät reseptit myös siirappeihin, hilloihin, makeisiin sekä juomiin – kuvassa olevaa kermalikööriä unohtamatta!

Tässä vielä muutamia kuvia kirjasta

Jättämällä kommentin tähän päivitykseen, olet mukana kirja-arvonnassa. Kirjoita kommenttiin minkälaisia syötäviä lahjoja sinä haluaisit antaa läheisillesi. 

Lähetän kirjan voittajalle ensi viikon aikana, niin se ehtii vielä ilahduttamaan ennen joulua. Tästä kirjasta on myös hyötyä pohtiessa joulun jälkeen vaikka ystävän tupaantuliaisia tai kevätmuistamisia. Lisäksi nämä kirjan herkut sopivat omaan arkeen ja juhlaan, joten ei ole kyse vain lahjakirjasta!

 Osallistumisaika on 3.12.2016. Voittajan nimi julkaistaan Pullahiiren leivontanurkassa 7.12.2016 mennessä. Arvontapalkinto lähetetään voittajalle Pullahiiren toimesta. Jätä kommenttisi yhteyteen sähköpostiosoitteesi tai käy kurkkaamassa voittajat blogista arvonnan jälkeen. Yksi kommentti/henkilö. Voittajaa pyydetään ilmoittamaan sähköpostiosoite 12.12.2016 mennessä osoitteeseen [email protected], jos sähköpostiosoitetta ei ole kommentin yhteyteen jätetty.


Onnea arvontaan!


Huomenna taas herkullinen resepti tiedossa!


Muista kurkata myös kirjan lahjojen etiketit ja monia muita etikettejä osoitteesta www.syötävätlahjat.fi


Kommentoi

  1. Nimetön says:

    Voi ei!!! Mikä kirja!! Sinun joulukalenterisi täälä blogissa on jo muodostunut minulle perinteeksi melkein:) muutenkin blogisi on suosikkini ja täältä olen ammentanut yhden jos toisenkin leipomuksen tarjolle sekä inspiraatiota loputtomiin. Suuresti onnea kirjasta! On varmaan aika hienoa pitää omaa aikaansaannosta käsissään. Ja oi, kyllä tää vaa ois sekä joulu että synttärit samassa jos ton voittais! Ihanaa joulunaikaa Taru sinulle ja perheellesi. Ja kiitos tänäkin vuonna suuremmoisesta (tiiän sen jo etukäteen;)) joulukalenterista. En tähän viitti sähköpostiosoitetta jättää, niimpä käyn täälä kurkkimassa kuka onnekas saa kirjan omakseen!
    T. Memmi

    1. Niina says:

      Ihana kirja, tällaisesta riittäisi iloa pitkäksi aikaa! Pienten lasten äitinä aika on välillä kortilla vaikka into leipomiseen ja kotoiluun on suuri! Lasten hoitotädeille on jo suunnitteilla sellaisia herkkulahjoja joita voi toteuttaa lastenkin kanssa. Kumpa vain aikaa olisi muutama tunti vuorokaudessa lisää! ?

  2. Nimetön says:

    No tässäpä palkinto, jonka todellakin haluaisin voittaa! Peukut pystyssä siis. 🙂
    Itse haluaisin antaa syötävinä lahjoina fudgeja tai vaikkapa itse leivotun leivän. Syötävissä lahjoissa myös lahjan kaunis paketointi on minulle tärkeää, ja siihen bongailen ideoita.
    -Sara

  3. Mammutti says:

    Ihana kirja olisi. Haluaisin antaa joulunmakkuisia herkkujalahjaksi. Makeat suklaajutut tietenkin ja ehkä jotain pientä suolaista vaihteeksi.

  4. Nimetön says:

    Ihana kirja!! Tahtoisin antaa lahjaksi hilloja tai makeisia 🙂 marre.krohns[at]gmail.com

  5. Nimetön says:

    Ihana kirja! <3 Itse suosin materian sijaan juuri syötäviä joululahjoja, esimerkiksi itsetehtyä mysliä, tai vaikka maustettuja manteleita 🙂 -Anna- ( [email protected] )

  6. Lottta says:

    Ihana kirja! Lahjaksi antaisin saaristolaisleipää.

    lotttav [at] gmail.com

  7. Nimetön says:

    Ihana kirja! Itse annan lahjaksi suolaisia piirakoita ja makeisia!! Tuija

  8. Nimetön says:

    Eilen sainkin oman kappaleen kirjasta, joten lahjaksi menisi, jos voitto tulisi. Lahjaksi olen yleensä antanut makeita herkkuja.
    [email protected]

  9. Nimetön says:

    Heippa! Ajattelun tehdä saaristolaisleipää läheisilleni sekä paholaisen hilloa itsekasvattamista chileistä.

  10. Riina says:

    Aikeissa antaa lahjaksi itsetehty herkkukori, mihin teen piparikuusen, sinappia, salaatinkastiketta ja sinun eilisen luukun jääsuklaita. 🙂

  11. Nimetön says:

    Perinteeksi on muodostunut saaristolaisleipä ja joskus myös pienet itsetehdyt makeiset. Nyt on haussa uusia vinkkejä ja niitä kirjasta varmasti löytyisi. -Maria [email protected]

  12. Nimetön says:

    Pikku namusia kauniissa rasiassa.

    (varisxi(at)gmail.com)

  13. Nimetön says:

    Hei! Näyttää kyllä tosi ihanalta kirjalta. Joululahjaksi teen ja annan yleensä kakkuja, pikkuleipiä, sinappia sekä vadelmahilloa. Terveisin Heli

  14. Nimetön says:

    Lahjaksi olen tehnyt makeisia ja erilaisia juomia. ne ovat aina ovat olleet hyvin pidettyjä lahjoja! outivar[at]gmail.com

  15. Nimetön says:

    Lahjaksi olen joskus tehnyt keksejä ja tänä vuonna mietin, että voisi tehdä fudgeja. Salla.kuosmanen[at]outlook.com

  16. Nimetön says:

    Suklaakonvehteja ��
    h3nnnnukka[at]gmail.com

  17. Heidi :) says:

    Fudget on kivoja lahjoja. ❤ heidibride13[at]gmail.com

  18. Nimetön says:

    Fudgeja tai konvehteja
    Lagexd[at]hotmail.com

  19. Nimetön says:

    Pikkuleipiä, niitä olen antanut lahjaksi.

    MaaritN

  20. Nimetön says:

    Ihana kirja!! Kunpa voittaisin.Antaisin lahjaksi suklaata ja pikkuleipiä. T.Elina

  21. Aikaisemmin olen tehnyt suklaakonvehteja, mutta tänä vuonna ei aika riitä niihin. Ainakin piparikuusia kuitenkin valmistuu. Ihanaa, että olet taas tehnyt joulukalenterin, edellisetkin joulut olen kalentereitasi seurannut. Ja onnittelut uudesta kirjasta!

  22. Suvinen says:

    Itse olen tehnyt lahjaksi keksejä ja suklaata 🙂 Kirjasta voisi löytää uusia ideoita 😉
    mielenmaisemia(at)hotmail.fi

  23. Nimetön says:

    Onnea uudesta kirjasta. Mehevä, talvinen kuivakakku (ei hedelmä- tai taateli) ja pikkuleivät (esim. lusikkaleivät) löytyisivät minun lahjoistani. Ehkä vähän tylsää, mutta ah niin hyvää. Lusikkaleivät ovat suosikkejani, mielelläni ottaisin niitä itsekin lahjaksi:)Edesmenneen kummitätini tekemät olivat maailman parhaita (ja kauniita). Ennen tein limppuja lahjaksi, mutta nykyisin gluteenittomana leipien leipominen on tyystin jäänyt.
    Ja seuraavaksi sitten se gluteenittomien ohjeiden kirja, vai kuinka? 🙂
    Sopivan jännittävää joulun odotusta. T: Anneli

  24. Unknown says:

    Haluaisin antaa lahjaksi itsetehtyjä keksejä tai makeisia lahjansaajan makumieltymysten mukaan.

  25. Viivi says:

    Haluaisin antaa lähimmäisilleni joululahjaksi itsetehtyjä joulukarkkeja, jotka olisi pakattu nätisti sellofaaniin ja joitakin jouluisia hilloja voisi myös kääriä paketteihin 🙂

  26. Unknown says:

    Olen antanut monena vuotena itse tehtyä suklaata: maitosuklaata, kuivattuja mansikoita ja pistaasipähkinöitä. Viime vuonna annoin lahjaksi mustikkamehua.
    -AnnaMm

  27. Nimetön says:

    Hieno kirja! Antaisin lahjaksi fudgeja.
    T.Sanna

  28. Tuija K says:

    Oi, olisipa ihana palkinto! 🙂 Lahjaksi olen joskus antanut muffinssiainekset lahjapurkissa blogissassi olevan ohjeen mukaan. Tälläisia mix-juttuja voisin antaa lahjaksi tänäkin vuonna tai sitten erilaisia joulukarkkeja tai keksejä. [email protected]

  29. myy94 says:

    Konvehteja olisi kiva tehdä joululahjaksi

  30. Nanne - Elämää Koivurannassa says:

    Kuulosti ihanalta tuo kirja!! ♥
    Joka joulu olen sukulaisille leiponut leipiä jouluksi ja niin aion tänä vuonnakin tehdä. Mutta josko kaveriksi tänä vuonna jotain suklaafudgea tai vastaavaa.

  31. Nimetön says:

    Tykkään antaa sekä vastaanottaa lahjana perinteisiä mokkapaloja pakattuna nättiin rasiaan 🙂 Mukana kivassa arvonnassa.
    T: Miukkis
    [email protected]

  32. Nimetön says:

    mukaan arvontaan:)
    t. empsis
    emmi.saali a luukku.com

  33. Teija says:

    Fudget ovat kivoja ja niistä saa muokattua juuri saajan näköisiä ja makuisia lahjoja.
    hamalainentm[at]gmail.com

  34. anna s. says:

    Mukana 🙂 Muffinsseja on kiva tehdä ja saada lahjaksi 🙂
    [email protected]

  35. Tiia Salonen says:

    Mukana arvonnassa, tää kirja onkin seuraavana odottelemassa ostoslistalla 🙂 Fudget on ihanimpia lahjoja mun mielestäni ♥

    salonentiia @ outlook.com

  36. Mukana arvonnasa.Lahjaksi antaisin itse tehtyjä keksejä ja pikku herkkuja.

  37. Unknown says:

    Keksejä varmaankin, kun ovat usein niin helppoja valmistaa 🙂 Ihanan näköinen kirja muuten, pitää ostaa ellei tästä voittoa tule 😉

  38. Satu K says:

    Mukana 🙂 Itse tehtyjä lahjoja, jotka sopivat saajalleen: kuten fudgea ja muita makeita herkkuja.

  39. Marika Kaila says:

    Aivan ihana kirja. Tahtoo tämän ? Itse tykkään antaa lahjaksi erilaisia makeisia, keksejä ja hilloja. Kirjastasi saisi varmasti uusia ideoita ❤

  40. Henna73 says:

    Joulutoffeeta teen lahjaksi 🙂

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

  41. Tuula says:

    Tämä kirja olisi kiva antaa teinitytölleni joka on innokas leipoja.

  42. MariP says:

    Konvehteja antaisin lahjaksi! 🙂 Ihana kirja!
    mari_leena[at]hotmail.com

  43. Unknown says:

    Ihanan näköinen kirja, josta varmasti olisi iloa sekä itselle, että niille, joille lahjoja annetaan. Itse antaisin lahjasi läheisille jonkinlaisia karamelleja tmv, jotka menisivät pieneen tilaan, mutta ilahduttaisivat paljon.

  44. Tiina says:

    Tahtoisin!

  45. Nimetön says:

    Oi, mikä inspiroiva kirja! Ehdottomasti haluaisin antaa enemmänkin itsetehtyjä syötäviä lahjoja. Tähän mennessä tutut ovat saaneet jättikeksejä ja purkkimuffinsseja tai -keksejä. Seuraavana mielessä olisi joku hyvä sinappi. 🙂
    -mankiainen

  46. Riiti says:

    Kuivakakkuja, piparkakkutalon ja joululimppua olen tehnyt jouluviemisiksi, niitä voisin jatkossakin antaa. Mielenkiintoinen kirja, ehkä sieltä löytyisi lisää ideoita. riiti81(at)gmail.com

  47. Nimetön says:

    Lahjoiksi minä antaisin (annan) pikkuleipiä, itse tehtyä glögiä, marenkia ja milloin mitäkin ❤

    marja.e.puustinen(at)gmail.com

  48. Päpsy ;) says:

    Mukana, viime vuonna tein saltedtoffeeta pojan tarhatädeille ja vissiin tykkäs kun ohjetta kyseli 🙂
    p.kiilunen[at]gmail.com

  49. mustakissa says:

    Tuo olisi kyllä kuin tehty minulle! Leipiä, kakkuja, pipareita, säilykkeitä…niitä joululahjoiksi on mennyt.
    [email protected]

  50. Nimetön says:

    Toffee olisi ehdoton suosikki.

  51. TiinaS says:

    Itsetehtyä suklaata
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

  52. Nimetön says:

    Olisi oiva lahja itselleni. Tykkään tehdä lahjaksi herkkuja ��

    1. Nimetön says:

      Sähköpostiosoite [email protected]

    2. Eerika V says:

      Perinteisesti teen lahjaksi fudgeja jo monetta vuotta. Juuri ostin ainekset piparminttuiseen joulusuklaaseen mitä luukku 1 reseptillä aion tehdä myös tänä vuonna. Marenkeja vielä myös syötäviksi lahjoiksi. Ihana kirja!

  53. Päivi leipoo says:

    Oi mikä ihanuus! Ksikki muut kirjasi minulla ovatkin ja kovassa käytössä! Tärkeimmät leipureiden vinkit olen kirjannut ensimmäisen kirjasi tyhjille takalehdille.

  54. redrose82 says:

    Kahvikakkuja, saaristolaisleipää ainakin tulee tehtyä =)

    piiam82[at]gmail.com

  55. Unknown says:

    Itsetehtyjä konsepteja,suklaalevyjä monikossa, rocky road paloja ja Itsetehtyjä hilloja juustojen kaveriksi.

  56. makeaa unelmaa says:

    Itsetehtyjä makeisia ja pieniä kuorrutettuja kahvikakkuja.
    Sähköposti: erja.hamala[at]gmail.com

  57. Nimetön says:

    Ihana kirja 🙂 Tänävuonna paketteihin menee hilloja juustoilel ja kotitekoisia namuja 🙂
    eija.raatikainenkauppi[at]gmail.com

  58. Nimetön says:

    Antaisin jotain itsetehtyjä karkkeja! 🙂 Miksei myös jotain jouluisia pikkuleipiä 🙂

    jonna.puranen10[at]gmail.com

  59. Unknown says:

    Muffinssit, pikkuleivät, makeiset… Kaikki maistuu lähipiirille 🙂

  60. Marenkeja, pikkuleipiä ja kakkupurkkeja ��

  61. WaGhaG says:

    Jouluisia pikkuleipiä ja makeisia tietysti – tämän Syötävät lahjat -kirjan ohjeilla tietysti! 🙂 Vielä kun kirjan voittaisin niin auttaisi asiaa. Ihanaa ja herkullista joulun odotusta! ❤️ T. Päivi

  62. Nimetön says:

    Ihana olis tuo kirja kyllä! Perinteisesti leivon saaristolaisleipää ja jotain muuta pientä. Tänä vuonna ajatus on valmistaa ainakin jotain mausteöljyjä ja hunajamanteleita. Rockyroad ei myöskään koskaan petä!
    [email protected]

  63. Unknown says:

    Haluaisin antaa itse tehtyjä makeisia.
    pikkulilli[at]hotmail.fi

  64. Nimetön says:

    Lahjaksi antaisin pieniä makeita joulun ajan karkkeja tai hedelmäkakun. Ehkä myös itsetehty pihlajanmarjahyytelö tai jouluinen leipä voisivat olla mieluisia lahjoja.
    Olisi ihana saada tuo kirja, jospa neiti Fortuna olisi suosiollinen. �� laika26(at)jippii.fi

  65. Nimetön says:

    Makeiset ja kaikki mitä voi purkkiin tehdä 🙂 itsetehty lahja yllättää aina saajan 🙂

    Radiogirl–[at]hotmail.com

  66. Nimetön says:

    Jotain, mikä on helppoa tehdä. Viime vuonna tein erilaisia fudgeja ja marmeladeja. Kristiina_k3(at) hotmail.com

  67. Unknown says:

    Siis niin ihana kirja….

  68. Hilda Hissu says:

    Mukana arvonnassa 🙂 Pipareita ja hilloja olen joskus tehnyt 🙂
    [email protected]

  69. pauliina says:

    Erimakuisia fudgeja sekä tryffeleitä. saarapauliina.pasanen[at]gmail.com

  70. Anne Kandolin says:

    Kaunis kuivakakku on mielestäni mainio lahjaidea ja sellaisia olen tehnytkin lahjapakettiin ��

  71. Leeru says:

    Oi, olis ihana synttärilahja itselleni �� – Leena

  72. nouhau says:

    Erilaisia karkkeja olisi kiva kokeilla, mutta myös jotain hilloja ja kakkuja tai leipiä olisi kiva tehdä ja antaa lahjaksi.

  73. Kaura says:

    Saaristolaisleipää oon tehnyt ja kahvikakkuja. Rocky road pikkumakeisia tein viime vuonna. Tämä olisi ihana kirja varsinkin näin joulun alla, ja muutenkin 🙂 lamerinquecit[at]gmail.com

  74. Nimetön says:

    Varmasti olisi paljon hyviä ohjeita joita kokeilla ja joilla ilahduttaa omaa perhettään tai miksikäs ei vaikka naapureita antaen heille lahjana jotakin hyvää syötävää. 😉
    "Kataris"
    Kataris10[at]gmail.com

  75. Unknown says:

    Herkulliset pikkuleivät tai pienet namuset on kivoja��

  76. Unknown says:

    Hillot yms, purkitetut ja hyvin säilyvät ruokatuotteet ovat mielestäni kiva lahja. Tosi näppärä myös koristella kauniiksi.
    Osallistun arvontaan! 🙂

  77. Marianna says:

    mä haluaisin antaa lasipurkissa esimerkiks rocky road – suklaata, tai sitten valmiit aineet ja jonkun söpön ohjelapun niiden tekemiseen 🙂 rocky road reseptiä voisin tuunnailla jouluisaksi.
    mariannan-[at]hotmail.com

  78. Nimetön says:

    Fudgeja, saaristolaisleipää ja sinappia on mukava antaa ja saada 🙂
    jonnakin(at)hotmail.com

  79. Manta says:

    Voi mikä kirja, todellakin tuollainen hyllyssä ei kauaa pysyisi vaan taitaisi olla käytössä keittiössä. Onneksi meillä olisi tuolle enemmänkin lukijoita ja tekijöitä.

  80. Unknown says:

    SINUN OHJEET KAIKKI AIVAN IHANIA .VARMAAN JOKA PÄIVÄ KÄYN SUN SIVUILLA..KIRJAN HALUAISIN

  81. Unknown says:

    Tekisin herkullisia suklaakonvehteja!

    sannisofia.mattila[at]gmail.com

  82. Unknown says:

    viel kerkeis leipoa lahjoja

  83. Unknown says:

    Olisi ihana antaa lahjaksi vanhimmalle lapselleni. Innostunut kovasti leipomisesta 🙂

  84. Nimetön says:

    Oooh, ihana kirja! Jotain karkkeja haluaisin antaa �� veera.a.koho[at]gmail.com

  85. Merja says:

    Kirja lahjaksi pukin konttiin ja itse tehdyt karkit ylipäätään ihana lahja annettavaksi ja saatavaksi 😉
    ylipukkimerja[at]gmail.com

  86. Anna-Mari says:

    Fudgeja, keksejä ja hilloja 🙂

  87. Unknown says:

    Onpas mielenkiintoinen kirja! Viime jouluna annoin lahjaksi itsetehtyjä marmeladeja… Tänä vuonna sukulaiset ja kaverit saavat keksi/piparilajitelman. ?

  88. Unknown says:

    Iiiiiihana uusi kirja!!!!!
    Mieluiten teen lahjaksi makeita pieniä herkkuja ja kahvikakkuja koristeltuna.

  89. Unknown says:

    Ihana kirja!
    Lahjaksi antaisin saaristolaisleipää ja makeisia ☺️

  90. Tämä on kyllä ihana kirja. Se on minulla lainassa kirjastosta. Joululahjaideoita olen siitä bongaillu erityisesti mausteseokset ja makusiirapit kiinnittivät minun mielenkiinnob.

  91. Nimetön says:

    Makeisia ja lahjasekoituksia sekä vanhemmalle väelle maustekakkuja 🙂 Oi kuinka kiva kirja olis joululahjaks itselle!

    sonja.sulkunen[at]hotmail.com

  92. Katja P. says:

    Pikkuleivät 🙂

  93. Ninan sokeriunelmia says:

    Aivan ihana kirja, tämä olisi täydellinen joululahja itselleni <3 Rakastan antaa lahjoiksi itse tehtyjä herkkuja, jouluna tulee tehtyä lahjoiksi mm. karkkeja/fudgeja, pipareita, tuorejuustokakkuja ja täytekakkuja. Mielestäni itse tehty lahja on ihana saada ja antaa 🙂 Uudet ideat olisivat todella tervetulleita! nina.tuomisto[at]hotmail.com

  94. Liljankukka says:

    Suklaakonvehdit ja fudge kääriytyy pakettiin, ehkä myös jokunen pikkuleipäkin!

  95. kakustakukkaan says:

    Ihana kirja�� Lasten kummeille leipoisin joulutervehdykset,kirjan ohjeilla��

  96. Janika says:

    Fudget, pikkuleivät, keksit, kuivakakut kivasti paketoituna on mukava pieni lahja 🙂
    [email protected]

  97. helena says:

    Tämä olisi ihana omassa keittiössäni. Antaisin ystäville syötäviä lahjoja.

  98. Nimetön says:

    Haluaisin tehdä suklaakonvehtejä ja piparitalot tiiasoini[at]hotmail.com

  99. Nimetön says:

    Makeiset ja kahvikakut on ihanimpia, lisäksi purkkeihin kootut muffinsi tai keksiainekset on olleet suosittuja 🙂 Ja kirjan pitäisin ihan itselläni! leeni.kuusisto(at)live.fi

  100. Sanna says:

    Joulun alla jouluiset leivät ovat mielestäni mukava lahja antaa 🙂
    [email protected]

  101. Hyvin säilyviä, ei niin perinteisiä herkkuja 🙂

  102. SanniJ. says:

    Ihana <3

  103. Unknown says:

    Fudgeja 🙂

    [email protected]

  104. Nimetön says:

    Yleensä annan lahjaksi jotain itse tehtyä, kuten saaristolaisleipää tai omatekoista herkkumysliä.

    Salla / pupunen (at) iki piste fi

  105. Nimetön says:

    Tässä olis hyviä ideoita perheen lahjoihin

  106. Tiinatuuli says:

    Siskoni ja minun perinteinen joululahja muille sisaruksille ovat jo vuosia olleet saaristolaisleivät – joskus on laitettu mukaan keksilajitelma. Joillekin kavereille teen Pullahiiren pätkisfudgea 😛

    tiinatuuli at yahoo . com

  107. Nimetön says:

    Erilaisia kuivakakkuja��

  108. Unknown says:

    Tänä jouluna ajattelin antaa lahjaksi pieniä kuivakakkuja eri makuisina.

    eveluuna[at]gmail.com

  109. Nimetön says:

    Saaristolaisleipää lahjaksi taas tänäkin [email protected]

  110. Marika says:

    Aikaisempina jouluina oon antanu saaristolaisleipää, mutta tänä jouluna paketissa on jotain makeaa��
    Syötävät lahjat on parhaita.

  111. Jaana latva-salo says:

    Maukkaita leimattuja keksejä ois tarkoitus lahjaksi tehdä ❤

  112. Unknown says:

    Kirja näyttää ihanalta. Itse olen tehnyt tryffeleitä, muita suklaita, marmeladia, hilloja, chutneyta, pipareita, mansikkalikööriä. Tämän vuoden lahjoja en oo vielä päättänyt, mut tästä kirjasta vois löytyä hyviä vinkkejä.

  113. Nimetön says:

    Syötäviä lahjoja annan vanhemmille ja isovanhemmille,
    heillä kun tavaraa riittää. Uudet ideat olisi kovin
    tervetulleita.
    -Lotta N

  114. Unknown says:

    Syötäviä lahjoja tekisin niin meille kotiin, kuin kummeille ja perheen jäsenille. Jokaiselle jotakin mistä pitäävät ^^ <3

  115. Janna says:

    Haluaisin antaa jotain mitä ei välttämättä kaupasta ostamalla saa. Syksyllä laitoin muutamia pulloja vaniljauutetta maustumaan ja pikkuveljelle rakensin ja koristelin muumipiparitalon. Mansikkafudgea tarkoitus kokeilla vähän lähempänä joulua.

  116. Nimetön says:

    Joulukalenteti 2014 ja minttuauklaapikkuleivät ovat paras leipomuslahja. Uusinta kirjaasu odotellessa joulupukilta ja joulukalenterin reseptejä kokkaillessa joulun odotusta kaikille.
    Hely K.

  117. Nimetön says:

    Kirjan ideat näyttävät upeilta! Mielestäni herkulliset ja kauniit syötävät lahjat ovat paras tapa muistaa läheisiä. Perinteisesti olen tehnyt suklaakonvehteja tai muita pieniä herkkuja.
    Anni H

  118. EnnaS says:

    Fudgeja ainakin menossa kääreisiin ehkä myös pikkuleipiäkin.

  119. Nimetön says:

    Mukaan arvontaa! siniklamsa[at]gmail.com

  120. SirpaN says:

    Aivan ihana kirja!!! Minä haluaisin tehdä luomutuotteista pieniä herkkuja.

  121. Unknown says:

    Itselleni joululahjaksi?

  122. Nimetön says:

    Makeiden herkkujen lisäksi kaipaan vinkkejä suolaisista säilyvistä lahjaideoista. Ihana kirja 🙂 piritta.sjoblom[at]gmail.com

  123. Milla says:

    Antaisin saaristolaisleipää ja fudgeja.

  124. Tiina says:

    Haluaisin antaa joko karkkeja tai naposteltavaa.

  125. Unknown says:

    Ite oon aatellu tänä vuonna ekaa kertaa tehdä läheisille syötäviä lahjoja 🙂 vielä on vähän mietinnä alla mitä tekisin joten tästä kirjasta voisi löytyä hyvin vinkkejä. Tällä hetkellä mielessä pyörii jotkin hyvät itsetehdyt karkit 🙂

  126. Nimetön says:

    Tässä olisi ihana joululahja ystävälle �� [email protected]

  127. Nimetön says:

    Mukaan arvontaan 🙁 ois mieluinen kirja <3
    anne.hanhikorpi[at]gmail.com

  128. Nimetön says:

    Kaikenlaiset makeat herkut, joissa on käytetty joulun makuja. Esimerkiksi kuumamaitokakku, piparipopsit tai joulumuffinssit ovat herkullisia vaihtoehtoja 🙂 roosis18[at]gmail.com

  129. annikajokinen says:

    Itse tehtyjä torttuja ja joulupipareita, mukana arvonnassa! 🙂
    T:Annika annikajokinen95[at]gmail.com

  130. Nimetön says:

    Lahjaksi mausteisia kakkuja ja jouluisia karkkeja. Mukana arvonnassa. [email protected]

  131. Unknown says:

    Mukana!! Olis niin ihana voittaa tää kirja, koska pullahiiren ohjeet on aina niiiin hyviä ja aina jos jotain ohjetta kaipaan niin tarkistan löytyykö täältä! 😉 Tää on aivan paras blogi, kiitos siitä! Osoitetta laitan jos arpaonni suosii.

  132. Unknown says:

    Oooooh tahtoo tahtoo tän itselle!!!!

  133. Nimetön says:

    Hyviä vinkkejä, kun kaikilla on jo kaikkea. Syötävät ei jää nurkkiin pölyttymään. Antaisin itse tehtyjä keksejä tai namusia.
    salainen_88[at]hotmail.com

  134. Unknown says:

    Tein pari vuotta sitten perheelleni ja sukulaisilleni konvehteja, tryffeleitä ja turkis delighteja joululahjoiksi, ja haluaisin toteuttaa tämän uudestaan joskus. Tein myös hunajasinappia, joka nousi suureksi hitiksi. anniina.puska[at]outlook.com

  135. Marja-Liisa says:

    Mukana arvonnassa. Itsetehty lahja on todella kiva antaa ja saada.
    postin.tuomaa[at]gmail.com

  136. Nimetön says:

    Makeaa herkkua,jotain suklaista.
    [email protected]

  137. henzus says:

    Ns. Herkkusyötäviä. Tutuissa on monta allergista/eeikoisruokavaliota noudattavaa niin olisi kiva kun saisi sovellettua herkkusyötäviä heillekin (: paras tuominen /lahja on mielestäni sellainen että kaikki voivat siitö herkutella 😉
    hhenzu[at]gmail.com

  138. Sanni says:

    Itse meinasin tänä jouluna valmistaa pieniä herkkuja, kuten fudgea, karkkeja ja suklaata lahjaksi, oon haikaillut tätä kirjaa koko syksyn!!!
    sannilippo[at]gmail.com

  139. Kakkumonsteri says:

    Oi, oispa ihana saada tämä! Onnea uudesta kirjasta! Minä koitan tehdä tutuille lahjaksi kaikkea mikä säilyy hyvin huoneenlämmössä, kuten pähkinät ym

  140. Nimetön says:

    Olisipas veikeä kirja. Tekisin (ja teen) joululahjaksi syötäviä lahjoja. laurakivinen88[at]gmail.com

  141. Roosa says:

    Fudgeja, ne ovat niin ihania herkkuja ja kiva lahja! <3
    roosaarg[at]hotmail.com

  142. klaara says:

    Herkkuja täynnä oleva kirja! Upeaa! Mukana arvonnassa. Rauhallista 2. adventtia!
    [email protected]

  143. Nimetön says:

    Lahjaksi valmistaisin karkkeja ja pähkinöitä yms. pieniä syötäviä herkkuja.
    hedelmakarkki25[at]gmail.com

  144. Unknown says:

    Itse tehdyt karkit ovat olleet joka jouluinen hittilahja:)
    annirajala93[at]gmail.com

  145. Nimetön says:

    Arvostan todella paljon itse tehtyä joulu lahjaa. Siksi olen jo pienestä pitäen opettanut lapsilleni itse tehtyjen karkkien ja leivonnaisten tekemisen. Nyt he aikuisena osaavat sen että kaikkea ei tarvitse ostaa kaupasta valmiina.

  146. Nimetön says:

    Olis kiva osata tehdä itse vaahtokarkkeja lahjaksi. Mukaan kivaan arvontaan:)
    t. Nelliina
    nelliina(@)yahoo.com

  147. Unknown says:

    Ihana lahja!

  148. Merja Maijala says:

    Teen ystäville jouluisia rockyroadseja

  149. Kirsi Sinisalo says:

    Ihanan näköinen kirja! Monena jouluna olen leiponut saaristolaisleipiä jpululahjoiksi.

  150. Tänä vuonna kuivakakkuja lahjaksi.. Kirjasta saisi ideoita seuraaviksi lahjoiksi.

  151. Nimetön says:

    Yleensä tulee lahjaksi tehtyä piimäkakkua tai saaristolaisleipää, mutta kiva olisi tehdä jotain vähän erilaista, pientä ja hyvää, joten ehdottomasti arvonnassa mukana! 🙂
    mikuliini (at) gmail.com

  152. Nimetön says:

    Tämä kirja on yksi toivotuin joululahjani ♡ Suosin itsetehtyjä lahjoja ja siksi joulukalenterisia tulee seurailtua ahkerasti, edellisten vuosienkin… Kiitos niistä!

  153. Mymmeli says:

    Minä antaisin itse tehtyjä konvehteja tai kauniisti koristeltuja piparkakkuja. Myös mehevä saaristolaisleipä on oiva lahja.

  154. Nimetön says:

    Antaisin lahjaksi purkkeja, joissa ainekset ja kyljessä ohjeet leivontaan! assi.heino[at]gmail.com

  155. Nimetön says:

    Ihana kirja! Juuri tällaista olen toivonut. Mukana arvonnassa. Anskuliini
    kotiaiti79[at]gmail.com

  156. Itse annan kotitekoista sinappia, saaristolaisleipää, makeisia ja taatelikakkua.

  157. Unknown says:

    Kirja näytti ihanalle, kun kävin sitä hypistelemässä Vantaan Confetissa! Itse haluaisinantaa itsetehtyjä konvehteja, mutta homma on vielä harjoittelussa. 🙂

  158. Nimetön says:

    Olisi kiva antaa itsetehtyä raakasuklaata lahjaksi 🙂

  159. Nimetön says:

    Aivan ihanan näköinen kirja ja joulun toivelistalla on jo. Itse annan melkein joka vuosi ruokalahjoja läheisille. Lähinnä itsetehtyjä hilloja, siirappeja, mausteseoksia ja karkkeja
    [email protected]

  160. Suvi7 says:

    Teen itse konvehteja ja pipareita tuliaisiksi/joulupöytään. Kaikkia suklaisia herkkuja olisi kiva oppia tekemään lisää 🙂

  161. Nimetön says:

    Joulun alla olen usein antanut lahjaksi itse leivottuja ja koristeltuja piparkakkuja. Osallistun arvontaan 🙂
    -Marjuska-
    [email protected]

  162. Nimetön says:

    Iloisena mukana arvonnassa, lahjaksi olisi mukava saada itsetehtyä liköööriä, paahdettuja chili-hunaja-manteleita tai maustekastikkeita ja leipää T:Saukkomartta[at]hotmail.com

  163. Nimetön says:

    Ihana arvonta! 🙂 Itse tykkään antaa lahjaksi suklaa-vahtokarkkicookie-purkkeja, erilaisia hilloja, kaurasuklaapalloja jne. Uuden vinkit ovat aina tervetulleita!

    eve.amanda98[at]gmail.com

  164. Nimetön says:

    Haluisin antaa jotain ihania makeita leivonnaisia…..ja itse tehtyä sinappia. [email protected]

  165. Katjuska says:

    Oi mikä kirja �� itse olen aiempina vuosina antanut saaristolaisleipää, fudgeja, kermalikööriä, nekkuja. Tälle vuodelle on vielä hieman vaiheessa, mutta kirjastahan saisi hyviä ideoita��

  166. Jessika says:

    makeisia annan lahjaksi. Kirja on juuri kirjastosta lainassa ja neidin kanssa kuolattiin melkein joka reseptiä. Omassa hyllyssä olisi tilaa, jotta kaikkia reseptejä ehtisi kokeilla

  167. Nimetön says:

    Iik. Tämän haluaisin ja tulisi kovaan käyttöön! Muutenkin tykkään sinun blogia lukea ja reseptejä tehdä!
    talvitie_sofia[at]hotmail.com

  168. sikurina says:

    Ihana kirja. Joulukarkkeja olisi kiva tehdä ja antaa lahjaksi.
    s.kansakoski(at)luukku.com

  169. Minna -Ku ite tekee says:

    Ihana kirja! annan usein lahjaksi jotakin syötävää, joten olisi mukava tutustua tähän kirjaan 🙂

  170. Karoliina says:

    Olen vienyt lahjaksi kuivakakkuja, joululimppuja ja tänä jouluna olisi tarkoitus viedä itsetehtyjä makeisia:)

  171. Minna says:

    Ihana kirja ♡ Viime vuonna tein fudgeja, nyt voisi tehdä jotain muuta 🙂
    minna.korppinen[at]gmail.com

  172. Unknown says:

    Ihana arvonta! Kirja on merkitty lahjalistaan jo vähän aikaa sitten, joten voitto olisi aivan mahtava! Tänä vuonna lahjaksi läheisille tehdään itse suklaata ja pikkuleipiä <3
    min.pietila[at]gmail.com

  173. Nimetön says:

    Lahjaksi voisin antaa itse tehtyä ruisleipää sekä perinteisiä riisipiirakoita.
    minnakaisakristiina[at]hotmail.com

  174. Nimetön says:

    Joulun aikaan tykkään antaa lahjaksi erilaisia kahvikakkuja, pikkuleipiä, konvehteja ja muita pikkunameja. Joskus olen keitellyt myös hilloja ja marjaisia siirappeja. Itse tehtyä on niin kiva antaa lahjaksi, onhan ne persoonallisia ja henkilökohtaisempia! Homemade with love..❤ suvi.aksila.tervo[at]gmail.com

  175. Unknown says:

    Ihana kirja! Ystävälleni antaisin joululahjaksi ?

  176. Jasmiina Jussila says:

    Kirja olisi hyvä joululahja vaikka läheiselle ❤️?

  177. Mikaela says:

    Haluaisin antaa läheisilleni jouluisia, heidän makuihinsa sopivia lahjoja 🙂

  178. Unknown says:

    Jouluna leivomme kakkuja lahjaksi läheisille. Tämä kirja olisi ihana omalle pojalleni.

  179. Unknown says:

    Ihana kirja, haaveista totta <3

  180. Soile says:

    Antaisin syötäväksi lahjaksi saaristolaisleipää ja rocky roadia 🙂

  181. Unknown says:

    Näyttääpä lupaavalle, pakko hankkia itsellekin!

  182. Merituuli says:

    Onnea uudesta kirjasta! Kuvat ovat kauniita ja selkeitä.

  183. Nimetön says:

    Ainekset keksitaikinaan ja fudgeja on tullut annettua lahjaksi, mutta kirjasta saisi varmasti uusia ideoita ja vinkkejä! �� [email protected]

  184. Nimetön says:

    Oi ihana kirja! ��

  185. Nimetön says:

    Tykkään antaa lahjaksi itsetehtyjä makeita herkkuja, kuten erilaisia fudgeja, vaahtokarkkeja ja muita ihania makeisia.
    -Juulia

  186. Carita says:

    Vaahtokarkkeja ja fudgeja tulee annettua aina jouluisin, muulloin sitten kakkuja tai erilaisia leivoksia.

  187. Kia/ Luetaanko tämä? says:

    Voi, tämän kun voittaisin! <3 mukana arvonnassa ehdottomasti!

  188. Nimetön says:

    Pikkuleipiä. Ihana kirja ja tottakai mukana arvonnassa 🙂 -Maarit

  189. Pippa says:

    Ruokalahjat ovat ihan parhaita, koska ne harvoin jää käyttämättä! Joululimppuja ja muita leipiä, kahvikakkuja, erilaisia pikkuleipiä ja makeisia on tullut vuosien mittaan leivottua. Joskus innostuin syksyllä tekemään erilaisia marmeladeja ja hilloja pieniin purkkeihin ja pakkasin niistä valikoimia lahjapaketeiksi. Nyt olen kiinnostunut erilaisten makusiirappien tekemisestä, joten uudet ohjeet ja ideat niitä varten ovat aina tervetulleita. Tällaisia kirjoja ei ole koskaan liikaa, joten ehdottomasti mukana arvonnassa!
    blackbridge16[at]gmail.com

  190. Nimetön says:

    Ystäville on kiva antaa hauskasti koristeltuja pieniä yllätyksiä kuten esimerkiksi suklaatikkareita, koska ne eivät jää käyttämättä ja tuovat hymyn huulille 🙂 Myös kirja itsessään olisi mukava lahjaidea

  191. Nimetön says:

    Karkkeja ja keksejä on tullu annettua lahjaksi. Ei tosiaankaan jäis kaapin nurkkaan pölyttymään 🙂 Mukana olen! riia.tyrvainen[at]gmail.com

  192. Unknown says:

    Olisi ihana saada tämä kirja! ? Voisi ilahduttaa sukulaisia ja ystäviä herkullisilla ruokalahjoilla. ?

  193. Nimetön says:

    Pipareita on mukava lahjoittaa.
    -minttu47-
    minttu47[at]gmail.com

  194. Nimetön says:

    Suklaakarkkeja!
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  195. Nimetön says:

    Ihana kirja! Tänä jouluna ajattelin tehdä jotain makeisia, ehkä myös muutaman kuivankakun (: Toivottavasti arpaonni suosisi, kirjassa olisi paljon ideoita (:
    sähköpostini: tiia.kylmala[at]gmail.com

  196. Jonkun ihanan kahvikakun kauniisti paketoituna.

  197. Nimetön says:

    Mukana arvonnassa. 🙂
    Tuo kirja tulisi tarpeeseen, itse valmistetut (leivotut, neulotut, virkatut, askarrellut jne.) lahjat ovat ihan parhaita.
    varpu(miukumauku)gmx.de

  198. Nimetön says:

    Huh, ehdinpäs mukaan arvontaan. Tämä kirja olis ihan huikea voitto! Joka joulu annan muutamia syötäviä lahjoja; useimmitrn keksejä tai esim mariannetryffeleitä. Tänä vuonna kiinnostaisi tehdä erilaisia makeisia tai muita pikkumakeita. Oikeastaan kaikki uudet ideat olisi tervetulleita :). mirjami.varpelaide[at]gmail.com

  199. Siinatar says:

    Itsetehtyjä karkkeja on ihana lahjoittaa. Ehdottomasti mukaan arvontaan!
    siinatar[at]gmail.com

  200. sari halonen says:

    arvonnassa mukana, tuo kirja ei pölyttyisi

  201. Pullahiiri/Taru says:

    Nyt arvonta-aika on umpeutunut. Kiitokset kaikille kommentin jättäneille. Arvonta suoritetaan lähiaikoina ja voittaja ilmoitetaan täällä blogissa. Jos voittaja on jättänyt sähköpostiosoitteen, niin häneen ollaan yhteydessä suoraan.

  202. Ihanan näköinen kirja!
    Joulupaketteihin ajattelin tehdä fudgeja ja muita makeisia sekä saaristolaisleipää naapureille
    mari.ylirautia[at]gmail.com

    1. Pullahiiri/Taru says:

      Pahoittelen, mutta arvonta-aika on jo loppunut.

  203. Nimetön says:

    Itsetehtyjä leivonnaisia, marmeladia ja hilloja.
    [email protected]

    1. Pullahiiri/Taru says:

      Pahoittelen, mutta arvonta-aika on jo loppunut.

  204. Janita says:

    Olispa aika mahtava palkinto voittaa! Mukava leipoa pieniä tuliaisia sukulaisille ja kavereille jouluksi. Kirjasta saisi varmasti huippu vinkkejä! janita.skonback[at]gmail.com

    1. Pullahiiri/Taru says:

      Pahoittelen, mutta arvonta-aika on jo loppunut.

  205. JohannaL / Koti Aurorassa says:

    Makeita herkkuja.
    johannaliina[at]gmail.com

    1. Pullahiiri/Taru says:

      Pahoittelen, mutta arvonta-aika on jo loppunut.

  206. Nimetön says:

    Itse tehtyjä hilloja, pipareita ja erilaisia herkkujuustoja tykkään antaa lahjaksi 🙂

    gustavanas[at]outlook.com

    1. Pullahiiri/Taru says:

      Pahoittelen, mutta arvonta-aika on jo loppunut.

  207. Nimetön says:

    Oijoi, tuon niin mielelläni lukisin ja kokeilin!
    Joka joulu läheiset saavat itsetehtyjä ruokalahjoja minulta, tänä vuonna voiskin kokeilla kirjan ohjeilla �� -Elina sposti:palakakkua[at]gmail.com

    1. Pullahiiri/Taru says:

      Pahoittelen, mutta arvonta-aika on jo loppunut.

  208. Saara says:

    Hei mukana arvonnassa. Mulla on ollut tapana tehdä englantilaisen hedelmäkakun tyyppisiä kakkuja lahjaksi sukulaisille ja niin teen tänäkin vuonna. rinne.sari(at)dnainternet.net

    1. Pullahiiri/Taru says:

      Pahoittelen, mutta arvonta-aika on jo loppunut.

  209. madridista says:

    Niin mukana!! Tää kirja olisi ihan täydellinen ������

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close