Kuka on Pullahiiri

Hei!

Pullahiiren leivontanurkan takana leipoo 40-vuotias Vantaalainen leivontabloggaaja ja -kirjailija, Taru Vihavainen. Bloggaamisen olen aloittanut vuonna 2006, jolloin ihanan leipomisharrastuksen ympärille perustin Pullahiiren leivontanurkka-blogini. Tämän jälkeen niin leivonta kuin valokuvaaminenkin on vienyt minut mukanaan.

Vuonna 2010 järjestin ensimmäisen leivontakurssini ja sen jälkeen kursseja on ollut tasaiseen tahtiin nyt jo kuudetta vuotta. Tällä hetkellä pidän kursseja niin Pääkaupunkiseudulla kuin ympäri Suomen, toiveiden ja tilausten mukaan. Takana on nyt jo monen vuoden kokemus kakkujen saloista ja koristelun ihanuudesta. Tätä taitoa on ilo jakaa!

Helmikuussa 2012 julkaistiin Kakkukirjani - Pullahiiren makeat kakut. Saman vuoden kesällä blogini kohtasi takaiskun, kun palvelin kadotti blogin kaikki valokuvat ja blogi joutui muutenkin reilun kuukauden ajaksi suljetuksi huototöiden johdosta. Onneksi huoltotöiden aikana löysin blogilleni uuden kodin, uudelta palvelimelta.

Sykysyllä 2012 perustin toiminimen ja nyt pidänkin monen tyyppisiä leivonta- ja koristelukursseja niin pääkaupunkiseudulla kuin ympäri Suomen. Kursseista voit lukea lisää täältä.

Kuppikakut-kirja julkaistiin vuonna 2015. Kuppikakut-kirja on täynnä mitä herkullisempia ja koristeellisempia kuppikakkuleivonnaisia - herkullisista juustokakuista porkkanaleivonnaisiin. Kolmantena resepikirjana on julkaistu Syötävät lahjat-kirja (2016), josta löytyy monia herkullisia reseptejä lahjaksi vietäväksi. Kirjasta löytyy reseptit erilaisiin jauho- ja maustesekoituksiin sekä valmiita leivonnaislahjoja pataleivästä jättikekseihin. Kirjoihin pääset tutustumaan paremmin täällä


Reseptejäni julkaistaan myös viikoittain Ilta-Sanomien Ruokalassa. Löydät kaikki julkaistut reseptit täältä

Tällä hetkellä työni koostuu blogisisällön tuottamisesta, leivonta- ja koristelukursseista sekä reseptien suunnittelusta yrityksille ja kirjoihin. Tilausleivonnaisten valmistaminen on loppunut tällä erää. Jos haluat saada lisätietoja, niin ota minuun yhteyttä!

Mukavia lukuhetkiä blogini parissa!

Taru Vihavainen
pullahiiri@pullahiiri.com
p. 040-1242042 (vain puhelut)
Y-tunnus: 2494683-7


Kirja-arvosteluja:

Vuosien varrella Pullahiiren leivontanurkka on ollut näkyvillä myös mediassa. Tässä alla joitakin tv-ohjelmia sekä lehtiartikkeleita.


          Helsingin Sanomissa (kakkukilpailu)
          Yle Kuningaskuluttaja-ohjelma


           Paikallislehdissä
           Kotivinkin Joulu-liite

2012: Leivotaan-lehti

2013: Yle TV1 Puoli seitsemän-ohjelma
          Helsingin sanomien War for talen-liite 3/2013
          Unelmien Talo&Koti 6/2013
          Elimäen Sanomat 10/2013

2014: MTV3 klo 19 uutiset 23.4.2014
         Vantaan Sanomat ja muut paikallislehdet 5/2014

2015: Ilta-Sanomat: Kuppikakkujen koristeluvideot 3/2015

          Yle TV1 Puoli seitsemän-ohjelma 12/2015

2016: Presso-kahvilaketjun pullakilpailun tuomari 2/2016

2017: Iltasanomat - laskiaispullan salat 2/2017

2019: Leivotaan-lehti - Pullahiiren joulureseptit 7/2019

16 kommenttia:

 1. Todella tyylikkäät sivut ja ohjeet ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi! Mukava kuulla, että myös lukijat pitävät sivustosta :o)

   Poista
 2. Ihana blogi täynnä taidokkaita ihanuuksia. Kiitokset myös monipuolisesta kirjasta, joka koristaa minunkin hyllyä. Linkitin sivusi, onhan ok?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentistasi! Linkittäminen on toki ok!

   Poista
 3. Sain kirjasi lahjaksi äidiltäni ja tykännyt siitä kovasti! Viimeksi tein marjaisen juustokakun, ja kehuja sateli. Aion kokeilla joka reseptin ennen pitkää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että olet ollut lahjaasi tyytyväinen! Mukavia leivontahetkiä jatkossakin :o)Itsekin noista juustokakuista pidän todella paljon. Tuhtia herkkua!

   Poista
 4. Ihan hyviä kakkuja mutta kun täällä on vähän vaikee löytää reseptejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta Blogi-osiosta löytyy satoja reseptejä. Lisäksi voit mennä kategorioiden kautta suoraan siihen aihealueeseen, jonka reseptiä kaipailet. Toivottavasti löydät makoisia reseptejä blogistani!

   Poista
 5. Kauniita leipomuksia ja ihania kuvia! Kiva seurata osaajan blogia.

  VastaaPoista
 6. ihania ja herkullisia kakkuja

  VastaaPoista
 7. Ajattelin tulla kiittämään sinua.Kun hätä oli suurin ja olin hukannut oman macarons reseptin,niin löysin täältä sinun sivuiltasi vielä paremman reseptin.kiitos :) p.s.Aivan mahtavat sivut muutenkin ja ihanan syötäviä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla Sari! Kiva, että jätit kommenttia. Ne lämmittävät mieltä aina :)

   Poista
 8. Hei, löysin sivuillesi etsiessäni tekijää hääkakulle. Asumme Lahdessa ja täältä ei tunnu löytyvän oikeanlaista konditoriaa joten haluaisin kysyä teetkö tilaustöitä, ja onko sinulla mahdollisuutta kuljettaa tuotteita Lahteen :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Teen kyllä tilauksesta kakkuja. Laita minulle sähköpostia tuohon oikeasta laidasta löytyvään sähköpostiosoitteeseen, niin jatketaan jututstelua teidän toiveistanne ja aikataulustanne sähköpostin välityksellä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...