Kurssit


Pullahiiren leivontanurkan - Taru Vihavaisen - leivonta - ja koristelukurssit jatkuvat taas kevään tauon jälkeen syyskuussa Helsingissä. Kurssipaikkana toimii tuttuun tapaan Asukastalo Kaari, Helsingin Viikissä. Osoitteessa Tilanhoitajankaari 9, 00790 HELSINKI. Kurkkaa alta uudet kurssiajankohdat ja kurssien sisällöt! Jos kaipaat kursseista lisätietoja, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen pullahiiri@pullahiiri.com. Myös ilmoittautumiset kursseille tehdään sähköpostilla samaan osoitteeseen. 

Tervetuloa kursseille mukaan leipomaan ja koristelemaan leivonnaisia mukavassa porukassa! 

Jos haluat mukaan jo täynnä olevalle kurssille, niin ilmoittaudu sähköpostitse jonoon. Jos jonossa on tarpeeksi kurssista kiinnostuneita, niin yritän saada lisäkurssit järjestymään.  
Syksy 2020


Kakkukoristeiden perusteet, Kevät 2021

Tällä kurssilla perehdymme sokerimassan käsittelyyn syötävissä kakkukoristeissa sekä kakun kuorrutteena. Pääset valmistamaan kauniita sokerimassakoristeita erilaisilla koristelumuoteilla sekä muotoilemaan koristeita itsenäisesti. Kurssilla käymme läpi kauniin sokeriruusun valmistustekniikan ja valmistamme samalla muut kauniit koristeet kakun päälle laitettavaksi. Kurssilla käydään läpi myös täytekakun tasainen kuorruttaminen sokerimassalla sekä elintarvikevärien käyttö leivonnassa ja koristelussa. Kurssimaksuun sisältyy kaikki tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallinen kurssimateriaali. Kurssilaiset saavat kurssilla tehdyt koristeet mukaansa. Kurssille otetaan enintään 12 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Hinta: 48 euroa/henkilö 

Kauniit kermapursotukset-kurssi, Kevät 2021

Tällä pursotuskurssilla pääset kokeilemaan erilaisia pursotuksia kermavaahdolla ja kreemillä. Kurssilla on tarjolla erilaisia pursotusvälineitä, joilla pursottamalla saat aikaiseksi upeita koristeita makeisiin ja suolaisiin leivonnaisiin. Pursotuskurssilla on tarjolla runsaasti erilaisia pursotusvälineitä, joilla pääset kokeilemaan erilaisia pursotustekniikoita.  

Osallistujat tuovat kurssille mukanaan valmiiksi täytetyn kakkupohjan. Kurssille voi myös ostaa styrox-harjoituspohjan erilliseen 5 euron hintaan ennakkoilmoituksella. Ohjeet kakkupohjaan ja täytteeseen lähetetään kurssilaisille sähköpostilla noin viikkoa ennen kurssiajankohtaa. Kurssille otetaan enintään 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta: 48 euroa/henkilö


Cupcakes-kurssi – Kevät 2021

Tule viettämään mukava iltapäivä yhdessä oman lapsesi, kummilapsen tai vaikka lapsenlapsen kanssa. Pääsette tutustumaan leivonnan ihanaan maailmaan ja valmistamaan herkulliset leivonnaiset. Kurssilla leivotaan muffinsseja ja koristellaan ne sokerimassalla tai marsipaanilla monilla erilaisilla tavoilla kauniiksi kuppikakuiksi. Osallistujien käytössä on laaja valikoima erilaisia koristeluvälineitä. Kurssimaksuun sisältyy kaikki tarvittavat raaka-aineet sekä reseptit. Jokainen aikuinen-lapsipari saa kuusi (6) koristelemansa muffinssia mukaansa kurssilta sekä tietysti kaikki valmistamansa sokerimassakoristeet. Kursseille otetaan enintään kahdeksan paria ilmoittautumisjärjestyksessä.   


Hinta: 48 euroa/pari sisältää kurssilla tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin) 

Lisälapsen hinta 20 euroa.


Koristeelliset kuppikakut - Cupcakes, Kevät 2021

Tällä kurssilla pääset leipomaan ja koristelemaan kauniit ja herkulliset kuppikakut. Nämä ihanat leivonnaiset kuorrutetaan maukkailla kuorrutteilla sekä viimeistellään itse tehdyillä sokerimassakoristeilla. Kuppikakkujen täytteeksi voi valita monia herkullisia vaihtoehtoja. Kurssilla pääset harjoittelemaan pursotustekniikoita, leipomista ja sokerimassakoristeiden valmistamista. Voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja valmistaa upeat kuppikakut! Leivonta suoritetaan pareittain, mutta jokainen saa mukaansa kuusi itse koristelemaansa kuppikakkua kauniissa rasiassa. Kurssille otetaan enintään 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta: 48 euroa/henkilö


Syötävät lahjat - makeisten valmistaminen, lauantaina 21.11.2020 klo 10.30-13.30 (Täynnä)


Mikä olisikaan parempi lahja ystävälle kuin itse tehdyt makeiset kauniissa rasiassa? Tällä kurssilla pääset valmistamaan ihania herkkulahjoja. Näiden reseptien pohjalta voit valmistaa makeat lahjat kotonakin ja muistaa niillä ystäviä erilaisissa juhlatilanteissa. Kurssilla valmistetaan eri makuisia vaahtokarkkeja, karamelleja, tikkareita sekä suklaaherkkuja. Saat täyttää oman karkkirasian kurssilla valmistetuilla makeisilla. Herkkuja valmistetaan pareittain, mutta sinulla ei tarvitse olla omaa paria mukana. Kurssille otetaan enintään 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.  


Hinta: 48 euroa/henkilö

*****

Ilmoittaudu kursseille sähköpostitse osoitteeseen pullahiiri@pullahiiri.com. Muista ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä myös yhteystietosi (puhelinnumero ja osoite)

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi muutaman päivän sisällä. Jos et saa vahvistussähköpostia, niin tarkista myös roskapostikansio sähköpostistasi. Kurssihinnat sisältävät arvonlisäveron. Kurssihinnat sisältävät 15% elintarvikemaksua (alv 14%). 


*****Lahjakortit saat tilattua nopeasti ja helposti vaikka syntymäpäivälahjaksi, valmistujaisiin tai äitienpäivälahjaksi. Tilaa kurssilahjakortit sähköpostitse osoitteesta pullahiiri@pullahiiri.com. Lahjakortin arvon voit valita itse. 


Lisätietoja kursseista, lahjakorteista tai yksityistilaisuuksista voit kysyä pullahiiri@pullahiiri.com tai puhelimitse p.040-1242042 / TaruSynttärit, polttarit, työpaikan tilaisuus! Kaikki kurssit on tilattavissa yksityisesti myös tilaajan toivomaan paikkaan. Kurssien sisältöä voidaan suunnitella myös yksilöllisesti. Ota minuun yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ryhmällenne sopiva leivontatilaisuus!


56 kommenttia:

 1. Onkohan milloin seuraavan kerran taas tarjolla kursseja, kun kaikki on jo täynnä minne olisin halunnut ilmoittautua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinikka: Laita minulle sähköpostia, niin tiedän mille kurssille olisi lisäkysyntää. Lisäkursseja järjestetään kysynnän mukaan. Nyt toukokuulle on seuraavaksi luvassa lisäkursseja. Aikataulut osassa vielä hieman auki, mutta kun saan aikataulut selville, niin jaan tiedon täällä. Jonoon kannattaa siis aina ilmoittautua, niin saa ensimmäisten joukossa tiedon lisäkursseista!

   Poista
 2. En välitä opiskelusta, mutta ostin kerran sukulaiseni kanssa kaupasta kuppikakkuja, joita sitten esittelimme isälle ja äidille. Siinä olikin ihmettelemistä. Vähän erikoisempaa kuin tavallinen pullapitko kahvileipänä.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Sokerimassakukat-lisäkurssi ensi lauantaina on jo täynnä, mutta ajattelin kysyä, onko peruutuspaikkoja tullut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olet kiinnostunut peruutuspaikoista tai tulevista kursseista, niin laita minulle sähköpostilla yhteystietosi, niin palaan asiaan. Peruutuspaikkoja tulee aina välillä ja minulla on jonossa innokkaita kurssilaisia, joille ilmoitan suoraan sähköpostilla vapautuvista paikoista. Jonoon voi ilmoittautua ja paikka voi tulla sitä kautta! Toukokuun aikana pyrin saamaan elo-syyskuun kurssit tänne blogiin ilmoitettua. Terveisin Taru

   Poista
 5. Kiitos Taru inspiovista kursseista! Oli ilo osallistua. Syksyllä nähdään aivan varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Syksyn kurssit tulevat tänne blogiin vielä toukokuun aikana :) Nähdään kursseilla!

   Poista
 6. Toivottavasti koristelukursseja tulee vielä myöhemmin syksyllä tai talvella. Elo-syyskuussa, marja- ja sieniaikana, ei vielä malta olla viikonloppuja kaupungissa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kursseja tulee tarjolle myös loppuvuodeksi. Luulisin, että seuraavat kurssit saadaan esille tuossa elokuun aikana.

   Poista
 7. Jes!Olen etsinyt kakkukursseja/koristelukursseja, ja nyt niitä täältä sinulta löysin. Ainoa vain, että kaikki kurssit mihin olisin halunnut ovat sellaisena päivänä, mikä minulle ei sovi. Haluaisin vain varmistaa että koristelu- ja sokerimassakukka kursseja on tulossa lisää!?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että myös sinulla on kiinnostusta osallistua kursseille. Kursseja on tulossa lisää ja niistä ilmoittelen tarkemmin varmasti tuossa elokuun aikana täällä blogissa. Voit myös laittaa minulle kiinnostavista kursseista sähköpostia, niin voin olla sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä, kun saan kurssiaikataulut ja -sisällöt mietittyä loppuvuodelle.

   Poista
 8. Onko aikuinen-lapsi-kursseja tulossa lisää? Esim. kuppikakut tai kakkutikkarit kiinnostavat ja mieluusi myöhmmin syksyllä tai talvella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa vielä tarkalleen sanoa syksyn/talven osalta. Elokuun aikana vielä varmasti vahvistuu nuo kurssit syyskuun lopulle sekä loka-joulukuulle. Jos olet kiinnostunut tuosta jo täyttyneestä muffinssikurssista, niin ilmoita yhteystietosi minulle sähköpostilla. Laitan teidän jonoon. Aina voi tulla peruutuksia, joten jonostakin on moni päässyt kurssille mukaan!

   Poista
 9. Voi kun olisi Jyväskylässä tai Kuopiossa kursseja, että pääsisi itsekkin käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kurssitarjontaa yritetään laajentaa muuallekin suomea, mutta se vie oman aikansa. Jos löydän hyvät tilat lähiseudultanne, niin kurssien pitäminen myös Jyväskylä-Kuopio-akselilla on mahdollista. Jos tiedät hyvistä tiloista, niin laita asiasta minulle sähkpostia pullahiiri@pullahiiri.com.

   Poista
 10. Kiitokset kurssista! Osui ja upposi tyttärelle :) Ja uudelleen pitäisi kuulemma päästä... Muffinssit saivat loistavan vastaanoton kotona ja maistuivat hyvin myös leipureille :) Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 11. Heipsan, onko Oulun kurssista vielä mitään suunnitelmaa taikka ajatusta?
  t. Eija RK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oulun kurssit ovat vielä suunnitteluasteella. Asiaa kuitenkin mietitään edelleenkin ja toivotaan tapahtuvaksi tuossa kevään aikana :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 12. Hei!
  Entäs Tampereen suunta, onko tännepäin tulossa kursseja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä "ulkopaikkakuntien" kurssit vaativat tarkempaa suunnittelua. Ne ovat kyllä mietinnässä :)

   Poista
 13. Ois kiva oppia kunnolla tekemään noita ruusuja ja muita hahmosia massoista ja marsipaanista, mutta kurssit ovat aina Hesassa. Järkkää Tampereen suunnalle kurssi, varmasti on tulijoita. Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Tuija kuulla, että myös muualla olisi kysyntää. Laita minulle sähköpostia asiasta, niin saan yhteystietosi. Laitan kaikki toiveet kirjoihin ja kansiin. Toivon, että jonain päivänä saan "kiertueen" aikaiseksi ja pääsen toiveiden mukaisesti pitämään kursseja! Näin ollen kannattaa ilmoittaa toiveet sähköpostilla ja silloin saa ensimmäisten joukossa tiedon mahdollisista ulkopaikkakuntien kursseista!

   Poista
 14. Kiitos Taru! Kiva kurssi tänään :-)

  VastaaPoista
 15. Pitsikurssi vaasaan kiitos 😊!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita minulle sähköpostia, niin saan ilmoitettua heti, kun saamme kurssiaikataulut selviteltyä. Voin jo tässä vaiheessa paljastaa, että tuo pitsikurssi on suunnitelmissa myös Vaasaan :)

   Poista
 16. järjestetäänkö macaron kurssia ensi vuoden puolella? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyritään siihen :) Kyllä siis suunnitteilla on myös macaron-kurssi. Päivämäärät eivätihan vielä ole lyöty lukkoon.

   Poista
 17. Laitatko minulle vielä sähköpostia asiasta, niin saan sinulle viestitettyä heti kun kurssiaikataulut varmistuvat!

  VastaaPoista
 18. Hei mitä tarkoitat aikuinen lapsi kurssilla , minkä ikäiset lapset saavat olla. Olis kiva tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! En ole tuohon laittanut mitään ikärajaa, koska on niin lapsesta kiinni. Pienemmät tarvitsevat hieman enemmän apuja kurssilla ja isompien lasten kanssa saa äitikin tehdä enemmän omia juttuja lapsen avustamisen ohella. Nuorimmat ovat olleen 3-vuotiaita ja vanhimmat lapset jo täysi-ikäisyyden ylittäneitä :) Ei muuta kun mukaan vaan, jos yhtään tuntuu, että lasta kiinnostaisi! Laita minulle vaikka asiasta sähköpostia, niin voidaan myös yhdessä pähkäillä asiaa. pullahiiri@pullahiiri.com Taru

   Poista
 19. Kurssit Kuopioon! Kiitos!

  VastaaPoista
 20. Onko pursotuskursseja tulossa ylivieskan, oulun tai kokkolan alueelle. Ois kiva oppia koristelemaan täytekakut nätisti ja tekemään koristeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouluun on ollut suunnitteilla myöskin. Matka vain on niin pitkä, että vaatii hyvän suunnittelun, jotta saan mahdollistettua monta kurssia samalle matkalle.

   Poista
 21. Hei!
  Tammikuussa kirjoittelit, että Vaasan suunnallekin olisi ehkä luvassa kurssia? Millon olisi tiedossa, että järjestyykö sellainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaasassa viime syksynä kävinkin ja siellä kurssit onnistuisivat. Samaan kurssiviikonloppuun pitäisi mahduttaa muutama muukin kurssi (esim. Oulu, Seinäjoki, Tampere). Kunhan näiden kurssipaikkakuntien kurssipaikat saataisiin selvitettyä, niin tulen varmasti myös Vaasaankin. Toisin sanoen asia on vielä auki.

   Poista
 22. Hei! Olispa ihanaa saada kakkujen koristelu kurssi Vaasaan tai Seinäjoelle. Niin ruusujen ym koristeiden teko marsipaanista / sokerimassasta kuin myös oppia pursotuksia!

  VastaaPoista
 23. Hei, minkälaisia hintoja kursseillasi on ? Ja olisi jossain tietoa tulevista kursseista lisää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllä näet hieman hintahaitaria jokaisen kurssin alapuolella. Uudet kurssit ovat tulossa blogiin vielä heinäkuun aikana. Jos haluat asiasta tiedot suoraan sähköpostiisi, niin laita sähköpostiviestiä osoitteeseen pullahiiri@pullahiiri.com

   Poista
 24. Hei, kiinnostaisi vanhempi-lapsi kurssit. Eli cupcake ja cakepops. Onko tulossa vielä keväällä? T. Marianne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi viikonloppuna on tulossa vielä yksi aikuinen-lapsi koristelukurssi 6.3. Sinne mahtuu vielä mukaan muutama pari. Muutoin en osaa tällä hetkellä sanoa, mahtuuko keväälle vielä aikuinen-lapsikurssia. Laajempi kurssitarjonta on tulossa taas syksylle, joten siellä uskoisin olevan aikuinen-lapsikurssejakin.

   Poista
 25. Oisipa ihanaa jos kursseja tulisi Joensuuhun! :)

  VastaaPoista
 26. Onko tulossa lähiaikoina kurssia Seinäjoki, Vaasa, Kokkola, Oulu alueelle? Olisin kiinnostunut useammasta kurssista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kokoajan noita kursseja suunnitellaan eri puolille Suomea, mutta toteutuksessa on pieniä haasteita kurssitilojen osalta.

   Poista
 27. Onko tulossa koriste kurssia vaasaan tai Seinäjoelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kokoajan noita kursseja suunnitellaan eri puolille Suomea, mutta toteutuksessa on pieniä haasteita kurssitilojen osalta. Tällä hetkellä kurssipäiviä ei ole tiedossa.

   Poista
 28. Täällä löytyisi ainakin yksi innokas leivontakurssilainen Kokkolan alueelta! :) Mielellään jos tänne päin kurssia järjestät, tulisin kurssillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva päästä sinne asti kurssittelemaan! Katsotaan miten tuo onnistuisi! Ilmoittelen täällä blogissa, kun tuo toteutuu!

   Poista
 29. Voi kun vielä järjestäisit toisen pursotuskurssin jokin toinen päivä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavat yleiset Helsingin kurssit ovat näillä näkymin vasta ensi syksyn puolella.

   Poista
 30. Koristelu- ja makeiskurssit kuulostavat "makeilta". Vika on siinä, että minä olen Vaasassa ja kurssit ovat Helsingissä. Oletko miettinyt samoja kursseja virtuaalisena niin, että osanottajat saisivat ennen kurssin alku listan tarvikkeista ja raaka-aineista, jotka pitää hankkia (mukana mahdollinen korvaava tuote tai tiöaus/osto-osoite). Sen jälkeen kurssi vedettäisiin joko livenä chattimahdollisuudella varustettuna tai maksua vastaan aukeavana linkkinä ja mahdollisuudella esittää kirjallisia kysymyksiä? Tuo linkkijuttu mahdollistaisi muuten myös yksintekemisen esim. viikon aikajanalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle palautteestasi! Joskus olen käynyt Vaasassakin vetämässä Marttojen tiloissa kursseja, mutta siitä on jo aikaa. Toki tulen mielelläni myös sinne kursseja vetämään, jos kysyntää on runsaasti. Kiitos myös noista virtuaalikurssiehdotuksistasi! Olen kyllä asiaa pohtinut, mutta vielä en ole päässyt ihan toteutusasteelle asian kanssa. Pitää ensin kokeilla pienemmällä porukalla ja sitten katsoa, miten tuon saisi järkevästi toteutettua suuremmalla ryhmällä. Pistän kyllä asian taas hieman aktiivisempaan pohdintaan, varsinkin jos tämä koronatilanne vain jatkuu.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...