Kakkugalleria


Täältä löydät kuvia tekemistäni kakuista vuosien varrelta. Kakuista voi kasata erilaisia kakkubuffet-tyyppisiä yhdistelmiä juhliin tai ne toimivat myös yksittäin juhlien kahvipöydän kruununa. Tämä kakkugalleria voi toimia inspiraation lähteenä teille lukijoille, sillä tällä hetkellä en tee tilauskakkuja. Jos sinulla on kysyttävää, niin yhteydenotot: pullahiiri@pullahiiri.com

Lisää blogin täytekakkuja resepteineen löydät alla olevista linkeistä.


Kermakakut  
 


Muotokakut

Kerroskakut
Voileipäkakut
Täältä löydät kuvia Pullahiiren leivontanurkan voileipäkakuista. 
Perinteisempien voileipäkakkujen lisäksi tarjolla on myös suositut sydämen malliset voileipäkakut sekä hyydytetyt voileipäkakut! Yhteydenotot: pullahiiri@pullahiiri.com

Lisää kuvia ja myös herkullisia reseptejä voileipäkakkuihin löydät täältä
30 kommenttia:

 1. Ihana toi lahjapaketti kakku :))

  VastaaPoista
 2. Siis aivan törkeen siistei kakkuja!! :o
  Niin nättejä ja niin sileetä jälkee! <3 :)

  VastaaPoista
 3. Ostatko nuo koristelu massat ihan kaupasta vai teetkö itse?
  Ostin kerran tiimarista..ja ei oikein ollut hyvän makuista.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä massat ostan kaupoista. Noissa sokerimassoissa kuten myös marsipaanissa on paljon merkkikohtaisia eroja niin käsiteltävyydessä kuin myös maussa. Kannattaa siis kokeilla eri merkkisiä massoja, jotta löytää oman suosikkinsa.

   Poista
 4. Mikä kakku on lohikäärmeen sisällä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vielä toinen kysymys liittyen äskeiseen lohikäärmeeseen, että onko sinulla tarkempaa valmistusohjetta eri vaiheista?

   Poista
 5. Kiitokset kommentistasi. Ainakaan tässä uudessa blogissa ei ole tuohon kakkuun tarkempia valmistusohjeita - ikävä kyllä. Kakku sisälsi sokerikakkupojan sekä tuttifruttitäytettä, sankarin toiveen mukaan. Toiveena oli karkinmakuinen kakku :) piirsin tuon hahmon muodon leivinpaperille ja isosta kakkupohjasta leikkasin pohjan muodon. Sen jälkeen ylijäämäpaloista ksasin keot selkään ja pohjaan. Auttaako tämä nopea ohje yhtään?

  VastaaPoista
 6. Uskomattoman hienoja kakkuja! Jos maku on yhtä hyvä kuin ulkonäkö niin nuohan vievät kielenkin mennessään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi! Kyllä nuo kakut ovat maistuneetkin :)

   Poista
 7. Mistä sä ostat noita sokerimassoja? Oon yrittäny ettii netistä mut en vaa löydä tota ihon väristä. Ja teet muuten ihan perkeleen hyviä kakkuja!!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostan joko kotimaisista tai ulkomaisista nettikaupoista. Ihonväristä ei olekaan ihan sellaisenaan myynnissä, vaan se pitää itse värjätä elintarvikeväreillä. Käytän yleensä noissa "tissikakuissa" marsipaania "ihona". Sekin kyllä pitää itse värjätä.

   Poista
 8. Vautsi, ihan älyttömän upeita kakkuja olet tehnyt!Kumpa itsekkin osaisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi. Ne lämmittävät mieltä :) Harjoittelulla oppii, joten ei muuta kuin leipomaan!

   Poista
 9. ihania,olet tosi taitava!

  VastaaPoista
 10. mitä värejä sekoitat saadaksesi noinkin nätin ihon värin?

  VastaaPoista
 11. Yleensä luonnonvalkoiseen marsipaaniin sekoitan ruskeaa ja punaista sopivat määrät. Yleensää sekoitan ensin pienen mallipalan, jolla katson mitä värejä lisäilen. Persikka on aika käytännöllinen väri myös tuon värin saavuttamiseen.

  VastaaPoista
 12. Todella kauniita kakkuja! Ihailen, miten joku voi ollakkin noin taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi! Tekemällä oppii, joten ei muuta kuin leipomaan!

   Poista
 13. Hei! Mielenkiinnosta haluaisin tietää, että millä tekniikalla olet tehnyt tuon kauniin ornamenttikuvion tuohon pinkki-mustaan rusettikakkuun?

  VastaaPoista
 14. Hei Taru. Haluaisin tietää, etä millä kermalla saa nuin mahtavan siistiä pursotusjälkeä? Olen lupautunut tekemään siskoni häihin kermakakkuja ja haluiaisin tietää, mikä on hyvää pursotuskermaa.

  t. Marianne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä käytän ihan tavallista vispikermaan. Joukkoon lisään maun mukaan tomusokeria sekä vaniljasokeria. Ei siis mitään salatiedettä tai muutakaan :) Kunnon vatkaus kermalle ja hyvät pursotusterät. Yritän tässä vielä muutaman viikon sisällä saada tänne blogiin sellaisen pienen vertailun, kun tein mökillä mansikkakakun kaupan muovisilla pursotusterillä. Ainakin minusta näytti ja tuntui, että kyllä sillä pursotusterällä on väliä. Kannattaa hankkia metalliset pursotustyllat. Pursotuskurssikin on Helsingissä vielä syyskuun aikana, mutta en tiedä kerkeääkö se ennen kyseistä häätilaisuutta.

   Poista
  2. Kiitti vinkistä.Itellä on ollu muoviset, mutta täytyy hommata metalliset.Ne vaan on aika hintavat,kun meikä on opiskelija.Kakkujen tekeminen on aika tyyristä.

   Poista
  3. Kyllähän noihin kakkuihin saa rahaa menemään ja varsinkin koristeluvälineisiin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ei niitä pursotusteriä ihan kamalasti tarvitse ja niillä muovisillakin pääsee alkuun. Kuitenkin metalliset tyllat ovat parhaimpia (toki pieniä merkkikohtaisia eroja on näissäkin). Tavallisella tähtityllalla saa tehtyä vaikka ja mitä kuviota, käden liikkeestä riippuen. Jos jokin listan haluaisit tyllista, jotka kannattaa hankkia, niin sanoisin tähtitylla, lehti/röyhelötylla sekä koripunostylla. Näitä vaihtelemalla ja yhdistelemällä kakkuun saa näyttäviä pursotuksia. Kannattaa myös muistaa, että metalliset tyllat säilyvät "äidiltä tyttärelle" eli ne kyllä kestävät käyttöä. Pitkäaikainen sijoitus :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...