Voileipäkakkuja

Täältä löydät kuvia Pullahiiren leivontanurkan voileipäkakuista. 
Perinteisempien voileipäkakkujen lisäksi tarjolla on myös suositut sydämen malliset voileipäkakut sekä hyydytetyt voileipäkakut! Yhteydenotot: pullahiiri@pullahiiri.com

Lisää kuvia ja myös herkullisia reseptejä voileipäkakkuihin löydät täältä
16 kommenttia:

 1. Herkullisen näköisiä!

  VastaaPoista
 2. aivan ihania ohjeita! Kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni voileipä kakun tekoa näillä ohjeilla ja se onnistui tosi hyvin! Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella mukava kuulla palautetta! Kiitokset kommentistasi!

   Poista
 3. Tekemäsi voileipäkakut toimii meidän juhlapöydässä aina!! Takuuvarmaa syötävää ja aina tulee kehuja. Mielestäni myös koristelusi ovat kauniita ja jopa minä saan kakut näyttämään joltain;)
  Jos saisi toivoa niin..tekisitkö vielä muutaman esim. kinkku ja kalakakun koristelun? Vaikka ihan vaihe vaiheelta että tällainen tumpelo aloittelijakin sen osaisi tehdä;)

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Ihan hyvä tuo sinun ideasi vaihekuvista - katsotaan mitä saan aikaiseksi. Suolaista tässä on mietinnässäkin, kun aina tämä blogi tuntuu makean puolelle kelkkaansa käätävän :)

   Poista
 4. Oikeesti aivan suu vedessä näitä kattelee :p

  VastaaPoista
 5. Kauniita voileipäkakkuja, herkällä kädellä koristeltuja.
  Suolaisista leivonnaisista toivoisin lisää ohjeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi sekä kehitysehdotuksesta. Tuo suolaisten leivonnaisten lisääminen blogiin on kyllä ollut ajatuksissa jo kauemminkin, mutta kun nuo makeat leivonnaiset vaan valtaavat mielen... Taas on uuni kuumana ja uutta reseptiä kehitteillä :) Yritän kyllä "ryhdistäytyä" suolaisten kanssa!

   Poista
 6. Osuin sattumalta näille sivuille ja onpa upeita kuvia, niitäkin pelkästään kiva katsella, mutta kai täytyy jotain reseptiäkin kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi. Lämmittää aina mieltä kuulla, että kuvat ja/tai reseptit ovat olleet lukijoiden mieleen!

   Poista
 7. Etta rupesi tekemaan mieli voileipakakkua! Kalakakun aina teen kun se on mielestani parasta, ja kun jotkut eivat kalasta niin pida, jaa minulle enemman. Kieroa... Koristelu kuitenkin aina tuottaa paanvaivaa, tulenpa tanne ensikerralla kurkkimaan vinkkeja. -Muuten, lapseni usein ottavat Pullahiiren makeat kakut -kirjan, ja haaveilevat minka kakun saavat seuraaville synttareilleen. Se vain vaihtuu joka kerta, kun on niin monta herkullista kakkua siella. Monta kakkua on jo kokeiltu, eika yhtaan kertaa petytty. Tykkaan erityisesti juusto- ja hyydykekakuista, ne on tosi helppo muuttaa gluteenittomiksikin meidan perheelle. Joistain kakuista otan ohjeen herkulliseen taytteeseen ja koristeluun, kakkupohjan vain muutan. Aina on tullut hyvaa, kiitos sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria: Mukava oli lukea kommenttisi! Lämmitti mieltä :) Tosiaan, vielä tällä viikolla on yksi voileipäkakkuohje koristeluineen tulossa. Taas jotain hieman erilaista...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...