torstai 25. syyskuuta 2014

Pullahiiren leivonta- ja koristelukurssit: Hahmokurssi ja Macaron-leivonnaisetTälle syksylle on luvassa vielä muutama leivonta- ja koristelukurssi Helsingin Viikissä. Nyt lokakuussa on tarjolla uutena kurssina kovasti toivottu hahmokurssi, jossa harjoitellaan ihmishahmon valmistamista sokerimassasta. Lisäksi leivonnan puolelta tarjolla on suosittu leivonnaiskurssi - Macaron-leivonnaiset.


Sokerimassahahmo, lauantai 25.10.2014 klo 10.30-13.30 (Kurssi täynnä, voit ilmoittautua jonoon)

Nyt pääset muovailemaan vapaalla kädella sokerimassahahmon. Kurssilla valmistetaan ohjeiden mukaisesti ihmishahmo, jonka valmistuksen aikana käydään läpi erilaisia tapoja tehdä mm. hiuksia ja ilmeitä ihmishahmolle. Koriste valmistetaan täysin syötävistä materiaaleista. Jokainen kurssilainen valmistaa oman hahmon ja saa koristeen mukaansa kurssilta. Aikaisempaa muovailukokemusta ei tarvita. Kurssille otetaan enintään 12 kurssilaista ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta: 45 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä 
kirjallisen kurssimateriaalin)


Macaron-leivonnaiset, lauantai 25.10.2014 klo 14.00-17.00  (Kurssi täynnä, voit ilmoittautua jonoon)

Macaron-leivonnainen on tämän hetken trendileivonnainen. Oletko miettinyt mistä löytäisit hyvin toimivan reseptin ja saisit hyvät vinkit onnistuneisiin macaron-leivonnaisiin? Tervetuloa Pullahiiren macaron-kurssille! Kurssilla pääset itse valmistamaan macaron-leivonnaisia toimivalla reseptillä. Tältä kurssilta saat myös neuvot onnistuneeseen lopputulokseen. Teemme kurssilla eri värisiä ja makuisilla täytteillä täytettyjä macaron-leivonnaisia. Omat macaron-leivonnaiset saa jokainen kurssilainen mukaan. Kursseille otetaan enintään 9 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta: 47 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä 
kirjallisen kurssimateriaalin)Katso tarkemmat tiedot kurssit-välilehdeltä!


Ilmoittautumiset sekä kurssikyselyt mielellään sähköpostilla pullahiiri@pullahiiri.com. Voit kysellä lisätietoja myös puhelimitse p. 040-1242042. Ilmoita ilmoittutumisen yhteydessä myös omat yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero)

***********************************

Kannattaa muistaa, että vaikka nyt lokakuussa on tämän vuoden viimeiset yleiset kurssit, niin yksityiskursseja pidän loppuvuodesta yhdistyksille, yrityksille ja yksityisille ryhmille.
 Loppuvuodeksi mahtuu vielä esimerkiksi muutama pikkujoulutapahtuma tai vaikka piparkakkutaloilta, joten ole yhteydessä!
Ryhmä ja tilaisuus voi olla niin työporukalle järjestetty pikkujoulutilaisuus, kaveriporukan polttaripäivä tai vaikka lasten syntymäpäiväjuhlat. Pyydä tarjous tilaisuudesta ja suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus!
Ota yhteyttä pullahiiri@pullahiiri.com!

Päivitetty kurssin vapaita paikkoja 30.9.2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...