torstai 4. joulukuuta 2014

Joulukalenteri - Luukku 4: Joululahjaideoita kotileipureille ja tulevien kurssien aikataulutNeljännestä luukusta paljastuu tulevia kursseja tammi-helmikuulle! Ilmoittautumiset ovat nyt auki, joten ilmoittaudu sähköpostilla nopeasti, jotta pääset mukaan juuri toivomillesi kursseille. 
Lisäksi tästä luukusta paljastui pari leivonta-aiheista joululahjaideaa, jotka sopivat erinomaisesti leivonnasta ja leivonnaisten koristelusta kiinnostuneille - kurssilahjakortit ja Pullahiiren makeat kakut-kirja! Kiva lahja vaikka ystävälle - tulkaa yhdessä viettämään mukavaa yhteistä aikaa ja samalla oppimaan uusia asioita leivonnasta ja kakkujen koristelusta! Tarkemmat tiedot lahjavinkeistä löydät tuosta kurssivalikoiman alta.


Nyt pääset vielä tuoreeltaan valitsemaan kurssivalikoimasta, koska uudet kurssit on julkaistu juuri nyt blogissa. Tässä alla tulevat leivonta- ja koristelukurssit Helsingin Viikissä (Tilanhoitajankaari 9, Asukastalo Kaari). Kursseille et tarvitse mitään mukanasi, vaan kaikki kuljetuslaatikoista lähtien kuuluu kurssin hintaan. Tule vain paikalle ja nauti oppimisen ilosta!
Ole nopea, jotta saat paikkasi juuri haluamaltasi kurssilta! Tarkemmat kurssiesittelyt löydät vielä täältä.
Kakkukoristeiden perusteet, lauantai 24.1.2015 klo 10.30-13.30       
Kurssilla harjoitellaan erilaisten koristelumassojen (sokerimassa, marsipaani, vaahtokarkkimassa) käyttöä kakkukoristeissa sekä erilaisten koristeluvälineiden käyttöä. Kurssi lähtee liikkeelle aivan kakkukoristeiden valmistamisen alkeista, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Lisäksi kurssilla käydään läpi kakun kuorruttamisen perusteet, massojen värjääminen sekä ideoita koristeiden valmistukseen. 
Hinta: 45 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)

Sokeripitsikurssi – Korkokenkä sokerimassasta, lauantai 24.1.2015 klo 14.00-17.00
Kurssilla jokainen osallistuja valmistaa kauniin korkokengän sokerimassasta. Korkokengän lisäksi valmistamme syötävää sokeripitsiä, joka käytetään osana koristetta. Lisäksi kurssilla käydään läpi sokeripitsin valmistuksen vaiheet sekä tutustutaan erilaisiin pitsinvalmistusvälineisiin. Sokeripitsi on taipuva pitsimäinen levy, joka valmistetaan muoteilla itse. Sokeripitsi on täysin syötävää, joten sitä voi käyttää niin kakkujen koristelussa kuin myös osana koristetta.
Hinta: 48 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)

Kakkukoristeet aikuinen-lapsi, sunnuntai 25.1.2015 klo 10.30-12.30
Tällä kurssilla pääsette tutustumaan kakkujen ja leivonnaisten koristeluun. Kurssilla aikuiset ja lapset saavat yhdessä valmistaa kauniita koristeita sokerimassasta. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia koristelumuotteja ja muita koristeluun tarkoitettuja välineitä. Tämän kahden tunnin aikana saatte opit koristeiden valmistukseen, joita on helppo hyödyntää myös jatkossa erilaisten juhlaleivonnaisten koristeluun.
Hinta: 45 euroa/pari (sisältää kaikki tarvittavat raaka-aineet) Lisälapsi 20 euroa

Cupcakes-kurssi – Kauniit kuppikakut, sunnuntai 25.1.2015 klo 13.00-16.00
Tule kurssille valmistamaan kauniit ja herkulliset kuppikakkuleivokset. Kurssin aikana leivotaan herkulliset muffinssit ja valmistetaan ihanat kuorrutteet. Kuorrutteilla koristellaan muffinssit kauniisti pursottaen. Sokerimassasta on mahdollista valmistaa vielä yksityiskohtaisia koristeita leivonnaisille. Kurssilla saat opastusta niin leivontaan, kuorruttamiseen kuin sokerimassakoristeiden valmistamiseenkin. Opittuja pursotustaitoja voit hyödyntää jatkossa myös esimerkiksi täytekakkujen koristeluun.
Hinta: 48 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin/reseptit)

Upeat sokerimassaruusut, lauantai 31.1.2015 klo 10.30­-13.30
Tule hakemaan oppia erilaisten syötävien ruusujen valmistukseen. Kurssilla opetetaan syötävien massojen käsittelyä, värjäämistä sekä ruusujen terälehtien ohentamista, asettelua ja kukan viimeistelyä. Kurssin aikana valmistamme erikokoisia ruusuja eri tekniikoilla. Sokerimassaruusujen valmistukseen käytetään niin sokerimassaa kuin myös kukkamassaa, jolla loihdit aitoa vastaavat, ohuet terälehdet. 
Hinta: 45 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)

Pursotuskurssi - Kauniit pursotukset, lauantai 31.1.2015 klo 14.00-17.00
Tällä kurssilla pääset kokeilemaan erilaisia pursotuksia niin kermasta kuin sokerikreemistäkin suoraan täytekakun päälle. Tarjolla on erilaisia pursotusvälineitä, joilla saa aikaiseksi kauniita pursotettuja koristeita täytekakkuun. Kurssilla opetetaan alusta alkaen pursotettavien massojen valmistaminen, värjääminen ja pursotukseen tarkoitettujen välineiden käyttö. 
Hinta: 48 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)

Kakun kuorruttaminen ja koristelu – Nalle-kakku (styrox-kakuilla), sunnuntai 1.2.2015 klo 10.30-14.00
Haluatko oppia saamaan täytekakkujen sokerimassakuorrutuksesta tasaisen ja rypyttömän? Entä oletko miettinyt kuinka koristeita ja hahmoja valmistetaan ilman välineitä? Tällä kurssilla saat vastaukset noihin kysymyksiin. Pääset harjoittelemaan kakun tasaista kuorruttamista kaulittavalla massalla sekä koristeiden valmistamista ja sommittelua. Kurssin aikana kaikki kurssilaiset valmistavat koristeiltaan samanlaiset kakut, mutta koristeiden värisävyt sekä pienemmät yksityiskohdat saa jokainen kurssilainen valita itsenäisesti. Paneudumme tasaisen kuorrutteen saloihin ja harjoittelemme kuorruttamista styrox-kakuilla. Koristellut kakut voi säilyttää kurssin jälkeen somisteena.
Hinta: 69 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet)

Cupcakes-kurssi – Kauniit kuppikakut, aikuinen-lapsi, lauantai 1.2.2015 klo 14.30-17.00
Tule viettämään mukava iltapäivä leipomisen parissa ja samalla tutustuen muffinssien koristelun ihmeelliseen maailmaan yhdessä oman lapsesi, kummilapsesi tai vaikka lapsenlapsesi kanssa. Kurssilla leivotaan muffinsseja sekä kuorrutetaan ja koristellaan ne pursotettavilla kuorrutteilla. Voitte viimeistellä muffinssit sokerimassalla tai marsipaanilla omien toiveidenne mukaisesti. Osallistujien käytössä on laaja valikoima erilaisia koristeluvälineitä, joilla voi tehdä viimeisen silauksen muffinssien koristeluun.
Hinta: 48 euroa/pari (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä reseptit)Ilmoittaudu kursseille sähköpostilla osoitteeseen pullahiiri@pullahiiri.com. Muista ilmoittaa myös yhteystietosi (puhelinnumero ja osoite) ilmoittautumisen yhteydessä! Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi muutaman päivän sisällä. Jos et saa vahvistussähköpostia, niin tarkista myös roskapostikansio sähköpostistasi.

Mikäli yksityinen kurssi esimerkiksi ystävä-, työ-, harraste- tai vaikka polttariporukalle kiinnostaa, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen pullahiiri@pullahiiri.com tai puhelimitse numeroon 040-12 42 042. Sovitaan kurssin sisällöstä ja aikataulusta yhdessä. Tämän jälkeen saatte kirjallisen tarjouksen kurssin järjestämisestä.


*****


Pullahiiren leivontanurkan leivonta- ja koristelukurssin lahjakortti 

on hyvä lahjaidea tavaralahjan sijaan. Lahjakortin voi hankkia suoraan tietylle kurssille tai toivotulle summalle arvolahjakorttina. Arvolahjakortti käy maksuna kaikille yleisille kursseille. Arvolahjakortin arvon voi lahjan antaja itse päättää. Lahjakortti on erittäin helppo ja nopea hankkia. Tilaa lahjakortti sähköpostilla pullahiiri@pullahiiri.com. Saat paluuviestillä jopa saman päivän sisällä lahjakortin lahjaksi annettavaksi. Kursseja on tarjolla lähes kaiken ikäisille, joten tämä lahjakortti sopii hyvin lahjaksi kummilapselle, ylioppilaalle kuin kenelle tahansa leivonnasta ja leivonnaisten koristelusta kiinnostuneelle henkilölle.
  
Kurssien lisäksi oppia kakkujen leipomiseen, koristeluun ja muotoiluun voi etsiä  

Pullahiiren makeat kakut-kirjasta 

 
 Kirjan toista painosta on vielä jonkin verran myynnissä kirjakaupoissa. Tuo 2. painos on jo kustantajalta loppunut, joten en itse pysty teille lukijoille enää kirjaa omistuskirjoituksella myymään. Kuitenkin käynti kirjakaupassa tai virtuaalisesti netin kirjakaupoissa kannattaa. 
Tein itse vielä nettikauppakierroksen muutamassa paikassa.

Kirjaa löytyi ainakin:  Toivottavasti näistä vinkeistä tuli helpotusta lahjapohdintoihin!

Jos kaipaat lisätietoja kursseista tai kirjasta, niin lähetä sähköpostia pullahiiri@pullahiiri.com tai soita 040-1242042!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...