lauantai 15. joulukuuta 2018

Joulukalenteri - Luukku 15: Arvonta, uudet kurssit ja leipojan lahjavinkit

Eilen julkaisin blogin Kurssit-sivulla ensi vuoden alkupuolen koristelu- ja leivontakurssien tarjonnan. Tarkemmat kurssiaikataulut löydät täältä

Tarjolla on koristelukursseista Kakkukoristeiden perusteet-kurssi ja Kauniit kermapursotukset-kurssi sekä leivontakursseista Koristeelliset kuppikakut-kurssi sekä aikuisille ja lapsille yhdessä tarkoitettu Kuppikakut-kurssi. Yhden kurssin hinta on 48 euroa. Voit ostaa kurssiosallistumisen myös joululahjaksi tai voit hankkia lahjakortin pukinkonttiin haluamallesi arvolle. 

Kurssin vetäjänä toimin minä, Taru Vihavainen. Olen perustanut Pullahiiren leivontanurkka-blogin vuonna 2006. Leivontablogin perustamisen jälkeen olen tehnyt erilaisia leivontaan, leivonnaisten koristeluun, reseptisuunnitteluun sekä ruokavalokuvaukseen liittyviä töitä. Oman leivonta-alan yrityksen perustin vuonna 2012.

 Erilaisia koristelu- ja leivontakursseja olen pitänyt jo lähes 10 vuoden ajan ympäri Suomea. Olen kirjoittanut kolme reseptikirjaa kakuista, kuppikakuista sekä syötävistä lahjoista. Osa kirjojen painoksista on myyty jo loppuun, mutta kirjoja voi kysellä minulta tai kirjakaupoista. Olen laajentanut osaamistani erilaisilla leivontaan ja leivonnaisten koristeluun liittyvillä kursseille muun muassa Yhdysvalloissa - New Yorkissa ja Los Angelesissa. Minun mottoni on: "leivonnaiset saavat näyttää kauniilta, mutta tärkeitä on aina maku". Näin ollen mausta ei tingitä ulkonäön vuoksi. Kakkujen ja leivonnaisten pitää olla hyvän makuista, mutta ne saavat myös näyttää huikeilta taideteoksilta.  
Kaikilla koristelu- ja leivontakursseilla käsitellään leivonnaisten koristelua, mutta aihetta lähestytään hieman eri kulmilta eri kursseilla. Kurkkaa alta mitä kurssit pitävät sisällään. 

Kakkukoristeiden perusteet-kurssilla keskitytään sokerimassan käsittelyyn, värjäämiseen elintarvikeväreillä, täytekakun tasaisen kuorrutuksen saloihin sekä koristeiden valmistamiseen. Tämä kurssi antaa laajat perustiedot sokerimasan erilaisista käyttötarkoituksista kakun kuorruttamisesta koristeiden valmistamiseen. 

Kauniit kermapursotukset-kurssilla keskitytään kermavaahtoon, kermapursotuksiin sekä kreemiin. Kurssilla harjoitellaan erilaisia pursotustekniikoita ja pursotusvälineiden käyttöä. Kurssin aikana käydään läpi kermavaahdon ja kreemin koostumus sekä miten saadaan kestävä pursotus täytekakun reunoille. Tältä kurssilta saat kattavat tiedot täytekakkujen ja muiden leivonnaisten kerma- ja kreemikoristeisiin. Katso lisätietoja Kurssit-välilehdeltä

Koristeelliset kuppikakut-kurssilla pääset leipomaan, valmistamaan kuorrutteita, pursottamaan sekä tekemään itse kauniit sokerimassakoristeet kuppikakkuihin. Kurssilla leivontaan pareittain, mutta omaa paria ei tällä kurssilla tarvita. Voit toki ilmoittaa ystäväsi mukaan ja antaa kurssiosallistumisen sekä yhteisen ajanvieton vaikka joululahjana hänelle. Tällä kurssilla opit laajasti erilaisia taitoja pursottamisesta ja koristeiden valmistamiseen. Tältä kurssilta jokainen osallistuja saa mukaansa kuusi (6) itse leipomaansa ja koristelemaansa kuppikakkua leivoslaatikoissa.

Aikuinen-lapsikurssilla leivotaan tällä kertaa alusta loppuun herkulliset kuppikakut. Tällä kurssilla lapset tarvitsevat aikuisen mukaan, koska kyse on yhdessä oppimisesta ja yhteisestä leivontahetkestä. Tällä kurssilla ei ole alaikärajaa eikä yläikärajaa, joten kurssille voi osallistua eri ikäisiä lapsia. Pienet lapset tarvitsevat enemmän aikuisen apua kurssin aikana ja isommat lapset pärjäävät koristeiden valmistamisessa ja leipomisessa hienosti pienillä avuilla. Tule viettämään yhteistä aikaa lapsen tai nuoren kanssa mukavasti leipoen. Jokainen aikuinen-lapsipari saa kurssilta mukaansa kuusi (6) kuppikakkua leivoslaatikoissa sekä tietysti kaikki valmistamansa koristeet. 

Aikuinen-lapsikurssi on myös mukava elämyslahja omalle lapselle,  kummilapselle tai vaikka lapsenlapselle. Ihanaa yhteistä ajanviettoa, samalla oppien uusia asioita koristeiden valmistamisesta ja kuppikakkujen leivonnasta. Ilmoittaudu koristelu- ja leivontakursseille sähköpostitse osoitteeseen pullahiiri@pullahiiri.com. Muista ilmoittaa myös yhteystietosi (puhelinnumero ja osoite) ilmoittautumisen yhteydessä! Voit kysellä lisää kursseista ja lahjakorteista soittamalla p. 040-1242042. Tähän numeroon ei voi lähettää viestejä.  

LAHJAKORTTI JOULULAHJAKSI

Kurssilahjakortin voit ostaa ja antaa lahjaksi leivonnaista innostuneelle läheiselle. Lahjakortin voit ostaa valitsemallesi arvolle ja/tai sen voi käyttää Viikissä järjestettävien kurssien kurssiosallistumiseen sekä kursseilla myytäviin leivontatarvikkeisiin. Lahjakortin saat helposti sähköpostiisi ja lahjakortti aktivoituu heti käyttöön, kun lahjakortti on maksettu sähköpostitse lähetetyllä laskulla. Tämä lahja on annettavissa jo tilauspäivänä.  Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta hankintapäivästä. Kurssiehdot löydät täältä

Jos haluat tilata yksityiskursseja työporukalle, ystävyksille, synttärijuhliin tai vaikka polttareihin, niin ole minuun yhteydessä. Yksityiskurssit suunnitellaan aina yksilöllisesti. Osallistujien määrä voi vaihdella tilaajan toiveiden mukaisesti ja tilaisuus voidaan pitää ympäri Suomea, tilaajan valitsemassa paikassa. 

*****

ARVONTA

Jätä tämän päivityksen yhteyteen kommenttisi ja kerro kommentissa mille kurssille sinä haluaisit osallistua! Vai antaisitko lahjakortin kenties ystävälle joululahjaksi?

Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan yksi (arvo 48 euroa) kurssilahjakortti, joka on voimassa kuusi kuukautta! 


Arvonta-aika on 15.12.2018, koko vuorokausi. Voittajan nimi julkaistaan Pullahiiren leivontanurkassa 17.12.2018. Arvontapalkinto lähetetään voittajalle Pullahiiren toimesta sähköpostilla. Jätä kommenttisi yhteyteen sähköpostiosoitteesi tai käy kurkkaamassa voittajat blogista arvonnan jälkeen. Voittajaa pyydetään ilmoittamaan sähköpostiosoite 20.12.2018 mennessä osoitteeseen pullahiiri@pullahiiri.com, jos sähköpostiosoitetta ei ole kommentin yhteyteen jätetty. Yksi kommentti/henkilö.

Onnea arvontaan! 

15 kommenttia:

 1. Edellisestä kurssista onkin jo aikaa... Tällä kertaa voisi tulla pikkuneidin kanssa kuppikakkuilemaan �� (eela75(at)hotmail.com)

  VastaaPoista
 2. Kakkukoristeiden peruskurssi kuulostaisi mielenkiintoiselta �� marika.kiuru2@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Oma valintani olisi Cupcakes-kurssi tyttären kanssa <3

  VastaaPoista
 4. Antaisin voiton tyttärilleni cupcakes-kurssille.

  VastaaPoista
 5. Ehkäpä aloittaisin Kakkukoristeiden perusteista :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Tyttären ja/tai pojan kanssa aikuinen-lapsikurssille haluaisin! Tai äitini kanssa kuppikakkuihin! :)

  VastaaPoista
 7. Cupcakes kurssille itse menisin :)
  susannaposti88@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tämän antaisin lahjaksi ystävälleni!
  humppalulla (at) gmail.com

  VastaaPoista
 9. Veisin kummilapseni kuppikakkukurssille :) t. Liisa

  VastaaPoista
 10. Kauniit kermapursotukset itselle tai aikuinen-lapsi kurssi oman tytön kanssa.

  VastaaPoista
 11. Osallistuisin itse kauniit kermapursotukset tai tyttäreni kanssa kuppikakkukurssille.
  Pinja . Laavola (at) gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kermapursotuksia haluaisin itse treenata. fanni.ingi@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Fanni! Arvontavoitto osui sinun kohdallesi :) Nähdään kurssilla Viikissä!

   Poista
 13. Osallistuisin itse koristeelliset kuppikakut-kurssille. Haluaisin oppia koristeiden ja pursotusten tekoa. T: Soile

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...