lauantai 21. joulukuuta 2019

Joulukalenteri - Luukku 21: Joulun karkkivinkit
Ajattelin tässä vaiheessa joulukuuta kerätä tähän postaukseen blogista löytyvien karkkien reseptejä. Näistä herkuista voisi valmistaa vaikka tänä viikonloppuna syötäviä joululahjoja. 

Onko karamellipaja jo valmiina? 

 Olen kirjoittanut muutama vuosi sitten kirjan syötävistä joululahjoista. Sieltä kannattaa kurkata erilaisia karkkireseptejä sekä paljon erilaisia suolaisia ja makeita lahjaideoita. Löydät blogista myös erilaisia etikettejä, joita voit printata lahjapaketteihin. Kurkkaa kaikki blogista löytyvät etiketit täältä.


Tästä alta löydät viisi omaa karkkisuosikkiani! 
Tämä fudge valmistuu kahdesta raaka-aineesta sekä valitsemistasi "sattumista" kurkkaa täältä, miten monella tavalla voit maustaa helppoa fudgea. Brigadeiro-massa valmistuu helposti kattilassa. Kurkkaa lisätietoja reseptistä täältä.
Nämä pusut ovat ihanan ilmavia ja herkullisia. Nuo käyttämäni keksit löysin Lidlistä, mutta nyt en ole vähään aikaan niitä siellä nähnyt. Törmäsin kuitenkin aika vastaaviin kekseihin Flying Tiger-liikkeessä. Itse en ole niitä keksejä vielä kokeillut, mutta luulisin niiden toimivan ihan hyvin näissä pienissä pusuissa. 
Itsetehty nougat valmistuu muun muassa hasselpähkinöistä, sokerista, suklaasta ja Nutella-levitteestä.  Resepti vaatii hieman kärsivällisyyttä sekä lämpömittarin, mutta pähkinänougatin valmistaminen onnistuu helposti ohjeita noudattamalla. Kurkka lisää täältä

Näitä vaahtokarkkeja voit värjätä sekä maustaa oman maun mukaan. Voit harjoitella valmistamisen vaahtokarkkimassan kanssa pursottamista tai levittää vaahtokarkkimassan leivinpaperille. Kurkkaa ohjeet täältä


*****


Jos innostuit erilaisista karkkiresepteistä, niin kurkkaa täältä vielä lisää erilaisia karkkireseptejä. Blogista löytyy lähes 70 erilaista makeisreseptiä! 

Jos sinulta on jäänyt joulukalenterin luukut seuraamatta, niin löydät kaikki joulukalenterin luukut täältä. Muutama yö enää jäljellä ja olemme päässeet nauttimaan joulusta! 


1 kommentti:

  1. Hei, millä voisi korvata liköörin Bayleys-mokkapaloissa?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...